Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop

jordan4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτή είναι η τιμή το έχω τσεκάρει από το τηλέφωνο σε 2 διαφορετικά μαγαζιά από το skroutz .

Ποτε την τσέκαρες γιατί εγώ την τσέκαρα σήμερα και η τιμή είναι στα 1750 ευρώ.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποτε την τσέκαρες γιατί εγώ την τσέκαρα σήμερα και η τιμή είναι στα 1750 ευρώ.

παλιότερα πριν 1,1/2 μήνα δες εδώ Link για HP EliteBook 8740w (WD936EA) και εδώ Link 1.575 ευρό

Δημοσ.

Και να που απο τα 1550 πηγε στα 2000 χιλιαρικα...

HP EliteBook 8740w

Βασικα δεν ξερω αν ισχυειε και ποτε αυτη η παρα παρα πολυ καλη τιμη ..

Καλα τα ελεγε το skroutz αλλα τα μαγαζια το έδιναν τοσο?

Το πηρε κανεις στα 1500?

Δημοσ.

HP EliteBook 8740w

Το πηρε κανεις στα 1500?

Το είχα κλείσει στα 1576 ευρό με αντικαταβολή και τσάντα δώρο από 2 μαγαζιά ,πριν 2 μήνες σχεδόν και έμενε να αποφασίσω από ποιο από τα 2 θα το πάρω .Αλλά τελικά πήρα άλλο από Γερμανία αυτό Link με την NVIDIA ® GeForce ® GTX 485m , 8G memory ,i7 2720 2,20-3,30 GHz ,500G HDD . Μόνο που τον Απρίλιο θα τους το ξαναστείλω για να αλλάξουν τον i7 sundy bridge που ανακαλείτε με καινούργιο χωρίς την πιθανότητα " progressively worsening performance of communication between the optical disc drive or e-SATA port and the mainboard" .Τα μεταφορικά δικά τους.

Δημοσ.

Το είχα κλείσει στα 1576 ευρό με αντικαταβολή και τσάντα δώρο από 2 μαγαζιά ,πριν 2 μήνες σχεδόν και έμενε να αποφασίσω από ποιο από τα 2 θα το πάρω .Αλλά τελικά πήρα άλλο από Γερμανία αυτό Link με την NVIDIA ® GeForce ® GTX 485m , 8G memory ,i7 2720 2,20-3,30 GHz ,500G HDD . Μόνο που τον Απρίλιο θα τους το ξαναστείλω για να αλλάξουν τον i7 sundy bridge που ανακαλείτε με καινούργιο χωρίς την πιθανότητα " progressively worsening performance of communication between the optical disc drive or e-SATA port and the mainboard" .Τα μεταφορικά δικά τους.

Φιλε,yiannhsp,αν μπορεις ανοιξε καινουριο θεμα και κανε μια αναφορα για το mysn σου!

Την MySn,την ειχα δει τον καιρο που εψαχνα για λαπτοπ,αλλα την απορριψα λογο του οτι δε γνωριζα πολλα γι'αυτη,για την ποιοτητα κατασκευης και την εγγυηση της!

Η αναφορα,αν την κανεις,θα ηταν πολυ βοηθητικη για πολλους μας,για την επομενη μας αγορα!;)

Δημοσ.

HP EliteBook 8740w

Το πηρε κανεις στα 1500?

Την τιμή στο skroutz την βάζουν τα καταστήματα .......

Δημοσ.

Φιλε,yiannhsp,αν μπορεις ανοιξε καινουριο θεμα και κανε μια αναφορα για το mysn σου!

Την MySn,την ειχα δει τον καιρο που εψαχνα για λαπτοπ,αλλα την απορριψα λογο του οτι δε γνωριζα πολλα γι'αυτη,για την ποιοτητα κατασκευης και την εγγυηση της!

Η αναφορα,αν την κανεις,θα ηταν πολυ βοηθητικη για πολλους μας,για την επομενη μας αγορα!;)

Άσε να τον στύψω κάνα 20ήμερο και θα ανοίξω θέμα για το λάπτοπ.

Δημοσ.

