droperman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 o φιλος λεει οτι διθετει μεχρι 1500 οποτε η επεκταση ειναι μεσα στα πλαισια ..Με εναν πρόχειρο ελενγχο βρηκα οτι πουλανε εδω Mπορει ή μαλλον σιγουρα πουλανε και αλλου.. Παντως αν μπορει να δωσει τα χρηματα για τον asus θα ειναι καλυτερα..
jordan4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ειχε 130 ευρω -νομιζω- για 2 επιπλεον χρονια. Τωρα δεν ξερω αν πουλανε. Πρέπει να μάθουμε γιατί έχεις δίκιο ότι 1 χρόνος είναι λίγος. Κάτι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω. Επειδή δεν έχει usb 3.0, κάτι τέτοιο είναι συμβατό? http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=38229 Και αν είναι, κατα πόσο είναι αξιόπιστο? o φιλος λεει οτι διθετει μεχρι 1500 οποτε η επεκταση ειναι μεσα στα πλαισια ..Με εναν προχειρο ελενγο βρηκα οτι πουλανεεδω Mπορει ή μαλλον σιγουρα πουλανε και αλλου.. Ναι είναι μέσα στα πλαίσια. Όσο γι αυτό το κατάστημα, είναι αξιόπιστο? Γιατί βρήκα και το laptop και αν είναι παίρνουμε πακέτο και την εγγύηση. http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1487
droperman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω κανει καποια συναλλαγή με το συγκεκριμενο καταστημα αλλα γιατι να μην ειναι αξιοπιστο..Μια χαρα μου φενεται.. Για το usb δεν εχω αποψη..
droperman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω κανει καποια συναλλαγή με το συγκεκριμενο καταστημα αλλα γιατι να μην ειναι αξιοπιστο..Μια χαρα μου φενεται.. Για το usb δεν εχω αποψη.. Ps Αν παντως τελικα καταλήξετε και αγοράσετε το συγκεκριμενο καντε ενα θεμα με αποψεις για το laptop μιας και πολλα posts και θεματα τον αναφερουν εδω στους αγρυπνους του insomnia..
xristoforos89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Mια χαρα λογια εχω ακουσει εγω για το καταστημα. Αν παραγγειλεις,με αντικαταβολη θα το κανεις. Αλλα καλυτερα κανε ενα τηλεφωνημα στην επισημη αντιπροσωπεια της ΗΡ και ρωτας τους για την εγγυηση,γιατι καπου ειχα διαβασει πως πλεον και η επισημη εταιρια το επεκτεινει(δεν ξερω καθολου το κοστος). ps: Καλα, ουτε στοιχημα να το επαιζα για τα 130ευρω.
jordan4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Mια χαρα λογια εχω ακουσει εγω για το καταστημα. Αν παραγγειλεις,με αντικαταβολη θα το κανεις. Αλλα καλυτερα κανε ενα τηλεφωνημα στην επισημη αντιπροσωπεια της ΗΡ και ρωτας τους για την εγγυηση,γιατι καπου ειχα διαβασει πως πλεον και η επισημη εταιρια το επεκτεινει(δεν ξερω καθολου το κοστος). ps: Καλα, ουτε στοιχημα να το επαιζα για τα 130ευρω. χαχαχα. όντως 100% μέσα. ειμαι απο θεσσαλονίκη οπότε απο το κατάστημα τους θα πάω. θα πάρω και στην hp και βλέπουμε. για την usb 3.0 express card καμιά άποψη? Δεν εχω κανει καποια συναλλαγή με το συγκεκριμενο καταστημα αλλα γιατι να μην ειναι αξιοπιστο..Μια χαρα μου φενεται.. Για το usb δεν εχω αποψη.. Ps Αν παντως τελικα καταλήξετε και αγοράσετε το συγκεκριμενο καντε ενα θεμα με αποψεις για το laptop μιας και πολλα posts και θεματα τον αναφερουν εδω στους αγρυπνους του insomnia.. Λογικά σ αυτό θα πάμε αλλά σε οποιο και να καταλήξουμε θα αναφέρω απόψεις..
droperman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Λογικά σ αυτό θα πάμε αλλά σε οποιο και να καταλήξουμε θα αναφέρω απόψεις.. Mακαρι να αναφερεις αποψεις ..Γιατι το εχω ακουσει πολλες φορες αλλα κανεις δεν το κανει.. Καλοριζικο οτι και να πάρετε..
jordan4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 για την usb 3.0 express card καμιά άποψη παιδιά?
xristoforos89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αφου θα δωσες που θα δωσεις τοσα χρηματα, καλυτερα να εχει ενσωματωμενη θυρα !
jordan4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 έτσι όμως πρέπει να ψάξουμε άλλη λύση. μέσω express card δηλαδή δεν θα είναι αξιόπιστη?
ektor7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 έτσι όμως πρέπει να ψάξουμε άλλη λύση. μέσω express card δηλαδή δεν θα είναι αξιόπιστη? Ειναι αξιοπιστη,αλλα και σπαστικη.Βαλε και βγαλε την express card!
jordan4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ειναι αξιοπιστη,αλλα και σπαστικη.Βαλε και βγαλε την express card! Είναι και αυτό. Μετράει πάντως η αξιοπιστία. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά και ενημερώνω για την αγορά αφού απο ότι φαίνεται καταλήξαμε..
jordan4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πάνω που έλεγα ότι θα αναφέρω τη γνωμη μου για το laptop(dv7-5000ev), παίρνουν τηλέφωνο τον φίλο μου απο την e-laptops και του λένε ότι εξαντλήθηκε. Παρόλα αυτά τους λεει οτι το θέλει και να του το φέρουν και η απάντηση τους ήταν ότι δεν γνωρίζουν αν θα το ξαναφέρουν γιατί θεωρείται πλεον ΠΑΛΙΟ.. Και δεν μπορώ να το βρω και πουθενα διαθέσιμο
panos9553 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πάνω που έλεγα ότι θα αναφέρω τη γνωμη μου για το laptop(dv7-5000ev), παίρνουν τηλέφωνο τον φίλο μου απο την e-laptops και του λένε ότι εξαντλήθηκε. Παρόλα αυτά τους λεει οτι το θέλει και να του το φέρουν και η απάντηση τους ήταν ότι δεν γνωρίζουν αν θα το ξαναφέρουν γιατί θεωρείται πλεον ΠΑΛΙΟ.. Και δεν μπορώ να το βρω και πουθενα διαθέσιμο Μα καλα..τι παιρνουν αυτοι εκει περα???Το dv7-5000ev παλιο??Οτι να'ναι λενε αυτοι φιλε μου...
jtheogr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δες και αυτά 17" , 15" , ξεφεύγουν λίγο απο τις τιμές αλλά είναι επαγγελματική σειρά της HP με 3 χρόνια εγγύηση και usb 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.