Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά παρατηρώ ότι τώρα που την βλέπουν την ταινία κόσμος εκτός κινηματογραφικής αίθουσας, τόσο αυξάνουν οι αρνητικές κριτικές, πράγμα που φανερώνει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τη μετριότητα της ταινίας.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά παρατηρώ ότι τώρα που την βλέπουν την ταινία κόσμος εκτός κινηματογραφικής αίθουσας, τόσο αυξάνουν οι αρνητικές κριτικές, πράγμα που φανερώνει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τη μετριότητα της ταινίας.

Σοβαρό πράγμα ανακάλυψες. Στις περισσότερες ταινίες στην αρχή μιλάει ο ενθουσιασμός, μετά φαίνεται η πραγματική αξία της.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που φανερώνει αυτό το πράγμα, είναι πως είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να βλέπεις ταινία στον κινηματογράφο και στο σπίτι σου. Από που κι ως που είναι αρνητικό ή λέει κάτι για την ποιότητα μιας ταινίας το να είναι φτιαγμένη για κινηματογράφο; Και οι ταινίες του Ταρκόφσκι ή του Αγγελόπουλου δεν βλέπονται σε τηλεόραση. Θέλουν κινηματογράφο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αριστουργήματα.

Επίσης, είναι τεράστια η πιθανότητα αυτοί που βλέπουν τις ταινίες στο σπίτι τους, να έχουν οι ίδιοι μερίδιο ευθύνης για το ότι δεν την απόλαυσαν. Ας μην ξεχνάμε ότι σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης/επικοινωνίας υπάρχει ο πομπός και ο δέκτης.

Δημοσ.

λογω του imdb ειδα μισή (με το ζόρι) τη χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ σε σινεμά, το kick ass.

γαματο το kick ass

Δημοσ.

Μεγάλη τηλεόραση + Home cinema η ταινία είναι απόλαυση.

Ταινία απο το Hollywood χωρίς αυτα = Μέτρια... χρόνια τώρα

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι αυτο ειναι γενικο φαινομενο. Οταν ανοιγει μια ταινια εχεις το 1ο impression (και οπως λενε στο Ιλινοις, you never get a 2nd chance to make a 1st impression) μετα συνηθως μετριαζονται τα πραγματα γιατι πολυς κοσμος α) εχει βαλει στον Θεο τον πηχη αποτι εχει ακουσει (εγω το επαθα στην 1η θεαση του TDK, στην 2η το εκτιμησα πραγματικα) και β) ειναι cool για πολλους να ειναι haters απλα επειδη οι αλλοι λενε καλα λογια. Δειχνεις μαγκας ρε παιδι μου αν το παιζεις υπερανω απο το mainstream

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...