nzeppos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Πολύ εύστοχη ερώτηση! Προσωπικά θα προτιμούσα τη συσκευή Γνωρίζω πολύ καλά τη λούμπα στην οποια μπορούμε να πέσουμε περιμένοντας το τέλειο προϊόν (που φυσικά ποτέ δεν πρόκειται να έρθει) αλλά συμφωνώ και με αυτό που είπε ο eAnagnostis περί "early adopters". Έχω κάνει αρκετές τέτοιες -πανάκριβες!- αγορές στη ζωή μου και έχω ψιλομετανιώσει για πολλές από αυτές, αφού μετά από 1-2 χρόνια η συσκευή θεωρείται περίπου... πεπαλαιωμένη. Το πολύ πολύ να μου μείνει η ηθική ικανοποίηση ότι -όπως λένε- έβγαλα τα συκώτια απ' αυτό που αγόρασα και δεν μάζευε σκόνη στο ράφι. Δεν έχω λοιπόν όρεξη να πληρώσω τον κούκο αηδόνι για ημιτελείς συσκευές που μετά από 1-2 χρόνια θα θεωρούνται αντίκες. Θα αγόραζα κάτι τέτοιο μόνο αν το είχα απόλυτη ανάγκη και αν το κόστος του βρισκόταν σε λογικά πλαίσια (για e-reader τα ορίζω ως 150 ευρώ μάξιμουμ). Απόλυτη ανάγκη όμως δεν υπάρχει αφού μια χαρά διαβάζω κι έτσι ενώ, όπως είπα και πριν, τα περισσότερα βιβλία είτε τα αγοράζω μεταχειρισμένα (βλ. πάμφθηνα) από εξωτερικό είτε δεν κυκλοφορούν καν σε ηλεκτρονική μορφή. Ίσως τελικά κοιτάξω την περίπτωση του Kindle 3, μόνο όμως αν μπορώ να κατεβάζω βιβλία και από άλλα ξένα e-βιβλιοπωλεία (τα ελληνικά δεν με πολυενδιαφέρουν). Για παράδειγμα μπορεί το Kindle (έστω με κάποιου είδους ξεκλείδωμα) να συνεργαστεί με τα βιβλία του ebookstore.sony.com ?
eAnagnostis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τι λέγαμε? Υπάρχει διαρροή μέσω Ολλανδίας (η Liquavista έχει έδρα το Αϊντχόβεν) ότι το Samsung Galaxy Tab 3 θα έχει οθόνη Liquavista και θα κυκλοφορήσει το 2012.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καθόλου 2 είναι οι εταιρίες οθονών Eizo - samsung lol, σιγά τις οθόνες που βγάζει η Samsung...
nzeppos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι state of the art αλλά για τα λεφτά τους είναι μια χαρά. Εδώ και 3 χρόνια ό,τι έχω πάρει σε οθόνες και τηλεοράσεις είναι Samsung (με εξαίρεση μια φτηνιάρικη plasma LG). Σε αυτό το price-range είναι μακράν ό,τι καλύτερο. Τώρα τελευταία όμως την έχουν δει αλλιώς φαίνεται, γιατί άρχισαν να βγάζουν και ακριβά high end προϊόντα (βλ. Galaxy S, Nexus, Galaxy Tab κλπ). Ίσως πιο ακριβά απ' ότι θα 'πρεπε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα