DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 επισης απο ποτε η κρυσταλλινη εικονα ειναι χειροτερη απο το πανι...? size matters... (μη το πάρεις προσωπικά ομως ε? )
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 size matters... (μη το πάρεις προσωπικά ομως ε? ) σε ολους τους αξονες κοπελια αλλα μην το παρεις προσωπικα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Απάντησα στην ερώτηση σου περί πανιού με ένα λογοπαίγνιο εντελώς χιουμοριστικά μη γνωρίζοντας όμως ότι πιθανώς να έχεις όντως τέτοιο πρόβλημα. Ζητάω συγγνώμη για αυτό και αποσύρω το αστείο μου.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Παντως παιδια στο Skyfall που ειδα προσφατα σκεφτηκα οτι πραγματικα μετα απο τοσα χρονια στο monitor και στα παιχνιδια το ματι εχει εξοικειωθει με το full hd και το ποσο "καθαρη" εικονα εχω και ζωντανα χρωματα που η εικονα του cinema για μια στιγμη ενιωσα πως με χαλαει .Περα ομως απο αυτο ειναι αλλη φαση να βλεπεις ταινια σε cinema και αλλιως σε μεγαλη τηλεοραση οσο καλη και να ειναι και οσο καλο ηχοσυστημα και να εχεις .Το cinema και ο ηχος του και ο τροπος που μπαινεις μεσα στην ταινια δεν συγκρινονται με τιποτα .Το batman ,τα Lord of the rings και αλλες τετοιου επικου χαρακτηρα ταινιες καποιος που δεν τις ειδε cinema εχασε το 40% τουλαχιστον της απολαυσης . 2
porco_rosso21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 παιδες, ή είστε γεννημένοι την δεκαετία του '90 και γνωρίσατε στα '00ς την σκοτεινή αίθουσα, ή απλά δεν είχατε κάτσει να παρακολουθήσει μια ταινία-και όχι να δείτε απλά- μέχρι σήμερα και ξαφνου που έσκασε το blu ray, τα plasma screens κτλ, επειδή έγιναν μόδα την ακολουθήσατε.... ο κινηματογράφος ακόμα και σαν έννοια, απαιτεί το πανί, την σκοτεινή αίθουσα αλλά και την όλη διαδικασία προετοιμασίας που κάνεις για να βγείς να παρακολουθήσεις μια ταινία... η νέα γενιά που έμαθε στο download, τις 150 ταινίες την βδομάδα για κάθε περίσταση (labtop στη τουαλέτα για να χέζει και να βλέπει, ταινία αποσπασματικά σε ταξίδια στο ipad, ταινία για να φάει και την συνεχίζει μετά τον καφέ, 3 ταινίες σερί το βράδυ γτ είναι φοιτητης και δεν παίζει να κοιμηθεί πριν τις 7 το πρωί και σήμερα δεν θα βγεί κτλ), είναι απολύτως λογικό να μην ενθουσιάζεται ή να μην υπολογίζει την αξία του κινηματογράφου σαν μέσου... Επιπλέον, όλοι αυτοί που έβλεπαν ταινίες από συνήθεια, τώρα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τις επιταγές της τεχνολογίας αλλά και την μόδα, και να φτιάχνουν το σουπερ ντουπερ σύστημα για να έχουν 'την μέγιστη απόλαυση' και να γουστάρουν που δεν υπάρχει τριγύρω βαβούρα, στρίμωγμα κτλ...όμως έχω παρατηρήσει σε όσους διαλόγους έχω παρακολουθήσει ιντερνετικώς και μη, ότι όλοι επικεντρώνονται στο πως θα φτιάξουν το πιο γαμηστερο ηχοσυστημα με την σουπερ οθοναρα και οχι στην ποιότητα της ταινιας...για τις οποίες ταινίες βέβαια οι γνώμες έχουν πλέον καταλιαγιάσει στο αν πιξελιάζει σε αυτή τη σκηνη δράσης υπερβολικά ή αν σε εκείνο το πλάνο στο HD φάνηκε υπερβολικά ψεύτικο το φόντο κτλ... Και γω γουσταρω να φτιαξω ένα γαματο συστηματακι σπιτι αλλα οκ, το Point ειναι αλλου.... 4
spyroskonst Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Anyway, εδώ μιλάμε για το τον Batman και όχι το πως θα τον δούμε. Έχεις δίκιο, sorry για το offtopic.
