ektor7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 οχι μονο τα watt!Παιζει ρολο και ο σχεδιασμος του λαπτοπ! Κοιταξε τες και στο δικο σου και μας ενημερωνεις!
yiannhsp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το λάπτοπ είναι πολύ καλό , το έλιωσα στο παιχνίδι όλα στο φουλ (Call of Duty - Black Ops , James Bond 007 - Blood Stone ,Battlefield Bad Company 2) για 7 ώρες και " http://3dmark.com/3dm06/15429968 " με σκορ 19622 3DMarks6 και είναι δροσερότατο . Το σύστημα ψύξης κάνει καλή δουλειά από ότι φαίνεται αν και μέτρησα GPU μέχρι 86 C kai CPU 68 C . Από θόρυβο επίσης πάει καλά , δεν ενοχλεί . Σε νορμαλ κατάσταση είναι αθόρυβο σε φουλ παιχνίδι ακούγονται οι ανεμιστήρες γιατί δεν γίνεται αλλιώς χωρίς να μπορούν να καλύψουν τους ήχους των παιχνιδιών σε μεσαία ένταση . Γενικά μέχρι σήμερα (4 μέρες) θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος .
xristoforos89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το λάπτοπ είναι πολύ καλό , το έλιωσα στο παιχνίδι όλα στο φουλ (Call of Duty - Black Ops , James Bond 007 - Blood Stone ,Battlefield Bad Company 2) για 7 ώρες και " http://3dmark.com/3dm06/15429968 " με σκορ 19622 3DMarks6 και είναι δροσερότατο . Το σύστημα ψύξης κάνει καλή δουλειά από ότι φαίνεται αν και μέτρησα GPU μέχρι 86 C kai CPU 68 C . Από θόρυβο επίσης πάει καλά , δεν ενοχλεί . Σε νορμαλ κατάσταση είναι αθόρυβο σε φουλ παιχνίδι ακούγονται οι ανεμιστήρες γιατί δεν γίνεται αλλιώς χωρίς να μπορούν να καλύψουν τους ήχους των παιχνιδιών σε μεσαία ένταση . Γενικά μέχρι σήμερα (4 μέρες) θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος . Cpu φυσιολογικη θα ελεγα. Αλλα τσιμπαει λιγο η gpu ..
ababapanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το λάπτοπ είναι πολύ καλό , το έλιωσα στο παιχνίδι όλα στο φουλ (Call of Duty - Black Ops , James Bond 007 - Blood Stone ,Battlefield Bad Company 2) για 7 ώρες και " http://3dmark.com/3dm06/15429968 " με σκορ 19622 3DMarks6 και είναι δροσερότατο . Το σύστημα ψύξης κάνει καλή δουλειά από ότι φαίνεται αν και μέτρησα GPU μέχρι 86 C kai CPU 68 C . Από θόρυβο επίσης πάει καλά , δεν ενοχλεί . Σε νορμαλ κατάσταση είναι αθόρυβο σε φουλ παιχνίδι ακούγονται οι ανεμιστήρες γιατί δεν γίνεται αλλιώς χωρίς να μπορούν να καλύψουν τους ήχους των παιχνιδιών σε μεσαία ένταση . Γενικά μέχρι σήμερα (4 μέρες) θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος . Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για λαπτοπ απο εκει, αν και εχει περασει αρκετος καιρος θα ηθελα να μαθω ποσες μερες εκαναν να το στειλουν απο οταν το πληρωσες και ποσες για να ερθει? τελος τα μεταφορικα για Ελλαδα ποσα ηταν? ευχαριστω πολυ!
panos9553 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για λαπτοπ απο εκει, αν και εχει περασει αρκετος καιρος θα ηθελα να μαθω ποσες μερες εκαναν να το στειλουν απο οταν το πληρωσες και ποσες για να ερθει? τελος τα μεταφορικα για Ελλαδα ποσα ηταν? ευχαριστω πολυ! Θεωρω ababapanos πως εφοσον διαθετεις τοσα χρηματα αυτη ειναι η καλυτερη λυση..θα παρεις οτι καλυτερο υπαρχει σε laptop σε ικανοποιητικη τιμη χωρις να αρκεστεις στις εντελως μετριες λυσεις που υπαρχουν στην Ελλαδα...αρα περιμενε να σου απαντησουν αυτοι που ασχοληθηκαν επι του θεματος..
ababapanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Και εγω αυτο πιστευω, το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν μαρεσει τοσο το design του στο mysn Επισης Διαβαζω στπ mySN.de οτι εχει και cash on delivery ακομα και για αγορες εκτος Γερμανιας. ειναι οντως ετσι? ισχυει και για Ελλαδα?
yiannhsp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Και εγω αυτο πιστευω, το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν μαρεσει τοσο το design του στο mysn Επισης Διαβαζω στπ mySN.de οτι εχει και cash on delivery ακομα και για αγορες εκτος Γερμανιας. ειναι οντως ετσι? ισχυει και για Ελλαδα? Όχι , στην Ελλάδα στέλνουν μόνο με Paypall ή με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό . Η προσφορά ισχύει μέχρι σήμερα Link :XMG XMG P701 GAMING NOTEBOOK PRO 43,9 CM (17,3 ") - TOP ΠΡΟΣΦΟΡΆ, βάζεις μόνο την ΑΤΙ6990 και με 1638 ευρό είσαι πλήρης .Αν και δεν είναι πολύ απαραίτητο για τα παιχνίδια με 96 ευρό επιπλέον παίρνεις και την i7-2720.
ababapanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 οπα τωρα διαβασα το μυνημα σου . τι ειναι σε αυτη την προσφορα ακριβως? και ρωταω αν αξιζει αυτη η προσφορα γιατι στο συγκεκριμενο εχουν βαλει το wireless big foot killer N , το οποιο δεν ειναι αμμεσα διαθεσιμο και ετσι θα μου καθηστερησει την παραγγελεια. και δεν ξερω κατα ποσο μου χρειαζεται
yiannhsp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 οπα τωρα διαβασα το μυνημα σου . τι ειναι σε αυτη την προσφορα ακριβως? και ρωταω αν αξιζει αυτη η προσφορα γιατι στο συγκεκριμενο εχουν βαλει το wireless big foot killer N , το οποιο δεν ειναι αμμεσα διαθεσιμο και ετσι θα μου καθηστερησει την παραγγελεια. και δεν ξερω κατα ποσο μου χρειαζεται Το δίνει με 8gb μνήμη ,SΑΤΑ3 SSD 60gb και ΗΗD 750gb + wireless big foot killer N , αν το κάνεις σύνθεση βγαίνει πιο ακριβά . Από ότι είδα έχει 60 ευρό περίπου διαφορά . Το κλείνεις σαν παραγγελία με την 6990 και αν θες την 2720 και κατόπιν επικοινωνείς ζητάς άλλο WIFI αν γίνεται λόγο της καθυστερήσεις .
ektor7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Aπο οθονη τι λεει σε συγκριση με το alienware R3?
xfade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ειλικρινά απορώ ποιός τη σήμερον ημέραν δίνει τόσα λεφτά για να πάρει Clevo !!! Είναι το ίδιο με το να έπαιρνε κάποιος Innovator, Multirama ή Turbo-X (η Clevo και η Compal τα κατασκευάζουν για λογαριασμό τους). Όσο για σύγκριση, οι οθόνες είναι Samsung στα Clevo, άσχημες δεν είναι, όμως και πάλι τιμή Mercedes για να πάρω FIAT, δε θα πλήρωνα επουδενί... Ο νοών νοείτω. Για όσους δεν ξέρουν τα Clevo: τυπική προς κάτω μέτρια (και πολλές φορές κάτω του μετρίου) ποιότητα κατασκευής, πλαστικά που τρίζουν, μεταλλικές επιφάνειες που θυμίζουν κάτι τριτοκοσμικά PC Tower Cases από φύλλα γκαζοτενεκέ που όλοι κοροϊδεύουμε κλπ...
xristoforos89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι ολα τα clevo οπως τα παρουσιαζεις. Εχω δει/πιασει και πολυ καλη κατασκευης clevo. Απλα η πλειοψηφια ειναι πλαστικουρα, οχι ομως ολα.
