Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop

jordan4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος ενδιαφέρεται για laptop και θέλει να τρέχει άνετα σχεδιαστικά προγράμματα. Αν φοράει i7 και usb 3.0 ακόμα καλύτερα.

Τι προτείνεται εσείς ? Λεφτά βαριά ως 1400-1500Ε.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος ενδιαφέρεται για laptop και θέλει να τρέχει άνετα σχεδιαστικά προγράμματα. Αν φοράει i7 και usb 3.0 ακόμα καλύτερα.

Τι προτείνεται εσείς ? Λεφτά βαριά ως 1400-1500Ε.

Αυτό είναι ό,τι πρέπει

http://www.e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=34697&page=full_list

με καλή ανάλυση , 17 ίντσες οθόνη , δυνατή κάρτα γραφικών , εγγύηση διετίας toshiba και i5 στα 2.53 ghz , οι

ι7 έχουν προβλήματα υπερθερμάνσεων !! :rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ για την πρόταση. Αρκετά καλή μου φαίνεται. Από την άλλη, αυτός σκέφτεται αυτόν..

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dv7-5000ev-XE385EA-B1A.htm

Λένε ότι οι συγκεκριμένοι i7 δεν θερμαίνονται τόσο.

Επίσης, είναι σημαντικό να έχει usb 3.0? Γιατί με έχει ζαλίσει..

Δημοσ.

i7 και Hp;

Πιστευω πως ευκολα θα θερμαινεται..

Θεωρω πως για τα χρηματα που διαθετει ειναι απαραιτητη μια usb 3.0 θυρα.

Πλεον οι περισσοτεροι εξ. σκληροι υποστηριζουν τετοια συνδεση.

Δημοσ.

πρόσφατα υπάρχει το μοντέλο dv7-3175ev espresso (ωραίο!!!) και κυκλοφορεί π.χ. στα saturn & media markt στα 1099 ευρώ, μάλλον όμως μέχρι να εξαντληθούν τα τελευταία κομμάτια, εγώ μόλις πρόλαβα ένα!!!! μετά κατεργείται το μοντέλο (γιατί σπρώχνουν από πίσω τα πιό νέα μοντέλα, αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να υποστηρίζονται!), απλώς αλλάζει το design, λιγάκι ο επεξεργαστής και οι συνδεσιμότητες...ελάχιστα θα έλεγα αλλά όλα είναι θέμα προτιμήσων του πελάτη...

Δημοσ.

πρόσφατα υπάρχει το μοντέλο dv7-3175ev espresso (ωραίο!!!) και κυκλοφορεί π.χ. στα saturn & media markt στα 1099 ευρώ, μάλλον όμως μέχρι να εξαντληθούν τα τελευταία κομμάτια, εγώ μόλις πρόλαβα ένα!!!! μετά κατεργείται το μοντέλο (γιατί σπρώχνουν από πίσω τα πιό νέα μοντέλα, αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να υποστηρίζονται!), απλώς αλλάζει το design, λιγάκι ο επεξεργαστής και οι συνδεσιμότητες...ελάχιστα θα έλεγα αλλά όλα είναι θέμα προτιμήσων του πελάτη...

Ομορφο laptop αλλα σε αυτα τα χρηματα αγοραζεις κατι αρκετα ανωτερο..πολλα τα λεφτα για το συγκεκριμενο..

Δημοσ.

Όντως είναι ωραίο και έχει και με αρκετά δυνατό επεξεργαστή. Δεν έχει usb 3.0 όμως έτσι?

Ομορφο laptop αλλα σε αυτα τα χρηματα αγοραζεις κατι αρκετα ανωτερο..πολλα τα λεφτα για το συγκεκριμενο..

Ποιο θα πρότεινες εσύ δηλαδή φίλε μου?

i7 και Hp;

Πιστευω πως ευκολα θα θερμαινεται..

Θεωρω πως για τα χρηματα που διαθετει ειναι απαραιτητη μια usb 3.0 θυρα.

Πλεον οι περισσοτεροι εξ. σκληροι υποστηριζουν τετοια συνδεση.

Οπότε ψάχνουμε για κάτι με usb 3.0 και i5?

Δημοσ.

Για να μην ψαχνεται μετα, καλυτερα να παει σε i5.

Να εχει και το κεφαλι του ησυχο.

Και φυσικα, στα χρηματα αυτα τα 2 χρονια εγγυησης ειναι απαραιτητα!

Δημοσ.

Φιλε εγω θα πηγαινα ή στον hp

που απο οτι γραφεται σε ξενα φορουμς δεν υπαρχει θεμα θερμοκρασιων (αμα θελεις στειλε pm να σου στειλω ξενο φορουμ ειδικα για pavilion).Προβλημα θερμοκρασιων ειχαν οι παλιοι ι7 και οχι oi sandy bridge. το laptop ειναι πολυ καλο με μεγαλο σασι και μεταλικο..Για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο το συγκεκριμενο laptop.

Aν δεν παει σε αυτο θα συμφωνησω με τον εκτορα το asus δαγκωτό παρα πολυ καλο λαπτοπ με εξαιρετικο συστημα ψυξης..Αναμεσα σε Hp και asus .Asus...

Δημοσ.

Φιλε εγω θα πηγαινα ή στον hp

που απο οτι γραφεται σε ξενα φορουμς δεν υπαρχει θεμα θερμοκρασιων (αμα θελεις στειλε pm να σου στειλω ξενο φορουμ ειδικα για pavilion).Προβλημα θερμοκρασιων ειχαν οι παλιοι ι7 και οχι oi sandy bridge. το laptop ειναι πολυ καλο με μεγαλο σασι και μεταλικο..Για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο το συγκεκριμενο laptop.

Aν δεν παει σε αυτο θα συμφωνησω με τον εκτορα το asus δαγκωτό παρα πολυ καλο λαπτοπ με εξαιρετικο συστημα ψυξης..Αναμεσα σε Hp και asus .Asus...

Τα asus που προτείνει ο έκτορας ξεφεύγουν λίγο και από οτι βλέπω δεν φοράνε και sanndy bridge i7. Μάλλον θα πάει προς το hp αφου μου λες οτι δεν έχει και πρόβλημα με θερμοκρασίες. Η ελλειψη usb 3.0 είναι όμως πολύ σημαντική πιστεύεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...