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Απάντησα στην ερώτηση σου περί πανιού με ένα λογοπαίγνιο εντελώς χιουμοριστικά μη γνωρίζοντας όμως ότι πιθανώς να έχεις όντως τέτοιο πρόβλημα. Ζητάω συγγνώμη για αυτό και αποσύρω το αστείο μου. ?? ολοι οι προκατειλημμενοι εδω μεσα μαζευονται...? παιδες, ή είστε γεννημένοι την δεκαετία του '90 και γνωρίσατε στα '00ς την σκοτεινή αίθουσα, ή απλά δεν είχατε κάτσει να παρακολουθήσει μια ταινία-και όχι να δείτε απλά- μέχρι σήμερα και ξαφνου που έσκασε το blu ray, τα plasma screens κτλ, επειδή έγιναν μόδα την ακολουθήσατε.... ο κινηματογράφος ακόμα και σαν έννοια, απαιτεί το πανί, την σκοτεινή αίθουσα αλλά και την όλη διαδικασία προετοιμασίας που κάνεις για να βγείς να παρακολουθήσεις μια ταινία... η νέα γενιά που έμαθε στο download, τις 150 ταινίες την βδομάδα για κάθε περίσταση (labtop στη τουαλέτα για να χέζει και να βλέπει, ταινία αποσπασματικά σε ταξίδια στο ipad, ταινία για να φάει και την συνεχίζει μετά τον καφέ, 3 ταινίες σερί το βράδυ γτ είναι φοιτητης και δεν παίζει να κοιμηθεί πριν τις 7 το πρωί και σήμερα δεν θα βγεί κτλ), είναι απολύτως λογικό να μην ενθουσιάζεται ή να μην υπολογίζει την αξία του κινηματογράφου σαν μέσου... Επιπλέον, όλοι αυτοί που έβλεπαν ταινίες από συνήθεια, τώρα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τις επιταγές της τεχνολογίας αλλά και την μόδα, και να φτιάχνουν το σουπερ ντουπερ σύστημα για να έχουν 'την μέγιστη απόλαυση' και να γουστάρουν που δεν υπάρχει τριγύρω βαβούρα, στρίμωγμα κτλ...όμως έχω παρατηρήσει σε όσους διαλόγους έχω παρακολουθήσει ιντερνετικώς και μη, ότι όλοι επικεντρώνονται στο πως θα φτιάξουν το πιο γαμηστερο ηχοσυστημα με την σουπερ οθοναρα και οχι στην ποιότητα της ταινιας...για τις οποίες ταινίες βέβαια οι γνώμες έχουν πλέον καταλιαγιάσει στο αν πιξελιάζει σε αυτή τη σκηνη δράσης υπερβολικά ή αν σε εκείνο το πλάνο στο HD φάνηκε υπερβολικά ψεύτικο το φόντο κτλ... Και γω γουσταρω να φτιαξω ένα γαματο συστηματακι σπιτι αλλα οκ, το Point ειναι αλλου.... ναι που λες απλως οχι δλδ αν αξιζει μια ταινια, προφερει, ταξιδευει, etc μπορεις να την δεις και στο ipad/κινητο επισης περασαν εκεινα τα χρονια [5 χρονων] που καθομασταν μπροστα στην τηλεορασης και νομιζαμε βλεπαμε το μεγαλειο το μπατμαν δεν ηταν αυτη η ταινια μιας και το ανοιξε κλεισε του καρε το εχουμε ξαναδει και σε αλλες αρχαιες ταινιες...
