manost Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αν κάνεις ανανέωση μέχρι 31/1 τότε θα έχεις 1500 μέχρι 28/2. Πιστεύω ότι την προσφορά θα την κρατήσουν και φέτος , σε όλο τον εμπορικό κόσμο πλέον έχουν γίνει must οι προσφορές και οι μειώσεις τιμών. Γενικότερα υπάρχει ένα τέτοιο κλίμα και θέλουν να δείξουν οι εταιρείες ότι είναι στο πλευρό του κόσμου, κατανοώντας την δυσμένεια του για τις περικοπές μισθών και επιδομάτων, δεν θέλουν να προκαλούν μη έχοντας προσφορές και εκπτώσεις. Mακάρι. Τα νέα πάντως που έχω μέσα από την Cosmote ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, δεν συμφωνούν με τα όσα γράφεις. Ποιος δεν θέλει να συνεχίσει αυτό που ισχύει με το what's up τα δύο τελευταία χρόνια. Ας ελπίσουμε να το θελήσει και η Cosmote. Ps. Αν θυμάμαι καλά, τα προηγούμενα χρόνια δεν ανακοινώνονταν η συνέχεια της προσφροράς τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. Τέλη Ιανουαρίου υπήρχε η ανακοίνωση. Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω λάθος.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 μήπως είναι από το reload it? nope ποτε μου δεν εχω χρησιμοποιησει το reload it τις 2 πρωτες φορες το εβαλα και αυτο ηταν...προσωπικα,δεν μου χρειαζονται τετοιου ειδους ψευτοδωρακια κλπ...(και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις και να δωσεις σε αλλον ρε γμτ) @manost Αν θυμαμαι καλα ειχες ενημερωση απο μηνυματα το ποτε ειναι το τελος. Μετα ολες οι εταιριες βγαζουν διαφημισεις για 1-2 εβδομαδες για τις νεες προσφορες.
JohnXarxas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 nope ποτε μου δεν εχω χρησιμοποιησει το reload it τις 2 πρωτες φορες το εβαλα και αυτο ηταν...προσωπικα,δεν μου χρειαζονται τετοιου ειδους ψευτοδωρακια κλπ...(και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις και να δωσεις σε αλλον ρε γμτ) @manost Αν θυμαμαι καλα ειχες ενημερωση απο μηνυματα το ποτε ειναι το τελος. Μετα ολες οι εταιριες βγαζουν διαφημισεις για 1-2 εβδομαδες για τις νεες προσφορες. αφού τα έχεις τζάμπα γιατί δεν τα παίρνεις? δεν θα μιώσεις κάποια διαφορά αλλά μπορεί να τύχει να σου χρειαστούν
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 να σου πω την αληθεια,το μονο που κανω ειναι να βαζω τον κωδικο να δω τι δωρα δινουν Πραγματικα δεν μου χρειαζονται τα+300 μηνυματα κλπ μιας και με τα 1500 δεν εχω κατεβει ποτε κατω απο 450 με το ζορι κιολας. Δωρον αδωρο.. 2 φορες πηρα το δωρο μονο που ειχε 30ΜΒ ιντερνετ για 7 μερες και δεν το χρησιμοποιησα και καθολου κιολας...
kadaka80 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Η φίλη μου πάντως κέρδισε στο reload it μια δωροεπιταγή 100€ από Ιντερσπορτ (10€ κάρτα). Κάτι είναι και αυτό μετά τόσα χρόνια πελάτης. Bytheway ξέρει κανείς τίποτα και για τις 2 ώρες σε cosmokarta ,ή ισχύει ότι και για το whatsUp. Δηλαδή ότι προκύψει και ο θεός βοηθός.
