Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο Modem-router

soulguard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν έχω ιδέα περί του θέματος και φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα. Λοιπόν έχω ένα router Siemens CL-110 και θέλω όμως να έχω και ασύρματο σπίτι για να μπαίνω και από το laptop χωρίς να χρειάζεται να είμαι στο δωμάτιο. Υπάρχει κάποια φθηνή λύση ώστε να μπορέσω να κρατήσω το router και απλά να πάρω κάποια συσκευή επιπλέον? ή πρέπει να πάρω αναγκαστικά νέο router?. Υπόψιν ότι το ασύρματο δεν θέλω να δουλεύει όλη μέρα αλλά μόνο όταν το θέλω εγώ(δηλαδή να έχει κάνα διακόπτη). Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μπορείς μήπως να προτείνεις καμία οικονομική λύση? Για χρήση στο σπίτι θα είναι. Μόνο για surf γιατί ο σταθερός να κατεβάζει. Το ασύρματο το θέλω μόνο και μόνο για το laptop.

Δημοσ.

επειδη το siemens δεν ειναι οτι καλυτερο πηγαινε παρε ενα ασυρματο adsl router για να καταργησεις το siemens και να εχεις μονο ενα παρα να παρεις access point και να μπλεξεις με ρυθμισεις.και καποιος αλλος εκτος αν εισαι εσυ ηθελε να κανει το ιδιο πραγμα γιατι ηθελε να παρει το Kindle και του ειπαμε καλυτερα να παρει adsl router ασυρματο παρα access point.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...