liakinen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το λοιπόν τις τελευταίες τρεις μέρες είδα και τις τρεις Begins, TDK, TDKR (μια κάθε βράδυ) σε 1080p. Να τονίσω ότι με την εμφάνιση του BruRay έπαψα να πηγαίνω σινεμά, δεν ξέρω αλλά η ησυχία και η εικόνα που βλέπω στα μάτια μου είναι καλύτερη στο σπίτι (ίσως και λόγο απόστασης). Τις δυο πρώτες τις έχω ξαναδεί 2-3 φορές την κάθε μια. Την τελευταία αυτή ήταν η πρώτη (μιας και βλέπω μόνο 1080p). Συμπεράσματα : Αν δεν υπήρχε ο Ledger/Joker με την εκπληκτική ερμηνεία του αλλά και ενα δέσιμο συναισθηματικό που έχω λόγο του θανάτου με την ταινία θα έβαζα την πρώτη στη κορυφή και την δεύτερη ένα κλικ κάτω πχ 9 στο Begins και 8,9 στο TDK. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι την πρώτη την εκτιμάς πάρα πολύ αν την ξαναδείς τώρα με την ολοκλήρωση της τριλογίας. Μετά τα δυο έπη πάμε τώρα στον επίλογο. Χωρίς να διαβάσω κανένα spoiler (τόσους μήνες) πάτησα το play και μετά από τρεις ώρες περίπου το συναίσθημα πού με κυρίευσε ήταν μια στεναχώρια που τελείωσε η τριλογία και όχι η ταινία. Η ταινία ήταν καλή και τίποτα παραπάνω για μένα, ούτε μάπα ούτε ουαου. Τα θετικά της: Big Budget ταινία με ότι περιλαμβάνει αυτό, ο Bane ήταν πολύ καλός (η φωνή του χροιά, τόνος , πνεύμα, στυλ) και το τέλος αρκετά καλό. Στα αρνητικά τώρα η γατούλα ήταν μέτρια και η Cotillard ξεκάρφωτη, τα Plot Holes πάρα πολλά και ορισμένα αστεία/γελοία και όχι δεν συγκρίνω τα batman του Nolan με άλλα Comic Avengers κτλ απλά δεν μπορώ δεν είναι ρε παιδί μου pop corn movie έχει συναισθήματα έχει πολλά. Για να μην πλατιάσω παραπάνω το σενάριο ήταν πολύ πίσω σε σχέση με τις προηγούμενες και θέλω να κλείσω με κάτι που μου έκανε εντύπωση και θέλω την άποψη σας. Αν δεν είχατε δει τις προηγούμενες και σας κράτησαν κρυφό το όνομα του σκηνοθέτη δεν θα πιστεύατε σε αρκετές στιγμές της ταινίας ότι είναι ο Michael Bay ? 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 By the way, η τριλογία έφτασε σχεδόν τα 2.5 δίς $ παγκοσμίως (λίγο κάτω από το Avatar δηλαδή ) όσον αφορά το box office. Batman Begins $374,218,673 (budget $150 million) The Dark Knight $1,004,558,444 (budget: $185 million) The Dark Knight Rises $1,080,839,188 (budget: $250 million)
Chrisxxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Τις δυο πρώτες τις έχω ξαναδεί 2-3 φορές την κάθε μια. Την τελευταία αυτή ήταν η πρώτη (μιας και βλέπω μόνο 1080p). Συμπεράσματα : Αν δεν υπήρχε ο Ledger/Joker με την εκπληκτική ερμηνεία του αλλά και ενα δέσιμο συναισθηματικό που έχω λόγο του θανάτου με την ταινία θα έβαζα την πρώτη στη κορυφή και την δεύτερη ένα κλικ κάτω πχ 9 στο Begins και 8,9 στο TDK. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι την πρώτη την εκτιμάς πάρα πολύ αν την ξαναδείς τώρα με την ολοκλήρωση της τριλογίας. Αυτο με το BB ισχυει και με μενα. Το πρωτοειδα σε cam rip και απογοητευτηκα, οχι οτι περιμενα πολλά. Αργότερα λίγο πριν βγει το DK το ξαναειδα σε κανονική αναλυση και μπορω να πω ότι ειναι η αγαπημενη μου απο την τριλογια, αν και το DK ειναι αντικειμενικα καλύτερο σαν ταινια. 2
Fotis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αυτο με το BB ισχυει και με μενα. Το πρωτοειδα σε cam rip και απογοητευτηκα, οχι οτι περιμενα πολλά. Αργότερα λίγο πριν βγει το DK το ξαναειδα σε κανονική αναλυση και μπορω να πω ότι ειναι η αγαπημενη μου απο την τριλογια, αν και το DK ειναι αντικειμενικα καλύτερο σαν ταινια. Ημαρτον τι να πω αμα βλεπουμε και το Batman se cam δηλαδη δε μπορουσες να περιμενεις.Τι να πω, απλα ειναι ταινιες με εφε κτλπ που δεν γινεται να τις δεις ετσι ,καμια ταινια κανονικα δεν γινεται αλλα αυτο ειναι ...δεν εχω λογια.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ημαρτον τι να πω αμα βλεπουμε και το Batman se cam δηλαδη δε μπορουσες να περιμενεις.Τι να πω, απλα ειναι ταινιες με εφε κτλπ που δεν γινεται να τις δεις ετσι ,καμια ταινια κανονικα δεν γινεται αλλα αυτο ειναι ...δεν εχω λογια. Ημουνα νέος, δεν ήξερα. Τιμώρησα τον εαυτο μου όμως γι' αυτη την επιλογη και έμαθα. 3
timoboll Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 παιδες, ή είστε γεννημένοι την δεκαετία του '90 και γνωρίσατε στα '00ς την σκοτεινή αίθουσα, ή απλά δεν είχατε κάτσει να παρακολουθήσει μια ταινία-και όχι να δείτε απλά- μέχρι σήμερα και ξαφνου που έσκασε το blu ray, τα plasma screens κτλ, επειδή έγιναν μόδα την ακολουθήσατε.... ο κινηματογράφος ακόμα και σαν έννοια, απαιτεί το πανί, την σκοτεινή αίθουσα αλλά και την όλη διαδικασία προετοιμασίας που κάνεις για να βγείς να παρακολουθήσεις μια ταινία... η νέα γενιά που έμαθε στο download, τις 150 ταινίες την βδομάδα για κάθε περίσταση (labtop στη τουαλέτα για να χέζει και να βλέπει, ταινία αποσπασματικά σε ταξίδια στο ipad, ταινία για να φάει και την συνεχίζει μετά τον καφέ, 3 ταινίες σερί το βράδυ γτ είναι φοιτητης και δεν παίζει να κοιμηθεί πριν τις 7 το πρωί και σήμερα δεν θα βγεί κτλ), είναι απολύτως λογικό να μην ενθουσιάζεται ή να μην υπολογίζει την αξία του κινηματογράφου σαν μέσου... Επιπλέον, όλοι αυτοί που έβλεπαν ταινίες από συνήθεια, τώρα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τις επιταγές της τεχνολογίας αλλά και την μόδα, και να φτιάχνουν το σουπερ ντουπερ σύστημα για να έχουν 'την μέγιστη απόλαυση' και να γουστάρουν που δεν υπάρχει τριγύρω βαβούρα, στρίμωγμα κτλ...όμως έχω παρατηρήσει σε όσους διαλόγους έχω παρακολουθήσει ιντερνετικώς και μη, ότι όλοι επικεντρώνονται στο πως θα φτιάξουν το πιο γαμηστερο ηχοσυστημα με την σουπερ οθοναρα και οχι στην ποιότητα της ταινιας...για τις οποίες ταινίες βέβαια οι γνώμες έχουν πλέον καταλιαγιάσει στο αν πιξελιάζει σε αυτή τη σκηνη δράσης υπερβολικά ή αν σε εκείνο το πλάνο στο HD φάνηκε υπερβολικά ψεύτικο το φόντο κτλ... Και γω γουσταρω να φτιαξω ένα γαματο συστηματακι σπιτι αλλα οκ, το Point ειναι αλλου.... σε λάτρεψα είμαι 20 αλλα σε νιώθω
KilliK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή θες να μου πεις ότι το Avengers (o Loki μας έκλεψε το Τεσσαράκτιο) & το Avatar (διώξτε τα τρίμετρα στρουμφάκια για να πάρουμε το Unobtanium) είχαν καλύτερο σενάριο από το TDKR? ναι.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 ναι. Τεκμηρίωσέ το αλλιώς είσαι ακόμα ένας κοινός προβοκάτορας. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα