KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 έχουν συνεχόμενη δράση κλαιω. μιλαμε για τον ιδιο Νολαν,που ολοι οι fans ακομα και οι hardcore fans του,θεωρουν οτι ε δεν ειναι και τοοοοσο καλος στον τομεα της δρασης,γιαυτον τον Νολαν μιλαμε;
Sellers Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ο Κίλλικ απλά έχει βρει νέο θέμα για τρολάρισμα, του στυλ ''ήρθε η ώρα να βγάλω τον Νόλαν απο το πάνθεον των σκηνοθετών, οπότε ας μπούμε στο θέμα του Βατμαν να το κάνω, που θα βρω πολλούς φαν του Νόλαν.'' Οπότε please μην του δίνεται σημασία και μην βγαίνεται οφ-τοπικ στο θέμα, το οποίο είναι για την νεα μέτρια ταινία που πρόκειτε να βγάλει κάποιος Νόλαν.
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ο Κίλλικ απλά έχει βρει νέο θέμα για τρολάρισμα, του στυλ ''ήρθε η ώρα να βγάλω τον Νόλαν απο το πάνθεον των σκηνοθετών, οπότε ας μπούμε στο θέμα του Βατμαν να το κάνω, που θα βρω πολλούς φαν του Νόλαν.'' Οπότε please μην του δίνεται σημασία και μην βγαίνεται οφ-τοπικ στο θέμα, το οποίο είναι για την νεα μέτρια ταινία που πρόκειτε να βγάλει κάποιος Νόλαν. μπραβο,το βρηκες. παμε: 1. http://www.aintitcool.com/node/50421 2. http://www.aintitcool.com/node/50448 οποιος επιμενει οτι τρολαρω και δεν εχω να πω κατι ουσιαστικο για την ταινια,τον προκαλω να παει να διαβασει την προσφατη συζητηση που εχω κανει στο aicn για το ΤDK. οτι λεω εδω δεν το βγαζω απο το μυαλο μου,ουτε κανω τον εξυπνο.ξερω πολυ καλα για τι πραμα μιλαω και πως να το στηριξω με επιχειρηματα. θα μου πεις γιατι δεν καθομαι να γραψω και εδω ενα σεντονι οπου αναπτυσσω καλυτερα την αποψη μου για την ταινια; επειδη πολυ απλα δυο φορες το ειχα κανει αυτο στο παρελθον και η αμεση,σκετη απαντηση που εισέπραξα ηταν ενα : "πολυ σκεψη για το τιποτα." χωρις ουσιαστικο αντιλογο,χωρις αντι-επιχειρηματα,χωρις μια βασικη αναπτυξη της διαφωνιας. με λιγα λογια πολυς κοπος για το τιποτα,αφου στην πραγματικοτητα κανεις δεν ειναι διατεθειμένος να ακουσει τι εχει να πει ο αλλος και ας ωρύεται περι τρολαρισματος και σοβαρου διαλογου. αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα κρατησω το στομα μου κλειστο και δεν θα εκφρασω ξεκαθαρα την διαφωνια μου πανω σε συγκεκριμενα θεματα. oταν ο αλλος μου λεει στεγνα οτι ο Νολαν εκανε ενα επος με το TDK,ε και γω πολυ στεγνα λεω οτι κανει λαθος,πως να το κανουμε τωρα ειναι λαθος αυτο που λεει. αλλα μεχρι εκει. savy?
