Arbitary Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Έχω ένα απ τα πρώτα playstation 2 αγορά περιπoυ το 2000 αν θυμάμαι καλά μετά απ τόσο καιρό η laser τα έχει φτύσει κανονικά σταμάτησε στην αρχή να διαβάζει dvd ταινίες μετά dvd παιχνίδια και τώρα με το ζόρι διαβάζει μερικά παιχνίδια που είναι γραμμένα σε cd. ξέρετε κανα φτηνό μαγαζί στην καλλιθεα που να μπορεί να του αλλάξει την laser λυπαμε να το πετάξω άλλα δεν ξέρω πανό κάτω πόσο θα μου στοιχίσει κιόλας.
kajwbtfe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Για Καλλιθεα δεν ξερω.Αλλα για Ηλιουπολη εχω ενα γνωστο που κανει αυτη τη δουλεια.Αν θες μπορεις να μου πεις.
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ο γνωστός σου αλλάζει και το DVD Drive; Γιατί έχω ένα PS2 (fat) του οποίου έχω χαλάσει το Drive και δεν θα με χάλαγε να το δω να λειτουργεί πάλι.
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 έχω την εντύπωση πως δεν φτιάχνει (ούτε το laser ούτε το drive), αν τα καταφέρεις ενημέρωσε το νήμα να μάθουμε κι εμείς πώς και πόσο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kajwbtfe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ναι τα παντα φτιαχνει.Και εννοειται οτι φτιαχνεται το laser μονο με αλλαγη.Αρκει βεβαια να εχει χαλασει γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο απλα να εχει ξεριθμιστει και να θελει απλα λιγο βιδωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.