Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνδεσης ps3 στο ιντενρετ

stelios_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χεραιτε και απο μενα .. σημερα προσπαθησα να συνδεσω το ps3 με το ιντερνετ αλλα δεν γινεται .. μου βγαζει καποιο ερρορ.. το θεμα ειναι οτι δεν μου συμδεεται και μια αλλη καρτα δυκτιου που εχω και το προγραμα της αντι για κλειδι μου βγαζει το σημα της ανακυκλωσης .. τι μπορει να φταιει .. εντομεταξη ειδα και κατι που δεν εχω ξαναδει .. ενα wpa/psk/aes.. ti einai auto to aes? kati kainourgio ?

Δημοσ.

το aes ειναι οτι και τα υπολοιπα(wpa κλπ)

Τυπος κλειδωματος του ασυρματου δικτυου σου

δεν ξερω παιδια .. ενω ο κωδικος ειναι σωστος δεν περνει μπροστα το δυκτιο στο ps3 .Μπηκα και στο μοντεμ ειδα μια τριτη συνδεση αλλα με Ip 000.000.0.000 δηλαδη οτι εχει γινει αποπυρα αλλα δεν περνει Ip . τι μπορει να συμβενει .. ο κωδικος ειναι απολυτως σωστος

Δημοσ.

θα σου προτεινα να αφαιρεσεις τελειως τον κωδικο να δεις τι παιζει για αρχη

μπορει να να σκαλωσε...

Σε πιο σημειο σου βγαζει error ακριβως;

το πρασινο λαμπακι αναβει;

αν εισαι σε εκδοση κατω απο 3.55 δεν μπορεις να συνδεθεις στο psn,απλα δουλευει ο web browser.

Δημοσ.

Παταω να κανει συνδεση περνει τους κωδικους και οταν παταω τεστ conection μου βγαζει ερρορ στην ιπ .. και εκει σταματαει σε ενα αλλο σπιτι παντως μου επιανε κανονικα

Δημοσ.

Ας τσεκαρουμε πιθανοτητες

1)αλλαξε καποιος τον κωδικο στο ασυρματο μηπως;

2)μηπως παιζεις με καποιον proxy server;

3)Εισαι απολυτα σιγουρος οτι βαζεις τον σωστο τυπο κλειδωματος και το σωστο κωδικο;

4)υπαρχει περιπτωση να εχει κολλησει το ρουτερ σου η να εχεις κλειστο το DHCP;

Δημοσ.

Ας τσεκαρουμε πιθανοτητες

1)αλλαξε καποιος τον κωδικο στο ασυρματο μηπως;

2)μηπως παιζεις με καποιον proxy server;

3)Εισαι απολυτα σιγουρος οτι βαζεις τον σωστο τυπο κλειδωματος και το σωστο κωδικο;

4)υπαρχει περιπτωση να εχει κολλησει το ρουτερ σου η να εχεις κλειστο το DHCP;

τα δυο λαπτοπ συνδεονται κανονικα παντος .. οταν βαζω μια αλλη καρτα δυκτιου δεν συνδεαιτε της Linkys οπως και το Ps3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...