Προς το περιεχόμενο

2 ασυρματα router

JORPRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας νυχτοπουλια!! εχω 2 υπολογιστες με 7 μετρα αποσταση. Ο μεγαλος ειναι συνδεδεμενος με ενα router ασυρματο oxygen της tellas και εναι κοντα στην μπριζα τηλεφωνου με τα καλωδια του κανονικα. Ο αλλος μεσα εχει καρτα δικτυου αλλα δεν πιανει σχεδον τιποτα. Εχω ομως και ενα δευτερο ασυρματο router και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να το χρησιμοποιησω για να ενδυναμωσω το σημα στον δευτερο υπολογιστη ή εν πασει περιπτωσει να εχω γερο σημα στον δευτερο υπολογιστη χωρις καλωδια. Μπορω να σας δωσω και το τηλεφωνο μου για καποιον ο οποιος επιθυμει απευθειας συνομιλια, ή να τον παρω εγω αντιστοιχα. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις το δευτερο router σου σαν repeater για να αναμεταδιδει το σημα του πρωτου.Αυτο προυποθετει πως εχουν τετοια λειτουργια τα router σου και πως ειναι συμβατα μεταξυ τους.

Ενα search για "repeater" εδω στο insomnia, θα σου βγαλει ουκ ολιγα αντιστοιχα topic που σιγουρα θα σε βοηθησουν.

Δημοσ.

Η αλλη λυση ειναι να συνδεσεις με καλωδιο το δευτερο ρουτερ στον πρωτο ρουτερ και απλα να φερεις τον δευτερο ρουτερ καπως πιο κοντα στο δευτερο pc που δνε πιανει.επισης δες αν στο pc Μπορεις να βαλεις με μια μικρη επεκταση καπου καλυτερα το usb wi fi stick

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...