Παντως ειδα οτι αν φτιαξω εναν φορητο με στοιχεια ιδια με τον iron με την 460Μ του πλαισιου , τοτε βγαινει στα ιδια λεφτα δλδ ~1400Ε. Εκει που αξιζει ειναι οτι εχεις κι αλλες επιλογες π.χ. την 485Μ αλλα μετα πας κοντα 2000Ε (βεβαια η καρτα σπερνει).

Ξερει κανενας κανενα αλλο καταστημα στην Ευρωπη που να κανει αποστολη στην Ελλαδα κ να εχει την 6970Μ?

edit: Απαντω στο εαυτο μου , οχι ακριβως βεβαια, αλλα ψαχνοντας επεσα εδω : http://www.medion.com/gb/electronics/prod/MEDION%C2%AE+AKOYA%C2%AE+X7811+17%22+Laptop+(MD97631)/30011676A1?category=gamer_notebooks_15

Με λιγοτερο απο 1100Ε φορητος με 5870Μ !!!

Δημοσ.

Παντως ειδα οτι αν φτιαξω εναν φορητο με στοιχεια ιδια με τον iron με την 460Μ του πλαισιου , τοτε βγαινει στα ιδια λεφτα δλδ ~1400Ε. Εκει που αξιζει ειναι οτι εχεις κι αλλες επιλογες π.χ. την 485Μ αλλα μετα πας κοντα 2000Ε (βεβαια η καρτα σπερνει).

Ξερει κανενας κανενα αλλο καταστημα στην Ευρωπη που να κανει αποστολη στην Ελλαδα κ να εχει την 6970Μ?

edit: Απαντω στο εαυτο μου , οχι ακριβως βεβαια, αλλα ψαχνοντας επεσα εδω : http://www.medion.com/gb/electronics/prod/MEDION%C2%AE+AKOYA%C2%AE+X7811+17%22+Laptop+(MD97631)/30011676A1?category=gamer_notebooks_15

Νο name ομως και ουσιαστικα χωρις εγγυηση!! :-)

Δημοσ.

Γιατι οχι? Κ ονομα εχει κ αντιπροσωπο στην Ελλαδα : http://www.medion.com/gr/

Τους εστειλα email ωστε να ειδοποιηθω για τυχον αφιξης sandybridge+6970M.

Δημοσ.

Ναι , θα τους επαιρνα κ τηλ αλλα απο την δουλεια δεν μπορω να καλεσω 801*** .Μπορει μετα απο το σπιτι. Παντως φαινεται καλη περιπτωση. Καπου εχει παρει το ματι μου για μια εταιρια με εδρα την Δανια ή Ολλανδια αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποια.

Πω πω το καναμε σουπα το θεμα του παιδιου. Βεβαια μπορει να επωφεληθει κ αυτος.

Δημοσ.

Κοίτα και εδώ Link .Και να ξέρεις η εγγύηση και τα δικαιώματα των καταναλωτών στην Γερμανία είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση από ότι εδώ στην Ελλάδα .Όταν πλήρωσα στις 28/01/11 για το XMG P701 MySN με sundy bridge στις 31/01/11 βγήκε το πρόβλημα με τον επεξεργαστή και στις 01/02/11 η MySN έβγαλε οδηγείες για το τι θα γίνει σε καθε περίπτωση παραγγελίας Link

Στο πλαίσιο που έχει πουλήσει Τ-Χ με S B δεν είδα κάτι ανάλογο .

Aπό εδώ Link για εδώ Link υπάρχουν απόλυτες εγγυήσεις με πιστοποιήσεις και ανεξάρτητη εταιρία ελέγχου της τήρησης των συμβατικών υποχρεώσεων της εταιρίας. 24μήνες εγγύηση και δυστυχώς μόνο για Γερμανία 6μήνες παραλαβή από τον χώρο σου επισκευή και επιστροφή Link .

Μου στείλανε τα δικαιώματα μου και τις υποχρεώσεις τους αμέσως όταν έκανα την παραγγελία με Email και σε pdf και γραπτώς με την παραλαβή του λάπτοπ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...