Προς το περιεχόμενο

Ζητάμε συντάκτες!!!

pshortjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταρχήν να μας πεις τον θεματικο προσανατολισμο του Blog γιατι με μια πρωτη ματιά βλέπω ενα τουρλουμπούκι

ειδησεογραφικο ειναι?

Δημοσ.

:lol: :lol:

αμοιβή γιατί να μην υπάρχει?

αφού το blog έχει αγγελία για διαφημίσεις

κάποιος θα παίρνει λεφτά από αυτό

δε μπορεί να ζητάει από άλλους να δουλεύουν εθελοντικά κι αυτός να παίρνει λεφτά

Δημοσ.

παντως τη μεταγραφη του Τζιμπουρ την ανεβάσατε πολύ γρήγορα. :rolleyes: :rolleyes:

ουτε τα οπαδικα site του ολυμπιακου ,δεν την ανεβασαν τοσο γρηγορα

Δημοσ.

αμοιβή γιατί να μην υπάρχει?

αφού το blog έχει αγγελία για διαφημίσεις

κάποιος θα παίρνει λεφτά από αυτό

δε μπορεί να ζητάει από άλλους να δουλεύουν εθελοντικά κι αυτός να παίρνει λεφτά

Δεν σου έχει τύχει να πετύχεις κάτι άσχετο - σχετικό κάπου και να σε πιάσουν τα γέλια; Δεν μπήκα να δω το blog καθόλου. Απλά μου φάνηκε υπερβολικά σωστή ερώτηση για μια παρόμοια ιστορία αλλά με chat room. Θα βγω όμως πολύ off topic για αυτό και δεν την αναφέρω.

Δημοσ.

Είναι γενικά τουρλουμπούκι!!

Βασικά η ταμπέλα του είναι ειδησεογραφικό!!

Αμοιβή είναι 10% στον κάθε συντάκτη (ζητάμε 3 συντάκτες).

Δουλεύουμε με ποσοστά γιατί δεν είναι σταθερά τα έσοδα του blog.

Στην αρχή τα έσοδα δεν θα είναι πολλά αλλά με προσπάθεια σίγουρα θα αυξηθούν.

Λοιπόν ενδιαφέρεται κανείς;;;

Δημοσ.

Έχετε διαφήμιση με 1 ευρώ την ημέρα , δηλαδή 0,10 * 1 = 0,10 λεπτά την ημέρα * 30 ημέρες = 3 ευρώ το μήνα . Μη μου πεις ότι βγάζεις πολλά από τα google ads... Με κάποια site που συζητάω ( με συγκεκριμένη θεματολογία και συγκεκριμένο κοινό )μου λένε για 50 % επί των διαφημίσεων.

Δημοσ.

Έχετε διαφήμιση με 1 ευρώ την ημέρα , δηλαδή 0,10 * 1 = 0,10 λεπτά την ημέρα * 30 ημέρες = 3 ευρώ το μήνα . Μη μου πεις ότι βγάζεις πολλά από τα google ads... Με κάποια site που συζητάω ( με συγκεκριμένη θεματολογία και συγκεκριμένο κοινό )μου λένε για 50 % επί των διαφημίσεων.

Κοίτα εγώ δεν έχω θέμα. Αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω μία ομάδα με 5 άτομα και να κάνουμε το blog δημοφιλέστερο.

Δεν μ ενδιαφέρουν τα χρήματα. Αυτά θα έρθουν στην πορεία.

Αρχικά όλοι θα απογοητευτούμε αλλά στη συνέχεια κι αν προσπαθήσουμε θα πετύχουμε το στόχο μας. Και το 10 ή 20% που προτείνω μπορεί να είναι 70-80 ευρώ. Αυτό θέλω να πετύχω. Ναι είναι δύσκολο γι αυτό θέλω ανθρώπους με όρεξη.

Δημοσ.

φιλε μου ηδη το blog ειναι ενας αχταρμας , αν δε το συμαζεψεις λιγο δε θα μαζεψεις κοσμο :rolleyes:

εχει ενα σωρρο πραγματα ανουσια , στις πλευρικες στηλες και ενα σωρρο διαφημισεις κλπ κλπ που κανει μπαμ οτι στοχος ειναι το χρημα και αυτο δεν αρεσει στο κοσμο

συμαζεψε το λιγο, βαλε ενα ομορφο θεμα , προσδιορισε πιο συγκεκριμενα τη θεματολογια σου , βγαλε τα αχρηστα πραγματα να γινει πιο εμφανισιμο και με συγκεκριμενο προσανατολισμο για να ξερουν οι επισκεπτες που μπαινουν

φιλικα.. :rolleyes:

Δημοσ.

φιλε μου ηδη το blog ειναι ενας αχταρμας , αν δε το συμαζεψεις λιγο δε θα μαζεψεις κοσμο :rolleyes:

εχει ενα σωρρο πραγματα ανουσια , στις πλευρικες στηλες και ενα σωρρο διαφημισεις κλπ κλπ που κανει μπαμ οτι στοχος ειναι το χρημα και αυτο δεν αρεσει στο κοσμο

συμαζεψε το λιγο, βαλε ενα ομορφο θεμα , προσδιορισε πιο συγκεκριμενα τη θεματολογια σου , βγαλε τα αχρηστα πραγματα να γινει πιο εμφανισιμο και με συγκεκριμενο προσανατολισμο για να ξερουν οι επισκεπτες που μπαινουν

φιλικα.. :rolleyes:

To σημάζεψα αρκετά πιστεύω!!

Δες το μία!! Γενικά θέλω να μου πειτε τι δε σας αρέσει!

Δημοσ.

Δυο παρατηρήσεις γιατί το θέμα των αμοιβών δεν με καλύπτει.

1.Εκτιμώ τα blogs που αναφέρουν την πηγή του άρθρου τους ή αναφέρουν οτι είναι δικό τους.

2.Ο τίτλος είναι βρασμός που παραπέμπει σε κάτι δυναμικό, ανατρεπτικό, κλπ. Αυτό δεν ταιριάζει με το background (τον όμορφο λόγκο). Σκέψου να το αλλάξεις.

Δημοσ.

Δυο παρατηρήσεις γιατί το θέμα των αμοιβών δεν με καλύπτει.

1.Εκτιμώ τα blogs που αναφέρουν την πηγή του άρθρου τους ή αναφέρουν οτι είναι δικό τους.

2.Ο τίτλος είναι βρασμός που παραπέμπει σε κάτι δυναμικό, ανατρεπτικό, κλπ. Αυτό δεν ταιριάζει με το background (τον όμορφο λόγκο). Σκέψου να το αλλάξεις.

Λοιπόν με 50% γουστάρεις να το κάνουμε τουμπανάκι;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...