aserprince Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλλιμερα σας. ηθελα την γνωμη σας για το ποια windows ειναι για τα games γενικα? περιμενω απαντησης.
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλλιμερα σας. ηθελα την γνωμη σας για το ποια windows ειναι για τα games γενικα? περιμενω απαντησης. τη ιπολογιστει εχυς; επαιξεργαστει, μνιμι, κλπ
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλλιμερα... τα καλυτερα windows που εχουν κυκλοφορησει μεχρι στιγμης ειναι τα win7 64bit, οποτε αυτη ειναι και η απαντηση στο ερωτημα σου...
lexmark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλλιμερα... τα καλυτερα windows που εχουν κυκλοφορησει μεχρι στιγμης ειναι τα win7 64bit, οποτε αυτη ειναι και η απαντηση στο ερωτημα σου... Κι αν δεν μποραίσι να βαλη 64 bit στο πψ του θα πρέπι να αγοράσει κενουργιω; Κάτσε να μας πει τι σύστημα έχει
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Κι αν δεν μποραίσι να βαλη 64 bit στο πψ του θα πρέπι να αγοράσει κενουργιω; Κάτσε να μας πει τι σύστημα έχει :lol: ενταξει ρωτησε ποια ειναι η καλυτερη εκδοση windows και του απαντησα... δεν ρωτησε ποια εκδοση να βαλει για τον υπολογιστη του :lol:
lexmark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 :lol: ενταξει ρωτησε ποια ειναι η καλυτερη εκδοση windows και του απαντησα... δεν ρωτησε ποια εκδοση να βαλει για τον υπολογιστη του :lol: Ωπ! Σοστώς! +1 Αιφαγα άκειρω!
Tyxerukos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 τη ιπολογιστει εχυς; επαιξεργαστει, μνιμι, κλπ offtopic Έλιωσααααααα στο γέλιο
tarantules Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μια απλή παρατήρηση.Σε παλιότερο θέμα που απάντησα (μόνο μια φορά) σε κάποιον που μια φράση του ήταν τίγκα στα ορθογραφικά λάθη με αντίστοιχο τρόπο, έφαγα παρατήρηση (δεν θυμάμαι αν έφαγα και προσωρινό ban.). Εδώ βλέπω να γίνεται ΤΟ πανηγύρι... Αυτά για τη "δημοκρατικότητα" του forum
aserprince Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 1 ASUS CACE USB/AUDIO IN FRONT BLACK 2 M/B ASUS FSB 1333,PCI EXPRESS, 10/100 LAN 3 CPU INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 4 KINGSTON RAM 2GB DDR2 667MHZ 5 HDD 320GB SATA 2 16MB CACHE AND ADD 250GB SATA 2 16MB CACHE 6 VGA ASUS EN8500GT HTD 512MB SILENT 7 ASUS DVD-RW DUAL LAYER 8 VISTA HOME PREMIUM Ρε παιδες αν επιτρεπετε εχω τα βιστα που ειναι γνησια αλλα δεν με αρεσουν στα παινχιδια εχω βαρεθει αυτα τα upate καθε λιγο με σπανε τα νευρα δεν θα τελειοσουν ποτε!!! Δεν τα μπορω τα windows 7 γιατι χανεται το ματι μου απο τα εικονιδια και ενα σορο παραθυρα ειναι καλογυαλισμενα xp.δεν ειναι οικειο το περιβαλλον θελεις καιρο και καιρο και καιρο για να τα μαθεις. περιμενα μια εκδοση των windows ποιο απλη και την εκαναν πολυπλοκη για εμενα windows 7 faill error. απο την αλλη τα xp σελιγο καιρο αποσυρονται. ποια η λυση?
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Το μηχανημα σου σηκώνει τα 7 αλλα αν τον θες για παιχνίδια, βαλε xp. Μην βαλεις πειραγμένες εκδόσεις.
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 1 ASUS CACE USB/AUDIO IN FRONT BLACK 2 M/B ASUS FSB 1333,PCI EXPRESS, 10/100 LAN 3 CPU INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 4 KINGSTON RAM 2GB DDR2 667MHZ 5 HDD 320GB SATA 2 16MB CACHE AND ADD 250GB SATA 2 16MB CACHE 6 VGA ASUS EN8500GT HTD 512MB SILENT 7 ASUS DVD-RW DUAL LAYER 8 VISTA HOME PREMIUM Ρε παιδες αν επιτρεπετε εχω τα βιστα που ειναι γνησια αλλα δεν με αρεσουν στα παινχιδια εχω βαρεθει αυτα τα upate καθε λιγο με σπανε τα νευρα δεν θα τελειοσουν ποτε!!! Δεν τα μπορω τα windows 7 γιατι χανεται το ματι μου απο τα εικονιδια και ενα σορο παραθυρα ειναι καλογυαλισμενα xp.δεν ειναι οικειο το περιβαλλον θελεις καιρο και καιρο και καιρο για να τα μαθεις. περιμενα μια εκδοση των windows ποιο απλη και την εκαναν πολυπλοκη για εμενα windows 7 faill error. απο την αλλη τα xp σελιγο καιρο αποσυρονται. ποια η λυση? δεν σου αρεσουν τα vista (λογικο) δεν σου αρεσουν τα 7, υπαρχουν και τα win98 αμα θες να δοκιμασεις... φιλε τα 7 ειναι παρα πολυ καλα, απλουστατα και σταθεροτερα απο ολα τα υπολοιπα θεμα συνηθειας ειναι και σε 1-2 μερες θα τα εχεις μαθει
filip123go Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν τα μπορω τα windows 7 γιατι χανεται το ματι μου απο τα εικονιδια και ενα σορο παραθυρα ειναι καλογυαλισμενα xp.δεν ειναι οικειο το περιβαλλον θελεις καιρο και καιρο και καιρο για να τα μαθεις. Αν αυτό είναι το πρόβλημα σου, πέρνα μια βόλτα από εδώ να πάρεις μερικές ιδέες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.