pshortjohn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δε νομίζω οτί θα είναι αποτελεσματικό να βάλω εκεί την αγγελία.
pshortjohn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 τελικα βρηκες κανεναν?? Δυστυχώς όχι... Και δεν το βλέπω κιόλας... Δείτε το πλήρως ανανεωμένο blog μετά τις πολύτιμες συμβουλές σας!!! Πείτε τη γνώμη σας!!! http://vrasmos.blogspot.com/
simossays Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 είναι λογικό να μην βρίσκεις το θεωρώ αστείο να ξεκινάμε μια προσπάθεια που θέλουμε να φαίνεται "επαγγελματική" ζητώντας άτομα με ποσοστά σε ένα site που "δεν έχει έσοδα αλλά θα αποχτήσει" κλπ κλπ. αν θες να είσαι σοβαρός και να πας κόντρα σε άλλα μέσα, προσφέρεις βασικό μισθό, ασφάλιση και ποσοστά. όλα τα άλλα για μένα είναι "απατεωνιές". Δεν κρίνω εσένα αλλά τις "πρακτικές" που κυριαρχούν σε μια μεγάλη πληθώρα blog, site αλλά και παραδοσιακών media (κάποιοι άλλοι το λένε "πρακτική"). Αν θες να είσαι σωστός, γράψε στην αγγελία "ζητούνται εθελοντές για να γράφουν στο blog". Αν θες μετά τους δίνεις ένα δώρο το ποσοστό που θες εσύ. Αλλά νομίζω χρειάζονται ξεκάθαρα πράγματα. Επίσης δεν ξέρω τι αξία έχει άλλο ένα blog που κάνει copy paste από ειδησεογραφικά site, αυτό είναι μια γενικότερη παρατήρηση. Τα γράφω εδώ και ασχολούμαι με αυτό το θέμα σε σένα συγκεκριμένα επειδή είδα ότι είναι "από νέους ανθρώπους" και είπα να δώσω εδώ my 2 cents! btw καλή επιτυχία και συνέχεια!
pshortjohn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Σωστές οι συμβουλές σου κι έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα είπες!! Αλλά σκέψου τι έσοδα μπορεί να έχει ένα νέο blog;; Δεν πάω να ανταγωνιστώ το tromaktiko ή κάποιο άλλο δυνατό blog. Αυτό που θέλω εγώ είναι η δημιουργία μιας ομάδας από 5-6 άτομα. Προφανώς κι έχεις δίκιο σε αυτό που λες περί εθελοντισμού αλλά δεν το σκέφτηκα. Με συγχωρείτε.
timoboll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 να σε ρωτησω απο αυτες τισ διαφημισεις που εχεις μεχρι τωρα πηρες καθολου λεφτα??
pshortjohn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 να σε ρωτησω απο αυτες τισ διαφημισεις που εχεις μεχρι τωρα πηρες καθολου λεφτα?? Ναι αρκετά αλλά σε βάθος χρόνου.
ALdaperan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον προσωπικές μου συμβουλες , αν θες τις ακους. Θα σου πω τι θα αλλαζα εγω αν ηταν δικο μου το Blog 1) Εγω δεν θα επελεγα Blogger αλλά wordpress ειδικα αν ηθελα να ασχοληθω σοβαρα με το Blog μου . Το Wordpress είναι πολύ πιο καλό , προσφέρει πληθώρα plugins,themes Κλπ 2) Εχοντας ως δεδομένο οτι είσαι πλέον στο blogger. Εγω θα πρότεινα τις εξις αλλαγές για να γίνει πιο εμφανίσιμο και να μην αποσπάται το μάτι απο τις διαφημισεις , θεματα ,widgets Κλπ που εχεις : i)Οι καρτέλες που έχεις στο πάνω μέρος : "Τα τραγουδια σου" , "Ασιμος " κλπ κλπ , τα περισσότερα νομίζω δεν ειναι χρήσιμα , θα μπορουσες να τα βγάλεις ii)το widget ρολοι που εχεις δεξια δε χρειαζεται ιιι)ΤΙ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΏΡΑ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ δε χρειαζεται ιv) 81,722 αυτο το εχεις στην αριστερη πλευρα δε χρειαζεται , γινεσαι υπερβολικος αφου εχεις και οσους σε παρακολουθουν στη δεξια μπαρα ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ. v) Στο κάτω μέρος εχεις ενα banner που λεει τι browser, ip εχεις .. αυτο ειναι τελειως ανουσιο...σουταρισμα vi) εχεις ενα κουμπακι πανω αριστερα shares , facebook και αυτο εγω θα το εδιωχνα vii) Στο banner του facebook που εχεις , που διαφημιζεις τη σελιδα στο facebook επεξεργασου λιγο το κωδικα για να μη φαινεται αυτο : Προωθήστε κι εσείς τη Σελίδα σας. Τελος ενα θέμα minimal και οχι αυτο που εχεις γιατι τραβάει την προσοχη απο τις ειδησεις που βάζεις κλπ κλπ επίσης ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ στις λέξεις σου στο blog γιατι μπαινουν κεφαλαια με τόνους και δε φαινονται καλα !!! εγω αν ηταν δικο μου το blog θα εκανα τουλαχιστον αυτες τις αλλαγες
