Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ ωραια.και παλι θα αξιζουν μια περιουσια.κοιτα μην καθαρισει καμια μερα η μανα σου την αποθηκη και στα πεταξει. :mrgreen:

Aν στα 33 μου και παντρεμενος, καθαρισει η μανα μου την αποθηκη, καλυτερα να πεταξει και εμενα μαζι :mrgreen:
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

offtopic:

Πάντα μου έκανε εντύπωση ότι όσοι απαντάνε σε κάποιον στο ίντερνετ, υποθέτουν την ηλικία τους, την οικογενειακή τους κατάσταση, το πόσο βγαίνουν από το σπίτι, το πόσους φίλους έχουν κτλ κτλ.

Δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Κι εγώ το κάνω. Συνήθως φαντάζομαι τους άλλους στη δική μου ηλικία και κατάσταση. Αυτό, βέβαια, έχει ως συνέπεια καμιά φορά να μιλάς με κάποιον 16χρονο και να προσπαθείς πολύ πιο σοβαρά απ' ότι χρειάζεται να κάνεις σοβαρή κουβέντα.

Δημοσ.

offtopic:

Πάντα μου έκανε εντύπωση ότι όσοι απαντάνε σε κάποιον στο ίντερνετ, υποθέτουν την ηλικία τους, την οικογενειακή τους κατάσταση, το πόσο βγαίνουν από το σπίτι, το πόσους φίλους έχουν κτλ κτλ.

Δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Κι εγώ το κάνω. Συνήθως φαντάζομαι τους άλλους στη δική μου ηλικία και κατάσταση. Αυτό, βέβαια, έχει ως συνέπεια καμιά φορά να μιλάς με κάποιον 16χρονο και να προσπαθείς πολύ πιο σοβαρά απ' ότι χρειάζεται να κάνεις σοβαρή κουβέντα.

Μαλλον επειδή δε τον βλεπεις τον αλλο,οποτε βάσει λεγομένων καμια φορα χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο ή απλα ελπίζεις να ειναι καποιο πενταχρονο παιδάκι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φουσκωσε ακομα περισσοτερο ο Χαρντι ή πηραν τον Βιν Ντιζελ για κασκαντερ?

Στο καζανι με την δεξτροζη τον πεταξαν?

αν και τον ειδα σε κατι photo απο πρεμιερα του Warrior με το ξυρισμενο κεφαλι και τα μπρατσα και εχει γινει σαν ντουλαπα τριφυλλη

Δημοσ.

Ερωτηση, τον Μπειλ τον πληρωνουν για να ντυνεται Μπατμαν και να πλακωνεται στο ξυλο με τον Μπειν ενω γυρω πεφτουν 100αδες μπουκετα ή τους πληρωνει? :-D

Δημοσ.

Φουσκωσε ακομα περισσοτερο ο Χαρντι ή πηραν τον Βιν Ντιζελ για κασκαντερ?

Στο καζανι με την δεξτροζη τον πεταξαν?

αν και τον ειδα σε κατι photo απο πρεμιερα του Warrior με το ξυρισμενο κεφαλι και τα μπρατσα και εχει γινει σαν ντουλαπα τριφυλλη

δεν ξερω πως ειναι στο Warrior,αλλα στο Bronson ηταν πατσοκοιλιας.

φανταζομαι θα επεσε μπολικη ενεση στα κωλομερια απο τοτε.

offtopic:

σε νοιωθω.

Δημοσ.

Ερωτηση, τον Μπειλ τον πληρωνουν για να ντυνεται Μπατμαν και να πλακωνεται στο ξυλο με τον Μπειν ενω γυρω πεφτουν 100αδες μπουκετα ή τους πληρωνει? :-D

Epic.. B)

Η πρωτη ταινια μου αρεσε παραπολυ.

Η δευτερη ηταν απλα απιστευτη και γενικα μου αρεσε παρα πολυ η δουλεια των Cristian Bale , Heath Ledger , Michael Caine και Aaron Eckhart.Απο την αλλη πλευρα ο Cristopher Nolan φαινεται να εχει ακομα παρα πολλα να δωσει (βλ. Inception) και μεχρι τωρα αψογος.

Μενει μονο να δουμε πως θα τα πανε Tom Hardy και Anne Hathaway.

Gary Oldman απλα Respect.. :-D

Δημοσ.

ωχ ωχ ωωωχ αυτη ειναι catwoman..? :eek: :eek: :eek: :eek:

χιλιες φορες του Burton

Εντάξει τι να λέμε τώρα.. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Ποια μπορεί να συγκριθεί με τη Θεά Michelle Pfeiffer;

Ακόμη και η Marion Cotillard που είχε ακουστεί και κατά την προσωπική μου άποψη θα ήταν η ιδανική Catwoman, δεν θα την έφτανε. ;)

Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...