perseasg7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να αλλάξω το επίπεδο ασφαλείας του internet explorer έτσι ώστε να μην ανοίγει σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο βίας ...Αλλά ο άλλος να μην μπορεί να πάει να το ξαναλλάξει ..δηλαδή αν γίνεται να βάλω κάποιο κωδικό ... Αν δε γίνεται ..τότε τι άλλο παραπλήσιο μπορώ να κάνω ..? Θα ήθελα να μου πείτε και για τον Explorer kai gia ton firefox...ευχαριστώ
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έβαλα αυτό σε ένα pc και ησύχασα και εγώ και κάποιος άλλος. Μου το πρότειναν εδώ στο φόρουμ πριν καιρό και λειτουργεί ακόμα απροβλημάτιστα. Πολύ καλό και συνάμα απλό.
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Στον ie θα γινεται μεσα απο καποιο policy, (εναρχη > εκτελεση > gpedit.msc) σε οσα windows το εχουν, δηλαδη απο pro και πανω. Στον ff δεν γινεται με καποιο απλο τροπο, εκτος αν μετα πας σε λυσεις parental control, ειτε με σε επιπεδο εφαρμογης, ειτε σε επιπεδο hardware, οπως εχουν πχ ολα τα speedtouch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.