pshortjohn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 E και τι θα άφηνες;;; Λοιπον προσωπικές μου συμβουλες , αν θες τις ακους. Θα σου πω τι θα αλλαζα εγω αν ηταν δικο μου το Blog 1) Εγω δεν θα επελεγα Blogger αλλά wordpress ειδικα αν ηθελα να ασχοληθω σοβαρα με το Blog μου . Το Wordpress είναι πολύ πιο καλό , προσφέρει πληθώρα plugins,themes Κλπ 2) Εχοντας ως δεδομένο οτι είσαι πλέον στο blogger. Εγω θα πρότεινα τις εξις αλλαγές για να γίνει πιο εμφανίσιμο και να μην αποσπάται το μάτι απο τις διαφημισεις , θεματα ,widgets Κλπ που εχεις : i)Οι καρτέλες που έχεις στο πάνω μέρος : "Τα τραγουδια σου" , "Ασιμος " κλπ κλπ , τα περισσότερα νομίζω δεν ειναι χρήσιμα , θα μπορουσες να τα βγάλεις ii)το widget ρολοι που εχεις δεξια δε χρειαζεται ιιι)ΤΙ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΏΡΑ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ δε χρειαζεται ιv) 81,722 αυτο το εχεις στην αριστερη πλευρα δε χρειαζεται , γινεσαι υπερβολικος αφου εχεις και οσους σε παρακολουθουν στη δεξια μπαρα ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ. v) Στο κάτω μέρος εχεις ενα banner που λεει τι browser, ip εχεις .. αυτο ειναι τελειως ανουσιο...σουταρισμα vi) εχεις ενα κουμπακι πανω αριστερα shares , facebook και αυτο εγω θα το εδιωχνα vii) Στο banner του facebook που εχεις , που διαφημιζεις τη σελιδα στο facebook επεξεργασου λιγο το κωδικα για να μη φαινεται αυτο : Προωθήστε κι εσείς τη Σελίδα σας. Τελος ενα θέμα minimal και οχι αυτο που εχεις γιατι τραβάει την προσοχη απο τις ειδησεις που βάζεις κλπ κλπ επίσης ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ στις λέξεις σου στο blog γιατι μπαινουν κεφαλαια με τόνους και δε φαινονται καλα !!! εγω αν ηταν δικο μου το blog θα εκανα τουλαχιστον αυτες τις αλλαγες
ALdaperan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 τιποτα απο ολα αυτα, ειναι αχρηστα .. δε προσφερουν κάτι Προσπάθησε να κερδισεις τους επισκεπτες σου με τις δημοσιευσεις και οχι τα μπιχλιμπιδια
timoboll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ναι αρκετά αλλά σε βάθος χρόνου. οταν λες αρκετα ποσα στο περιπου και σε ποσο καιρο?
pshortjohn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 οταν λες αρκετα ποσα στο περιπου και σε ποσο καιρο? Από την προσπάθεια μας εξαρτάται. Αν καταφέρουμε και κάνουμε το blog δημοφιλέστερο μπορούμε και σ ένα μήνα να βγάλουμε αρκετά αλλά το θέμα είναι να το σιατηρήσουμε εκεί!!
black_widow Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ψάξε να βρεις φοιτητές δημοσιογραφίας , μόνο τέτοιους ξέρω που δουλεύουν δωρεάν ως συντάκτες γιατί ουσιαστικά για δωρεάν δουλειά μιλάμε , μη παίζουμε με τις λέξεις τώρα . Για να έβρισκες εξωτερικούς συνεργάτες για την σύνταξη με ποσοστά μόνο θα έπρεπε να έχεις μεγάλη επισκεψιμότητα και ξεκάθαρο περιεχόμενο και πάλι χλωμό να δούλευε κάποιος με ποσοστά . Τα blogs με περιεχόμενο αχταρμά δε μου αρέσουν , υπάρχουν μπόλικα , προσανατολίσου κάπου. Βάλε αγγελία σε freelancer sites δίνοντας μία αμοιβή για κάποιο αριθμό άρθρων , έτσι γίνεται συνήθως .
techinsider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 εγώ πάλι θα σου έλεγα να εξειδικευτείς, άσε το "γενικό ενδιαφέρον", πιάσε μια ενότητα και ξεκίνα να προσφέρεις περιεχόμενο που δεν υπάρχει αλλού. γιατί να διαβάσω σε σένα για τη χ μεταγραφή όταν υπάρχουν μεγάλα site όπως το sentragoal ή το sport24 που πληρώνουν δεκάδες συντάκτες για να έχουν την είδηση, το παρασκήνιο κλπ. νομίζω το ίντερνετ χρειάζεται πρωτότυπο υλικό και εκεί είναι το μυστικό της επιτυχίας σήμερα αλλά πάλι αν θες να δοκιμαστείς, να κάνεις πειράματα και να έχεις ένα χόμπι είσαι σε καλό δρόμο, όσο για λεφτά, σήμερα για να ζήσουν 5-6 άτομα από ένα site, πρέπει να έχεις πρόσβαση στη διαφημιστική αγορά και πάλι δεν ξέρω αν θα καταφέρνεις να βγάζεις 4.000 ευρώ το μήνα.
viatherm Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ποιος ο λογος να εχεις ψευτικο whos.amung.us ? Η πρωτη εντυπωση οταν βλεπει καποιος 4 ωρα το βραδυ εχει 120 On Line επισκεπτες αλλα αν δει οτι ςιναι αλλου site ειναι οτι χειροτερο Βαλε αληθινο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.