Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδέσεις με WiFi Router

GCMH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω ένα περίεργο θεματάκι που δημιουργείται μεταξύ του φορητού και του ρούτερ μου (sagem 1500wg). Οι δύο συσκευές συνδέονται ασύρματα με κρυπτογράφηση WEP. Κάποιες φορές όμως, όταν ο φορητός μείνει αρκετή ώρα χωρίς να είμαι μπροστά του (πχ κατά την διάρκεια της νύχτας), όταν επιστρέψω σε αυτόν διαπιστώνω ότι έχω μόνο τοπική σύνδεση. Για να επαναφέρω την σύνδεση, αποσυνδέομαι και ξανασυνδέομαι στο ρούτερ και όλα καλά όπως πριν... το ρουτεράκι παραμένει συνδεδεμένο με τον πάροχο κανονικά σε κάθε περίπτωση.

Γιατί να γίνεται αυτό; Κάποια ιδέα για να ξεκινήσω από κάπου;

Ο φορητός έχει Windows 7 64bit.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

a.dokiμη με αλλο κλειδωμα .wpa που δεν σπαει κιολας.β.πιο νεο firmware στο ρουτερ.γ.αλλο καναλι στο ρουτερ.δ.αλλους drivers για την ασυρματη καρτα.ε.βγαζεις οτι εχει να κανει με standby απο το pc σου.

Δημοσ.

1. Άλλαξα κλείδωμα (WPA).

2. Πιο νέο firmware από το "F@st 1500WG SP Ver. 3.0.6.c (Jun 13 2007 09:51:07)" υπάρχει; (κυκλοφορούν και opensource, υπάρχει κάτι για Sagem;)

3. Ήταν στο auto και το έβαλα στο 5.

4. Έχω περάσει του τελευταίους, της Microsoft όμως.

5. Βασικά ο φορητός δεν μπαίνει ποτέ σε standby. Έχω απενεργοποιήσει από καιρό το "Allow the computer to turn this device off to save power" από την κάρτα δικτύου. Επίσης έχω βάλει στα "Power Options" να λειτουργεί με "Maximum Performance".

Αυτά έκανα, θα τα δοκιμάσω για μια περίοδο και βλέπουμε. Ίσως κάποια άλλη ιδέα για να το ψάξω και άλλο το θέμα;

Δημοσ.

κατι αλλο οχι.μην αλλαξεις firmware εκτος αν συνεχιζει το προβλημα οποτε εκει δοκιμασε και Open source αν βρεις.σιγουρα καλυτερο θα ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...