Προς το περιεχόμενο

windows XP - πατάω απενεργοποίηση και κάνει επανακίνιση

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βοήθεια - windows XP - πατάω απενεργοποίηση και κάνει επανακίνιση

ο τίτλος τα λέει όλα!!!

τα windows είναι γνήσια και δεν έχει εντοπιστεί κάποιος ιός...

Δημοσ.

Για αρχη,

για τσεκαρε στις ρυθμισεις παροχης ενεργειας μηπως εχει αλλαχτει τιποτα...

Το ειχα παθει κ εγω γιατι αμα βιαζομαι παταω το κουμπι και κανει τερματισμο.Μια ωραια μερα δεν λειτουργουσε και επρεπε να ξανασεταρω τις ρυθμισεις.

Δημοσ.

από που θα το κάνω αυτό?

και προσωρινά όταν πρέπει να τον κλείσω πατάω το κουμπί του τροφοδοτικού τη στιγμή που πάει να ξαναανοίξει

Δημοσ.

εμενα ειχε "κολλησει"αυτο που λεει κουμπια τροφοδοσιας

το αλλαξα 2-3 φορες(+εφαρμογη αλλαγων)και μετα εστρωσε

Αν δεν ειναι απο αυτο...

λυπαμαι...:-(

Δημοσ.

1. Κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου" (My Computer) και κατόπιν κάντε κλικ στην εντολή Ιδιότητες (Properties).

2. Στην καρτέλα Για προχωρημένους (Advanced), κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις (Settings) στην περιοχή Εκκίνηση και αποκατάσταση (Startup and Recovery).

3. Καταργήστε το πλαίσιο ελέγχου Αυτόματη επανεκκίνηση (Automatically restart) στην περιοχή Αποτυχία συστήματος (System Failure) και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK. Το μήνυμα λάθους πρέπει να παραμείνει στην οθόνη για όσο χρόνο χρειάζεστε για να καταγράψετε την πληροφορία λάθους.

Δημοσ.

βοήθεια - windows XP - πατάω απενεργοποίηση και κάνει επανακίνιση

ο τίτλος τα λέει όλα!!!

τα windows είναι γνήσια και δεν έχει εντοπιστεί κάποιος ιός...

Αν δε βρεις λύση, βάλε τις συντομεύσεις του συνημμένου στην επιφάνεια εργασίας σου να κάνεις τη δουλειά σου και μάλιστα πολύ πιο εύκολα.

Shutdown.zip

Δημοσ.

Αν δε βρεις λύση, βάλε τις συντομεύσεις του συνημμένου στην επιφάνεια εργασίας σου να κάνεις τη δουλειά σου και μάλιστα πολύ πιο εύκολα.

και ετσι παλι επανεκινηση θα κανει το ιδιο πραγμα ειναι

Δημοσ.

εννοείς εκει που λέει σπίτ-γραφείο, φορητός υπολογιστής κλπ? αν ναι δεν κατάφερα κάτι

αυτό πήγαινε στον χριστάρα

1. Κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου" (My Computer) και κατόπιν κάντε κλικ στην εντολή Ιδιότητες (Properties).

2. Στην καρτέλα Για προχωρημένους (Advanced), κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις (Settings) στην περιοχή Εκκίνηση και αποκατάσταση (Startup and Recovery).

3. Καταργήστε το πλαίσιο ελέγχου Αυτόματη επανεκκίνηση (Automatically restart) στην περιοχή Αποτυχία συστήματος (System Failure) και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK. Το μήνυμα λάθους πρέπει να παραμείνει στην οθόνη για όσο χρόνο χρειάζεστε για να καταγράψετε την πληροφορία λάθους.

τώρα πάω για απενεργοποίηση

Δημοσ.

σόρρυ για την καθυστέρηση.

έκανα την απενεργοποίηση και μου έβγαλε αυτό που βλέπετε στην εικόνα

μετά πάτησα επαννεκίνηση γιατί αλλιώς δεν έφευγα...

post-210048-0-67973200-1295735430_thumb.jpg

post-210048-0-74894600-1295735456_thumb.jpg

Δημοσ.

για αυτο σου ειπα να κανεις ''3. Καταργήστε το πλαίσιο ελέγχου Αυτόματη επανεκκίνηση (Automatically restart)'' την μπλε οθονη στην εβγαζε καθε φορα που εκανες τερματισμο απλα δεν προλαβαινες να την δεις γιατη ηταν ρυθμισμενο να κανει αυτοματα επανεκινηση οταν βγαζει μπλε οθονη

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να δω τι γραφει στην μπλε οθονη ειναι θολη οταν εχεις χρονο σειμειωσε το και ποσταρε μπας και βροουμε τι πρκαλει το προβλημα

Δημοσ.

Στον υπολογιστή υπάρχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα Roxio Easy CD Creator 5.0 ή το πρόγραμμα Direct CD 5.0;

αυτος ειναι ο κωδικος του σφαλματος STOP: c000021a {Fatal System Error} The Windows Logon Process system process terminated unexpectledly with a status of 0x00000000 (0x00000000 0x00000000)οταν βρω τη λυση θα ποσταρω

Δημοσ.

πως κατάλαβες ότι αυτοί οι περίεργοι χαρακτήρες σημαίνουν αυτό το πράγμα?

μπράβο για την υπομονή σου!

στα προγράμματα δεν εντόπισα κάτι

έκανα και μια αναζήτηση

στο Roxio δεν μου έβγαλε τίποτα

στο direct μου βγάζει πολλά

στο στο direct CD όμως τίποτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...