_chris_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Και μάλλον αυτό περιμένει και η Cosmote. Μήπως και ανακοινώσουν κάτι οι ανταγωνιστές και μετά να δει πώς θα κινηθεί η ίδια. περιμένετε να ξεκινήσει κάποια προσφορά η cosmote απο μόνη της; πάντα τους άλλους περίμενε και έδινε τα ίδια. ούτε ελάχιστα παραπάνο. ίσα ίσα να μη της φύγει κόσμος. ας είναι καλά η wind βασικά. η cosmote έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς την έχει δει κάπως. να ξεκινήσει προσφορά αυτή το θεωρώ απίθανο. πάντως κι εγώ φοβάμαι ότι πολύ πιθανό να μην έχουμε παρόμοια προσφορά φέτος. το γεγονός πάντως ότι η vodafone σταματάει τις εγγραφές στο unlimited τέλος του μήνα δίνει στις άλλες εταιρίες την ευκαιρία να μην κανουν καμια προσφορά για ο 2011 χωρίς να έχουν απώλειες. υπομονή πάντως και θα μάθουμε. προς το παρόν πάρτε μια ελάχιστη χρέωση του ενός λεπτου έτσι να γουστάρουμε. αυτό είναι το μόνο που έχουμε σίγουρο πλησιάζει...
JohnXarxas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 να σου πω την αληθεια,το μονο που κανω ειναι να βαζω τον κωδικο να δω τι δωρα δινουν Πραγματικα δεν μου χρειαζονται τα+300 μηνυματα κλπ μιας και με τα 1500 δεν εχω κατεβει ποτε κατω απο 450 με το ζορι κιολας. Δωρον αδωρο.. 2 φορες πηρα το δωρο μονο που ειχε 30ΜΒ ιντερνετ για 7 μερες και δεν το χρησιμοποιησα και καθολου κιολας... ούτε εγώ τα χρησιμοποιώ... αλλά τα παίρνω γιατί δεν χάνω τίποτα...
manost Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί να απαντήσει που έχει βάλει κάρτα των € 5,00, μετά τις 31/1/11: a. αν έχεις αυτόματα 600' για 30 ημέρες προς όλα τα what's up ή πρέπει να στείλεις κάποιο sms για την ενεργοποίησή τους και έτσι να χάσεις κάποιο ποσό από τα € 5,00 & b. Με το reload it είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να πάρεις 300 sms για 30 ημέρες προς όλα τα what's up ή μπορεί να σου 'κληρώσει' κάτι άλλο; Ευχαριστώ.
flik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Με 5 ευρώ δεν έχεις δωρεάν 600' σίγουρα. Το έχω δει σε άλλο κινητό, εγώ δεν έχω βάλει. Στο site λέει με 10 ευρώ έχεις αυτό το πακέτο δωρεάν. Για το reload it δε ξέρω.
elzax Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Με 10 ευρώ στέλνω 1500 στο 1313 και ισχύει κανονικά ότι ίσχυε δηλ. μέχρι 15 Μαρτίου 1500 sms και 1500' προς όλα τα Wup.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 σου ηρθε καποιο μηνυμα μετα την ανανεωση;
elzax Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Κανονικά ήρθε μέχρι τέλους Μαρτίου αλλά αν σήμερα βάλεις κάρτα ισχυει το εξής 7 ευρά στέλνεις plus στο 1313 και έχεις 1200'και 1200 μηνύματα.
JohnXarxas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτήσω λίγο κάτι: αυτά τα 7Ε στα τρώει έτσι? δεν είναι όπως τα 1500 που στα αφήνει μέσα
parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτήσω λίγο κάτι: αυτά τα 7Ε στα τρώει έτσι? δεν είναι όπως τα 1500 που στα αφήνει μέσα Αν δε στα έτρωγε, από που θα έβγαζαν κέρδος; Δεν υπάρχει κάρτα ανανέωσης των 7€: Στέλνεις μήνυμα αν έχεις τουλάχιστον 7€ στο υπόλοιπό σου, και σου αφαιρούνται...
JohnXarxas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Αν δε στα έτρωγε, από που θα έβγαζαν κέρδος; Δεν υπάρχει κάρτα ανανέωσης των 7€: Στέλνεις μήνυμα αν έχεις τουλάχιστον 7€ στο υπόλοιπό σου, και σου αφαιρούνται... βάζεις 10ευρη το απο πού θα έβγαζαν κέρδος, θα έβγαζαν όπως τόσο καιρό. αν δεν στα έτρωγε θα έβγαζαν πάλι κέρδος και μάλιστα μεγαλύτερο (θα έδιναν 1200 με μεγαλύτερη ανανέωση, ενώ έδιναν 1500 με μικρότερη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.