leftis95 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Εχω σύνδεση connx και windows 7 στο pc και εχω ενα πρόβλημα...όταν ανοίγω το pc συνδεομαι κανονικά στο Ίντερνετ. Μετά απο λίγο όμως χάνει τη σύνδεση και μου βγάζει το κίτρινο τριγωνακι κάτω δεξιά. Ένας άλλος υπολογιστής Mac που εχω μέσα στο σπίτι disconnectαρει και αυτός που και που όμως μετά ξανασυνδεεται κατευθείαν. Το pc με τα windows όμως δεν συνδέεται ξανά για κανά 15λεπτο+. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
aserprince Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Παρε τηλεφωνο το οτε και πες το πρβλημα σου. κοιτα καλα τα καλοδια συνδεσης αν ειναι σωστα.πρεπει να εχει προβλημα η γραμη σου.
Bokmaker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Συνηθισμένο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα μετά απο βροχή δέν φταίνε τα καλώδια, κλείστο και κάνε επανακκίνηση. Άν στο κάνει συνέχεια και δέν διορθώνεται ούτε με επανακκίνηση η σύνδεση είναι αρκετά ελαττωματική πάρε τηλέφωνο να διαμαρτυρυθείς.
leftis95 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Πάντως από την στιγμή που την έκανα ethernet είναι μια χαρά,δεν ξέρω αν σασ βοηθάει καθόλου αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.