smw3388 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 καλημερα παιδες, πηρα προσφατα playstation κ δεν μπορω να συνδεσω σκληρο ,δεχεται μονο flash !!!! καπου διαβασα οτι θελη αλαγη φορματ απο ntfs se fat 32, το εκανα κ αφτο αλλα τιποτα δεν κανει.... κ εχω κατεβαση αβερτα hd 1080p movies, κ δεν μπορω να της δω !!!! ειπαρχη καπια λυση????? pleace hellp,
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 καταρχην μιλαμε για ps3 ετσι; λοιπον πρεπει να φορμαρεις τον εξωτερικο σε fat 32 αλλιως δεν γινεται Το ps3 ΔΕΝ παιζει mkv κλπ παρα μονο avi KAI ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ εξωτερικους υποτιτλους(να και ο λογος που δεν βλεπεις τα mkv κλπ) 2 λυσεις ειτε κατεβαζεις το pms(ps3 media server)και συνδεεις το pc σου με το ps3 μεσω ρουτερ για να δεις τις ταινιες το pc κανει oλο το transcoding(αρα για 1080 θες ενα διπυρηνακι τουλαχιστον και ενα δυνατο ρουτερ,με ασυρματο ξεχνα το με το ζορι θα δεις 720ρ) αλλη λυση κατεβαζεις απο εδω το προγραμματακι του gherudos Στην ουσια σου βαζει το mkv σε dvd με μορφη AVCHD, μορφη υποστηριζομενη μονο απο τα blu ray της sony
smw3388 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 thenks mate... κ κατι ακομα΄ ολοι η σκληρη μετατρεποντε σε fat 32? κ αν ειναι πανω απο 8 gb η ταινια, το play θα τα πεξει ? γιατι ενα φιλαρακι ειπε ποσ κ να το κανω φατ32 πανω απο 4 gb δεν θα πεξει το play, κατεβασα κ το προγραμα κ δεν εβγαλα ακρι, εψαξα κ στο youtube να δω μπας κ το εχει βιμα βιμα ουτε εκει βρικα κατι? πακετο τσαμπα πιρα to play επρεπε να παρω media player κ θα εβλεπα απο εκει
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 ναι ολοι μετατρεπονται σε fat32. Περιορισμος του φατ32 ειναι οτι δεχεται μεχρι 4 γιγα αρχειο. Ποιο προγραμμα κατεβασες και που κολλησες να σε βοηθησω(Γι αυτο ειναι τα φορουμ φιλε μου!) Αν ηθελες κατι μονο για HD ταινιες ναι δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη Για το pms το τρεχεις απο το πισι,και απο την κονσολα σου βλεπεις ως media server το πισι σου Απο το μενου του ps3 πας στην κατηγορια βιντεο και κανεις browse μεχρι να βγεις στην επιφανεια εργασιας η οπου αλλου εχεις την ταινια Πατας να παιξει και την βλεπεις,δεν χρειαζεται καμια επιλεον ρυθμιση(ισως χρειαστει στις ρυθμισεις transcoding στην κατηγορια MEncoder εκει που λεει κωδικοσελιδα υποτιτλων να βαλεις cp1253 για να βγαζει ελληνικα) για το AVCHD θα χρειαστεις dvd(οχι επανεγγραψιμα σ εμενα τουλαχιστον δεν δουλεψε) βαζεις το αρχειο της ταινιας,αν εχει κενο στο ονομα (πχ η ταινια μου)θα πρεπει να το μετονομασεις (η_ταινια_μου).Το ιδιο και για τους υποτιτλους ΣΗΜΕΙΩΣΗ θα μετονομασεις μονο το αρχειο που εχεις εισαγει στο προγραμμα οχι το οριτζιναλ αρχειο Πατας create meta file και οτι λενε οι οδηγιες απο το λινκ και στο τελος γραφεις το iso σε dvd(ειτε με imgbrn ειτε με ο,τι θες) Αυτο ηταν.Απολαμβανεις την ταινια σου!
smw3388 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 again thenks mate. το καταφερα τελικα οκ δουλευει απσογα τωρα,
Kugium Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 γεια σας. θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να συνδεθεί σκληρός δίσκος σε ps2 slim με εξωτερικό κουτί με σύνδεση ethernet. και αν με αυτόν τον τρόπο θα είναι οι ταχύτητες ικανοποιητικές, σε αντίθεση με αυτές της usb σύνδεσης. βασικά έχω ένα τσιπαρισμένο ps2 slim εδώ και 5 χρόνια (myth chip) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. αλλά ψάχνοντας τρόπο να συνδέσω σκληρό για να αντικαταστήσω την memory card γιατί κάνω πολλά saves γλυκάθηκα και με την επιλογή του να παίζω απευθείας απ τον σκληρό. οπότε ποιες οι επιλογές μου ? αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.