yiannhsp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ειλικρινά απορώ ποιός τη σήμερον ημέραν δίνει τόσα λεφτά για να πάρει Clevo !!! Είναι το ίδιο με το να έπαιρνε κάποιος Innovator, Multirama ή Turbo-X (η Clevo και η Compal τα κατασκευάζουν για λογαριασμό τους). Όσο για σύγκριση, οι οθόνες είναι Samsung στα Clevo, άσχημες δεν είναι, όμως και πάλι τιμή Mercedes για να πάρω FIAT, δε θα πλήρωνα επουδενί... Ο νοών νοείτω. Για όσους δεν ξέρουν τα Clevo: τυπική προς κάτω μέτρια (και πολλές φορές κάτω του μετρίου) ποιότητα κατασκευής, πλαστικά που τρίζουν, μεταλλικές επιφάνειες που θυμίζουν κάτι τριτοκοσμικά PC Tower Cases από φύλλα γκαζοτενεκέ που όλοι κοροϊδεύουμε κλπ... Πες μας που θα βρούμε αυτές τις κάρτες γραφικών σε λάπτοπ εσύ που θεωρείς Mercedes και πόσο κάνουν . Τα συγκεκριμένα barebone της Clevo χρησιμοποιούνται για Gaming laptop από εταιρίες Γερμανικές (ναι την χώρα που φτιάχνει Mercedes ) , Αμερικάνικες ,Καναδικές , Βρετανικές ,δίνοντας τους συγκεκριμένες προδιαγραφές και εγγύηση . Όλες σοβαρές χώρες με αυστηρούς καταναλωτικούς νόμους που φυσικά τηρούνται και απαιτητικούς καταναλωτές . Μου θυμίζεις τον Έλληνα που έπαιρνε 700 - 800 ευρό μισθό αλλά δεν καταδεχόταν να αγοράσει τίποτα κάτω από VW σε αμάξι και TOMMY , BENETON , ARMANI σε ρούχα . Το ακριβό που είναι και καλό το ξέρουν όλοι σκοπός σήμερα είναι να βρίσκεις το καλύτερο που μπορείς να αγοράσεις . Και παρακαλώ φτάνει η σύγκριση λάπτοπ με αυτοκίνητα . Τα λάπτοπ ούτε σαλόνι έχουν ούτε κρατήματα και φρεναρίσματα , παθητική και ενεργητική ασφάλεια . Τα λάπτοπ σαν υπολογιστές τρέχουν προγράμματα όπως τα παιχνίδια που είναι τα πιο απαιτητικά από αυτά και εδώ λέμε για μηχανήματα που παίζουν στην καλύτερη ανάλυση παιχνίδια δίνοντας λιγότερα χρήματα , Μια και το Gaming είναι ακριβό σπορ .
kirileman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ειλικρινά απορώ ποιός τη σήμερον ημέραν δίνει τόσα λεφτά για να πάρει Clevo !!! Είναι το ίδιο με το να έπαιρνε κάποιος Innovator, Multirama ή Turbo-X (η Clevo και η Compal τα κατασκευάζουν για λογαριασμό τους). Όσο για σύγκριση, οι οθόνες είναι Samsung στα Clevo, άσχημες δεν είναι, όμως και πάλι τιμή Mercedes για να πάρω FIAT, δε θα πλήρωνα επουδενί... Ο νοών νοείτω. Για όσους δεν ξέρουν τα Clevo: τυπική προς κάτω μέτρια (και πολλές φορές κάτω του μετρίου) ποιότητα κατασκευής, πλαστικά που τρίζουν, μεταλλικές επιφάνειες που θυμίζουν κάτι τριτοκοσμικά PC Tower Cases από φύλλα γκαζοτενεκέ που όλοι κοροϊδεύουμε κλπ... Προσπαθώ να καταλάβω πως η Clevo πουλάει γκαζοντενεκέδες με τιμή Mercedes. Έπεσαν τόσο πολύ τα Mercedes;
liakjim Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Και παρακαλώ φτάνει η σύγκριση λάπτοπ με αυτοκίνητα . Τα λάπτοπ ούτε σαλόνι έχουν ούτε κρατήματα και φρεναρίσματα , παθητική και ενεργητική ασφάλεια . Τα λάπτοπ σαν υπολογιστές τρέχουν προγράμματα όπως τα παιχνίδια που είναι τα πιο απαιτητικά από αυτά και εδώ λέμε για μηχανήματα που παίζουν στην καλύτερη ανάλυση παιχνίδια δίνοντας λιγότερα χρήματα , Μια και το Gaming είναι ακριβό σπορ . +1 Το εχω ξαναπει. Τα gaming laptops δεν πανε για καλιστεια. Το μονο που θελουμε ειναι οσο το δυνατον περισσοτερα frames/euro κ καλη οθονη. Κ εκει τα clevo , "clevoun" βρακιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.