DKNI Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και εγω πηγα και ειδα το TDK 2 φορες,εχω παρει το συλλεκτικο bluray καθως και συλλεκτικες μινιατουρες του joker,batman και bat-pod. αρα φανταζομαι η δικια μου γνωμη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο την δικια σου,ε; Εκτος αν εχεις διαβασει τοσο Batman comic οσο εγω ΚΑΙ δουλευες σαν κριτικος κινηματογράφου όπως εγω, μαλλον οχι ΥΓ. Αυτα που σου ειπα ΔΕΝ ηταν για να δειξω οτι αξιζει η δικη μου αποψη (αν αυτο καταλαβες) αλλα για να σου δειξω οτι δεν ειμαι τρελος φαν του TDK εξ αρχης αλλα παραδεχομαι οτι ειναι παραπανω απο απλη καλη ταινια
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 εμενα μου αρεσει ο nolan γιατι τα μπατμαν που εχει βγαλει ειναι σκοτεινα με μυστηριο και ετσι εχει την απαιτουμενη δραση για μενα αφου ακολουθει τον σκοτεινο δρομο
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εκτος αν εχεις διαβασει τοσο Batman comic οσο εγω ΚΑΙ δουλευες σαν κριτικος κινηματογράφου όπως εγω, μαλλον οχι ΥΓ. Αυτα που σου ειπα ΔΕΝ ηταν για να δειξω οτι αξιζει η δικη μου αποψη (αν αυτο καταλαβες) αλλα για να σου δειξω οτι δεν ειμαι τρελος φαν του TDK εξ αρχης αλλα παραδεχομαι οτι ειναι παραπανω απο απλη καλη ταινια ε ποσα εχεις διαβασει; θα λεγα τωρα την γνωμη μου για τους κριτικους κινηματογραφου ειδικα για τους ελληνες,αλλα μπαινουν στο φορουμ και ανηλικα και δεν κανει.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως νομίζω ότι ο Νόλαν είναι super, και πολύ πρώτος που λέμε. Σε ένα δημοψήφισμα που είχα κάνει μάλιστα είχε βγεί δεύτερος μετά τον Αρονόφσκι!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 οτι λεω εδω δεν το βγαζω απο το μυαλο μου,ουτε κανω τον εξυπνο.ξερω πολυ καλα για τι πραμα μιλαω και πως να το στηριξω με επιχειρηματα. Όταν δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ με το συνεχόμενη δράση, ενώ υποτίθεται ότι ξέρεις πως είναι οι ταινίες που γυρίζει ο Νόλαν, και μου απαντάς "ο Νόλαν δεν είναι και τόσο καλός στη δράση" (που εκτός από άσχετο σε σχέση με αυτό που λέω, είναι και ανάλυση επιπέδου Δημοτικού), μην περιμένεις να σε πάρουν και στα σοβαρά. Όπως λέει και η υπογραφή του paredwse: Φυσικά και έχεις δικαίωμα να λες τη γνώμη σου. Αυτό δε συμπεριλαμβάνει υποχρέωσή μας να σε πάρουμε και στα σοβαρά. ΥΓ. Τα λινκς που παραθέτεις τι προσπαθούν να αποδείξουν; Δεν κάθισα να διαβάσω ΟΛΑ τα ποστ που έκανες, αλλά τα πρώτα που διάβασα είναι: FUCK I AM HARD !by killik BANE buttfucked Gordon to his near deathby killik @knowthyself exactly that,that's why we needby killik Damn,Nolanoids have gone berserkby killik ...και διάφορα άλλα τέτοια. Στο δεύτερο τα επιχειρήματα είναι: @mattman not exactlyby killik The only Batman voice i love is that of Kevin Conroyby killik @mattman i disagreeby killik Υπάρχει κάπου μέσα σε όλα αυτά κάποιο επιχείρημα, κάποια ανάλυση που έχεις κάνει, κάτι που να δείχνει τη σοφία σου και δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι αδαείς; Γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να διαβάσω άλλα αποφθέγματα, ευχαριστώ.
DKNI Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ε ποσα εχεις διαβασει; Γυρω στα 500-600 Αξιωθηκα πριν 2 βδομαδες και εστειλα τον μεγαλο ογκο σε κουτες στην αποθηκη για να κανω χωρο για τα επομενα ΥΓ. Για οποιον ενδιαφερεται, απο Σεπτεμβρη κανει relaunch η DC απο το #1 ολα τα κομικς της. Δεν ξερω αν θα ειναι και story/continuity relaunch ωστε να προσελκυσει νεους αναγνωστες (που λεγανε 'που να αρχισω να διαβαζω μωρε, εδω ειναι τοσα χρονια ο Μπατμαν, δεν θα καταλαβαινω')
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Γυρω στα 500-600 Αξιωθηκα πριν 2 βδομαδες και εστειλα τον μεγαλο ογκο σε κουτες στην αποθηκη για να κανω χωρο για τα επομενα ΥΓ. Για οποιον ενδιαφερεται, απο Σεπτεμβρη κανει relaunch η DC απο το #1 ολα τα κομικς της. Δεν ξερω αν θα ειναι και story/continuity relaunch ωστε να προσελκυσει νεους αναγνωστες (που λεγανε 'που να αρχισω να διαβαζω μωρε, εδω ειναι τοσα χρονια ο Μπατμαν, δεν θα καταλαβαινω') :confused: εχεις 600 original comics Batman? αυτα πρεπει να αξιζουν μια περιουσια. και φανταζομαι τα πιο πολλα πρεπει να ειναι απο golden/silver age? Detetctive Comics? οσο αφορα το relaunch αστα βραστα,οι φανς τα εχουν παρει στο κρανιο,αναμεσα τους και εγω,για αυτη την ξεφτυλισμενη εμπορικη κινηση της DC. παντως απο οτι διαβασα,καποιες ιστοριες οπως αυτη με τον Batman Inc θα συνεχιστει και μετα απο το relaunch αλλα οχι αμεσως.
Aplostra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 τι το αναφερεις,αφου ξερεις δεν σε παιρνει. ο Ledger μαζι με την ερμηνεια και τον θανατο του ειναι που κυριως βοηθησανε μια απλως καλη ταινια να κατακτησει την συγκεκριμενη εισπρακτικη και κριτικη επιτυχια. happy? Η αποψη σου ειναι σαν αυτη με το κατάντημα; Ακου δε με παίρνει ΧΑΑΧΑΑΧΑΧ Καλα ποσο χρονών είσαι; Βγαίνεις απο το σπίτι; Ω θεέ μου,τι αλλο θα διαβάσω....
DKNI Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 :confused: εχεις 600 original comics Batman? αυτα πρεπει να αξιζουν μια περιουσια.κ αι φανταζομαι τα πιο πολλα πρεπει να ειναι απο golden/silver age? Detetctive Comics? Μπα, ειναι 10ετιας το πολυ οποτε οχι (δεδομενου οτι η σπανιοτητα του να βρεις κατι ειναι που δινει αξια) Οταν λεω 600 δεν εννοω ΕΝΑΝ τιτλο αλλα ολους τους Bat-related τιτλους που ακουλουθω monthly εδώ και 10 χρόνια Βασικα ναι, Detective-Batman-Legends of the Dark Knight-Gotham Knights καθως και όλα τα Robin-Birds of Prey-Catwoman-Nightwing-Azrael κτλ κτλ που χρειαζομουν για τα μεγαλα crossover arcs Απο silver age και απο golden δεν εχω κατι, περισσοτερο για σκοπους συλλεκτικους θα ηθελα κατι Και βεβαια μεγαλα story arcs απο τα 80ς και 90ς τα πηρα σε TPB (Knightfall, TLH, TDKR κτλ) οσο αφορα το relaunch αστα βραστα,οι φανς τα εχουν παρει στο κρανιο,αναμεσα τους και εγω,για αυτη την ξεφτυλισμενη εμπορικη κινηση της DC. παντως απο οτι διαβασα,καποιες ιστοριες οπως αυτη με τον Batman Inc θα συνεχιστει και μετα απο το relaunch αλλα οχι αμεσως. Και τον πηρα τηλ τον κομιξα και του λεω θελω να κοψω το Batman Inc (μεγαλη μουφα) και μου λεει "Ρε μαν, απο Σεπτεμβρη τελος, για 2 τευχη κανεις ετσι?" Αμα ειναι, οταν θα παω να παρω του μηνα, θα του το πω
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 πολυ ωραια.και παλι θα αξιζουν μια περιουσια.κοιτα μην καθαρισει καμια μερα η μανα σου την αποθηκη και στα πεταξει. οσο αφορα το Batman Inc ναι ετσι ειπανε οτι θα συνεχιστει το στορυ αλλα οχι αμεσως.θα γινει το relaunch,θα ξεκινησει η νεα ιστορια και καποια στιγμη,ισως μετα απο κανα 6μηνο,θα αρχισει και το Inc απο κει που ειχε σταματησει. παρε εσυ τα δυο τευχη να εισαι καλυμενος και μετα βλεπεις τι ακριβως θα γινει, διοτι προς το παρων ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα κανουν με το relaunch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα