Προς το περιεχόμενο

Ζητάμε συντάκτες!!!

pshortjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ο λογος να εχεις ψευτικο whos.amung.us ?

Η πρωτη εντυπωση οταν βλεπει καποιος 4 ωρα το βραδυ εχει 120 On Line επισκεπτες αλλα αν δει οτι ςιναι αλλου site ειναι οτι χειροτερο

Βαλε αληθινο ;)

επεσαν στους 30 τωρα :rolleyes:

..

αδελφε αν θες κανεναν συντακτη για drugs ειμαι μεσα 3ερω τα παντα :mrgreen:

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιος ο λογος να εχεις ψευτικο whos.amung.us ?

Η πρωτη εντυπωση οταν βλεπει καποιος 4 ωρα το βραδυ εχει 120 On Line επισκεπτες αλλα αν δει οτι ςιναι αλλου site ειναι οτι χειροτερο

Βαλε αληθινο ;)

Το blog ειναι η προωποποιησης της αρπαχτης :P

πριν λίγες μέρες είχε stream αγωνα παρμένο απο άλλο site και το παρουσίαζε ως δικο του με τίτλο : " Το πρωτο μας stream ειναι γεγονος"

Αν δε βρεις προσανατολισμο στο blog σου δεν εχει νοημα να περνεις πραγματα απο δεξια και αριστερα . Αυτες ειναι αρπαχτες

Δημοσ.

Λοιπον προσωπικές μου συμβουλες , αν θες τις ακους. Θα σου πω τι θα αλλαζα εγω αν ηταν δικο μου το Blog

1) Εγω δεν θα επελεγα Blogger αλλά wordpress ειδικα αν ηθελα να ασχοληθω σοβαρα με το Blog μου . Το Wordpress είναι πολύ πιο καλό , προσφέρει πληθώρα plugins,themes Κλπ

2) Εχοντας ως δεδομένο οτι είσαι πλέον στο blogger. Εγω θα πρότεινα τις εξις αλλαγές για να γίνει πιο εμφανίσιμο και να μην αποσπάται το μάτι απο τις διαφημισεις , θεματα ,widgets Κλπ που εχεις :

i)Οι καρτέλες που έχεις στο πάνω μέρος : "Τα τραγουδια σου" , "Ασιμος " κλπ κλπ , τα περισσότερα νομίζω δεν ειναι χρήσιμα , θα μπορουσες να τα βγάλεις

ii)το widget ρολοι που εχεις δεξια δε χρειαζεται

ιιι)ΤΙ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΏΡΑ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ δε χρειαζεται

ιv) 81,722 αυτο το εχεις στην αριστερη πλευρα δε χρειαζεται , γινεσαι υπερβολικος αφου εχεις και οσους σε παρακολουθουν στη δεξια μπαρα

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ.

v) Στο κάτω μέρος εχεις ενα banner που λεει τι browser, ip εχεις .. αυτο ειναι τελειως ανουσιο...σουταρισμα

vi) εχεις ενα κουμπακι πανω αριστερα shares , facebook και αυτο εγω θα το εδιωχνα

vii) Στο banner του facebook που εχεις , που διαφημιζεις τη σελιδα στο facebook επεξεργασου λιγο το κωδικα για να μη φαινεται αυτο : Προωθήστε κι εσείς τη Σελίδα σας.

Τελος ενα θέμα minimal και οχι αυτο που εχεις γιατι τραβάει την προσοχη απο τις ειδησεις που βάζεις κλπ κλπ

επίσης ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ στις λέξεις σου στο blog γιατι μπαινουν κεφαλαια με τόνους και δε φαινονται καλα !!!

εγω αν ηταν δικο μου το blog θα εκανα τουλαχιστον αυτες τις αλλαγες

οκ τα άλλα αλλα αυτό με το facebook όχι ρε, το κρατάς

και αν ο άλλος δει κάτι το δημοσιεύει στο facebook και έτσι μπαίνει κι άλλος κόσμος

Δημοσ.

οκ τα άλλα αλλα αυτό με το facebook όχι ρε, το κρατάς

και αν ο άλλος δει κάτι το δημοσιεύει στο facebook και έτσι μπαίνει κι άλλος κόσμος

Οκ παίδες! Ευχαριστώ για τη βοήθεια.!

Όχι άλλα σχόλια. Έλεος... Φτάνει ο κεμπλεξισμός.

Δημοσ.

Οκ παίδες! Ευχαριστώ για τη βοήθεια.!

Όχι άλλα σχόλια. Έλεος... Φτάνει ο κεμπλεξισμός.

Δεν ειναι "κεμπλεξισμός"

Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι ο κοσμος βλεπει , ξερει και καταλαβαινει !

Αν φυγει καποιος απο αυτα τα λαθοι , ΔΕΝ θα ξαναμπει ακομα και να γινει το καλυτερο blog !

Eκτος αν θελεις να εχει ενα Blog (απο δωρεαν υπηρεσια) μου το εχεις γεματο διαφημισεις , κωδικες που περνεις απο αλλα site , και ψαχνεις για 3 συντακτες , οπου δεν θα εχει καθολου αναγνωστες !

;)

Φιλικά !

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...