Προς το περιεχόμενο

what's up 2011 νέο πακέτο

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο θα είναι το νέο πακέτο του what's up για το 2011?

τώρα που μας τελειώνουν τα 1500 ξέρετε μήπως τι θα βγει ή θα τα πληρώνουμε κανονικά από την κάρτα μας?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πιστευω οτι οπως και περσι,θα κανουν ενα διμηνο αποχη απο καποιο προγραμμα(να τα αρπαξουν χοντρα λιγο με τις καρτες)

και μετα βλεπουμε...

Τελικα ωρες ωρες σκεφτομαι οτι για ελλαδα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 2 κινητα αλλιως δεν συμφερει..

Τι να πω ρε γμτ..

εdit

εχω την εντυπωση οτι τα πακετα που εχουν βγαλει γενικοτερα(αυτο με τα 100 μηνυματα προς ολα τα δικτυα κλπ)

ισχυουν ακομη οποτε ισως βρουμε καποιο αλλο βολικο απο εκει

Ειδωμεν.

Δημοσ.

Λογικά θα γίνει αυτό που λεει ο Χριστάρας για κανα δίμηνο(μπορεί και λιγότερο..)να το αφήσουν έτσι και μετά να βάλουν πάλι κάτι αντίστοιχο...Δικιά μου γνώμη είναι ότι το πρόγραμμα που θα βγάλουν(εάν βέβαια βγάλουν..)θα έχει και ΜΒ για ιντερνετ!!!

Για τα προγράμματα που λέτε (call600 κτλ)λογικά ισχύουν ακόμα απλά λόγω των 1500&1500 είχανε πέσει σε δυσμένεια...

Εγω προσωπικά το 90% των κλήσεων μ είναι σε What's up..Οπότε το call 600 μια χαρά θα με βολέψει...

Δημοσ.

Δικιά μου γνώμη είναι ότι το πρόγραμμα που θα βγάλουν(εάν βέβαια βγάλουν..)θα έχει και ΜΒ για ιντερνετ!!!

καλα μην παιρνεις και ορκο...

Να σου πω την αληθεια,με την ολη ακριβεια που υπαρχει θα δωσουν ενα 1000+1000 και πολυ μας ειναι...

Μην κοιτας που η βονταφον παλι θα σκισει στην προσφορα της.Μου ελεγε μια φιλη οτι μαλλον θα συνεχισουν τα 1500 μεχρι το καλοκαιρι.Θα δουμε αν ισχυει

Δημοσ.

Aυτό με το ιντερνετ το λέω γιατί πλέον η αγορά κινείται στην σφαίρα των smartphones!!!Και πιστευω οτι κάποια mb internet θα τα έχει...

Εντωμεταξυ τώρα που έβαλε ο αδερφός μ κάρτα και κάναμε το reload it έχει στις επιλογές και 1000 λεπτα &1000 sms προς What's up για 30 μέρες.

Δημοσ.
Εντωμεταξυ τώρα που έβαλε ο αδερφός μ κάρτα και κάναμε το reload it έχει στις επιλογές και 1000 λεπτα &1000 sms προς What's up για 30 μέρες.

Μονο 5ευρα εβαζα και πραγματικα ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει το reload it

Δωρο για μενα θα ηταν(μιας και εχω τον αριθμο απο 9 χρονων και τωρα εχω κλεισει τα 19 και πριν απο εμενα τον χρησιμοποιουσε Και ο πατερας μου-πανω κατω 15-16 χρονια αριθμος)να κανουν κατι αλλο για δωρο

μα να δωσουν τσαμπα μοναδες κατι ρε παιδι μου-τοσα χρονια εισαι στον παροχο χωρις να εχεις διαμαρτυρηθει για τιποτα-κανε κατι καλο ρε κοσμοτε.

Και η πλακα ειναι οτι ολη μου η παρεα εχει και απο ενα κοσμοτε.

Εχω και ενα βονταφον αλλα δεν συμφερει να κανω την μεταβαση μονιμα-εχει και απιστευτο σημα παντου,οχι σαν τα χαλια της κοσμοτε παιρνεις τηλεφωνο με 5 γραμμες σημα και κανει διακοπες-...

Δημοσ.

Σε επικοινωνία που είχα με γνωστό μου που δουλεύει στο Cosmote, μου είπε ότι μάλλον πάει προς 'κόψιμο' το 1500+1500 καθώς είναι ασύμφωρο - όχι μόνο για Cosmote, αλλά για όλες τις εταιρίες - (εγώ βέβαια δεν συμφωνώ καθώς όταν έχεις όλον αυτον τον κόσμο με what's up να σου δίνει κάθε μήνα € 5,00 μόνο ασύμφωρο δεν είναι, αλλά τέλος πάντων).

Απλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα πρέπει να περιμένουμε.

Και μάλλον αυτό περιμένει και η Cosmote. Μήπως και ανακοινώσουν κάτι οι ανταγωνιστές και μετά να δει πώς θα κινηθεί η ίδια.

Δημοσ.

Και μάλλον αυτό περιμένει και η Cosmote. Μήπως και ανακοινώσουν κάτι οι ανταγωνιστές και μετά να δει πώς θα κινηθεί η ίδια.

Μα παντα ετσι γινοταν..Αχ ρε βονταφον...

Κατα τα τελη φεβρουαριου-μαρτιου πιστευω οτι θα βγει κατι καινουριο...

ευτυχως εχω μαζεψει πολλες μοναδες απο τις ανανεωσεις και δεν θα εχω προβληματα χεχε

Δημοσ.

Μολις εκανα 5ευρη ανανεωση και εχω τα 1500 μεχρι 23/2 !

Αυτα ειναι

Μα, η τελευταία ημέρα για τις ανανεώσεις είναι η 31/1 ;)

Δημοσ.

Μα, η τελευταία ημέρα για τις ανανεώσεις είναι η 31/1 ;)

Αν κάνεις ανανέωση μέχρι 31/1 τότε θα έχεις 1500 μέχρι 28/2. Πιστεύω ότι την προσφορά θα την κρατήσουν και φέτος , σε όλο τον εμπορικό κόσμο πλέον έχουν γίνει must οι προσφορές και οι μειώσεις τιμών. Γενικότερα υπάρχει ένα τέτοιο κλίμα και θέλουν να δείξουν οι εταιρείες ότι είναι στο πλευρό του κόσμου, κατανοώντας την δυσμένεια του για τις περικοπές μισθών και επιδομάτων, δεν θέλουν να προκαλούν μη έχοντας προσφορές και εκπτώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...