Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop

jordan4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βιντεάκι είναι για την σειρά elitebook τις HP η οποία είναι επαγγελματική το ίδιο του πρότεινα και εγώ λιγα ποστ ποιό πάνω, όντως είναι πολλά τα λεφτά αλλα τα αξίζουν!! απο εξωτερικό μπορεί να γλιτώσει κάποια χρήματα εφόσον καταλήξει σε συγκεκριμένο μοντέλο.

Η πολητικη της HP ειναι πολυ περιεργη,αν το παρει απο εξωτερικω,ισω η εγγυηση να μην ισχυει για Ελλαδα.Καλυτερα να το ψαξει καλα πριν το επιχειρησει!

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Link Αυτά που κάνει αυτό δεν τα κάνει κανένα άλλο και με αυτή την ποιότητα κατασκευής και 3 χρόνια φουλ εγγύηση ακόμα και στο τροφοδοτικό και με πολύ καλή κάρτα γραφικών Link. Έχει μέχρι και αδιάβροχο πληκτρολόγιο με λούκι για τα υγρά που θα πέσουν επάνω .

Για games κανει το συγκεκριμενο ή θα εχω προβληματα λογω ασυμβατοτητας καρτας γραφικων , drivers κλπ επειδη ειναι επαγγελματικη?

Δημοσ.

Για games κανει το συγκεκριμενο ή θα εχω προβληματα λογω ασυμβατοτητας καρτας γραφικων , drivers κλπ επειδη ειναι επαγγελματικη?

Δε νομιζω να εχεις προβλημα.

Απο οσο ξερω, ολα τα παιχνιδια απλα θελουν απο μια συγκεκριμενη καρτα και πανω.

Αυτη ειναι πολυ καλη, ολα στο φουλ θα τα αντεχει ανετα.

Δημοσ.

εγω ειμαι αναμεσα στα 2 asus ,ΗP..

Απλα εγω δεν το θελω για επαγγελματικη χρηση cad και λοιπα αλλα καθαρα για αρκετο gaming ,γενικη χρηση και μαθηματικα προγραμματα...

Δημοσ.

Απλα εγω δεν το θελω για επαγγελματικη χρηση cad και λοιπα αλλα καθαρα για αρκετο gaming ,γενικη χρηση και μαθηματικα προγραμματα...

Για αρκετο gaming, σε αυτα τα χρηματα, πηγαινεις ειτε σε toshiba Qosmio ειτε σε dell alienware.

Γνωμη μου παντα.

Δημοσ.

Φτίαξε έναν σταθερό και θα είσαι ο καλύτερος !! :rolleyes:

Δημοσ.

Δυστυχος το Qosmio ειναι πολυ ακριβο,σε σχεση με το Asus!Αν και εχουν τα ιδια χαρακτηρηστικα.

Αν και το Qosmio ειναι με 3χρονια διεθνες εγγυηση.

Η gtx460 ειναι καλυτερη απ'αυτη που εχει το HP,συν οτι το Asus εχει ι7!

Δημοσ.

Δυστυχος το Qosmio ειναι πολυ ακριβο,σε σχεση με το Asus!Αν και εχουν τα ιδια χαρακτηρηστικα.

Αν και το Qosmio ειναι με 3χρονια διεθνες εγγυηση.

Η gtx460 ειναι καλυτερη απ'αυτη που εχει το HP,συν οτι το Asus εχει ι7!

Για να παρεις qosmio στην ελληνικη αγορα με καλη vga θες πανω απο 2000 ευρω..

Οι αλλοι που κυκλοφορουν εχουν μουφοκαρτες..

Δημοσ.

Το HP 8740w έχει τιμή αγοράς από 1.575 ευρό http://www.skroutz.gr/s/270443/HP-EliteBook-8740w-WD936EA.html παίζει τα τελευταία παιχνίδια στα φουλ χωρίς κανένα πρόβλημα και ο επεξεργαστής είναι πολύ καλός (i5-i520Μ 2.40 GHz) . Εδώ Link βλέπεις πια κάρτα είναι πιο καλή (FirePro M7820--GeForce GTX 460M).Απλά το HP είναι επαγγελματικό λάπτοπ που μπορείς να παίξεις και παιχνίδια με αντοχή, ποιότητα, υλικά, εγγύηση και σερβις που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο όλα αυτά μαζί με 1.575ευρό και ζήτα και τσάντα μεταφοράς δώρο .Α και η οθόνη είναι ματ με πολύ καλή ποιότητα εικόνας

Δημοσ.

Το HP 8740w έχει http://www.skroutz.gr/s/270443/HP-EliteBook-8740w-WD936EA.html παίζει τα τελευταία παιχνίδια στα φουλ χωρίς κανένα πρόβλημα . Εδώ Link βλέπεις πια κάρτα είναι πιο καλή (FirePro M7820--GeForce GTX 460M).Απλά το HP είναι επαγγελματικό λάπτοπ που μπορείς να παίξεις και παιχνίδια με αντοχή, ποιότητα, υλικά, εγγύηση και σερβις που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο όλα αυτά μαζί με 1.575ευρό και ζήτα και τσάντα μεταφοράς δώρο .

Το συγκεκριμένο asus όπως και τα alienware είναι φτιαγμένα για gaming και μόνο , τώρα για την ποιότητα του hp δεν είναι και η καλύτερη μια και έχω το 8710

w 2.5 workstation και από τον πρώτο χρόνο μου έχει φθαρεί το πρώτο από τα 3 κουμπιά του mouse pad , υπόψιν ό,τι είμαι ψείρας και δεν το ακουμπάει

άλλος το φορητό , δεν μιλάω για θόρυβο του fan που δουλεύει συνεχώς μη κάνοντας τίποτα και δεν σταματάει ποτέ , είναι και ανασηκωμένο και παίρνει

κανονικά αέρα από κάτω !! :rolleyes:

Δημοσ.

Το HP 8740w έχει τιμή αγοράς από 1.575 ευρό http://www.skroutz.gr/s/270443/HP-EliteBook-8740w-WD936EA.html παίζει τα τελευταία παιχνίδια στα φουλ χωρίς κανένα πρόβλημα και ο επεξεργαστής είναι πολύ καλός (i5-i520Μ 2.40 GHz) . Εδώ Link βλέπεις πια κάρτα είναι πιο καλή (FirePro M7820--GeForce GTX 460M).Απλά το HP είναι επαγγελματικό λάπτοπ που μπορείς να παίξεις και παιχνίδια με αντοχή, ποιότητα, υλικά, εγγύηση και σερβις που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο όλα αυτά μαζί με 1.575ευρό και ζήτα και τσάντα μεταφοράς δώρο .Α και η οθόνη είναι ματ με πολύ καλή ποιότητα εικόνας

Τo ξερω οτι ειναι δυνατη η καρτα σαν χαρακτηριστικα απλα με προβληματίζει οτι προορίζετε κυριως για επαγγελματικη χρηση σχεδιαστικα προγραμματα κλπ και οχι για gaming..Oποτε φοβαμε μην εχουμε ασυμβατότητα ...

Το συγκεκριμένο asus όπως και τα alienware είναι φτιαγμένα για gaming και μόνο , τώρα για την ποιότητα του hp δεν είναι και η καλύτερη μια και έχω το 8710

w 2.5 workstation και από τον πρώτο χρόνο μου έχει φθαρεί το πρώτο από τα 3 κουμπιά του mouse pad , υπόψιν ό,τι είμαι ψείρας και δεν το ακουμπάει

άλλος το φορητό , δεν μιλάω για θόρυβο του fan που δουλεύει συνεχώς μη κάνοντας τίποτα και δεν σταματάει ποτέ , είναι και ανασηκωμένο και παίρνει

κανονικά αέρα από κάτω !! :rolleyes:

Με αποθαρρυνες τελιως μιας και πηγαινα στο hp.. :fear:

Kαι επιλογες σε alienware στην ελλαδα ειναι 2, με αυτο με vga 260Μ να παει στα 2000χιλιαρικα..Και στα 1600 με vga 5730 αν ειναι δυνατον δηλαδη..

Πολυ υπερτιμημένα κατα την αποψη μου..

ακου εκει με 5730 και i5-430 1600 ευρω αναθεμα αν η 5730 παιζει σε 1600*900 τα παιχνιδια σε εναν χρονο..

Στο εξωτερικο εχουν τοσες επιλογες ..Κατι τετοια στιγμες λεω γιατι να ζω εδω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...