arxaggelos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον εγώ είδα διαφορετική ταινία γιατί μου άρεσε πολύ. Ξαναζώ τις επικές "κριτικές" που διάβαζα στο νήμα του Prometheus όπου κάποιοι έψαχναν ρεαλισμό και αληθοφάνεια σε ταινία φαντασίας που προορίζεται πρωτίστως για θέαμα. 3
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Με τη διαφορά ότι το Prometheus έχει όντως σοβαρά προβλήματα με το σενάριό του.
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον εγώ είδα διαφορετική ταινία γιατί μου άρεσε πολύ. Ξαναζώ τις επικές "κριτικές" που διάβαζα στο νήμα του Prometheus όπου κάποιοι έψαχναν ρεαλισμό και αληθοφάνεια σε ταινία φαντασίας που προορίζεται πρωτίστως για θέαμα. δλδ οταν του εκασε ΚΑΝΟΝΙΑ του αλλου και απλως πηγε παραπερα πως θα το χαρακτηριζες...? επισης αυτο το πραγμα με την απουσια αιματος ηταν "βαρυ"
paris.gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Παντως να την πω την αμαρτια μου αν και αρχικα μου αρεσε η προσπαθεια να φυγει ο Μπατμαν απο το στυλ comics και να ερθει πιο κοντα στην πραγματικοτητα στο τελευταιο μου φανηκε λιγο περιεργο να βλεπω ενα τυπο ντυμενο νυχτεριδα στον πραγματικο κοσμο. Οχι οτι η τριλογια δεν μου αρεσε, το αντιθετο θα ελεγα με το δευτερο μεροςνα ειναι το κορυφαιο, απλαθα ηθελα ενα reboot πιο σκοτεινο και πιο comic style. Ας πουμε μια πιο μοντερνα ματια τυπου Μπαρτον.
V for Vagelis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Τι θάψιμο είναι αυτό που έχει πέσει ξαφνικά;! Θέλω να σας δω όταν γίνει reboot που θα παρακαλάτε να επιστρέψει ο Nolan μαζί με Bale... :Ρ 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Restate my assumptions: Είναι προφανές από τη πορεία του thread (περισσότερες θετικές κριτικές στην αρχή, περισσότερες αρνητικές τώρα) πως όσοι το είδαμε όταν βγήκε στο κινηματογράφο το αξιολογήσαμε αρκετά υψηλότερα από όσους το βλέπουν κατεβασμένο τώρα. Δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει αυτό, ένα, ότι η ταινία "γραφει" πολύ καλυτερα στη μεγάλη οθόνη και σε "κερδίζει" πιο εύκολα χωρί να σε κάνει να σκέφτεσαι τα αρνητικά του ή/και δύο, εμείς που τρέξαμε να το δούμε στο σινεμα είμασταν περισσότερο fans του συγκεκριμένου franchise απο αυτούς που το βλέπουν τώρα σαν ακόμα μία ταινία που βγήκε και κατέβασαν, οπότε ίσως είμασταν προκατειλημμένοι θετικά από την αρχή (και από τις προηγούμενες δύο ταινίες). 12.49, Personal note: Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί τη συγκεκριμένη ταινία την υπεραναλύει κανείς τόσο πολύ και ανακαλύπτει έλλειψη ρεαλισμού όταν δε κάνει το ίδιο σε παρόμοιες ταινίες βασισμένες σε κόμικ (πχ Iron Man, Avengers, Spiderman κτλ) 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ελατε να χωριστουμε στις 2 κυριες αποψεις .team DOP !
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλύτερα να αποφύγουμε τη πόλωση. to late for that now... 1
paris.gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Η υπεραναλυση και η προσπαθεια συνδεσης με την πραγματικοτητα γινεται για 2 λογους. Ο Batman δεν ειναι υπερηρωας με τον κλασσικο τροπο πχ δεν τον δαγκωσε μια ραδιενεργη νυχτεριδα και φυσικα ο ιδιος ο Νολαν προσπαθησε να τον φερει πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Για εμενα η τριλογια μας εδωσε μια διαφορετικη ματια στον Batman που προσωπικα μου αρεσε πολυ αλλα ηρθε η ωρα για κατι διαφορετικο.
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 12.49, Personal note: Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί τη συγκεκριμένη ταινία την υπεραναλύει κανείς τόσο πολύ και ανακαλύπτει έλλειψη ρεαλισμού όταν δε κάνει το ίδιο σε παρόμοιες ταινίες βασισμένες σε κόμικ (πχ Iron Man, Avengers, Spiderman κτλ) γιατι απλα ειναι ο batman. δεν ειναι βιολογικα παραμορφωμενος για να βγαζει ιστους, δεν εχει στολη που κανει τα παντα μονη της, δεν ειναι θεος! ειναι ενας απλος ανθρωπος που ξερουμε ολοι τι δυνατοτητες εχει. απο αυτη την εννοια το λεμε. την ταινια εγω την εκραζα απο την πρωτη μερα που την ειδα στον κινηματογραφο. δεν ξερω για εσας
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 γιατι απλα ειναι ο batman. δεν ειναι βιολογικα παραμορφωμενος για να βγαζει ιστους, δεν εχει στολη που κανει τα παντα μονη της, δεν ειναι θεος! ειναι ενας απλος ανθρωπος που ξερουμε ολοι τι δυνατοτητες εχει. απο αυτη την εννοια το λεμε. Δε παύει να είναι ένα κόμικ όμως. For God's sake(*)!!! *used when a situation calls for a response where a more pronounced explative does not quite apply, or when a situation is noticed where simply saying shit is not enough and requires special recognition. 1
Sellers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μια από τα ίδια. Εγώ το σταμάτησα στο 25'. Γίνεται τίποτα καλό μέχρι το 30'? Mέχρι το 28' που είδα εγώ, τίποτα. Το ίδιο κουραστικό μοτίβο των προηγούμενων 27 λεπτών. 3
spyroskonst Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Restate my assumptions: Είναι προφανές από τη πορεία του thread (περισσότερες θετικές κριτικές στην αρχή, περισσότερες αρνητικές τώρα) πως όσοι το είδαμε όταν βγήκε στο κινηματογράφο το αξιολογήσαμε αρκετά υψηλότερα από όσους το βλέπουν κατεβασμένο τώρα. Δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει αυτό, ένα, ότι η ταινία "γραφει" πολύ καλυτερα στη μεγάλη οθόνη και σε "κερδίζει" πιο εύκολα χωρί να σε κάνει να σκέφτεσαι τα αρνητικά του ή/και δύο, εμείς που τρέξαμε να το δούμε στο σινεμα είμασταν περισσότερο fans του συγκεκριμένου franchise απο αυτούς που το βλέπουν τώρα σαν ακόμα μία ταινία που βγήκε και κατέβασαν, οπότε ίσως είμασταν προκατειλημμένοι θετικά από την αρχή (και από τις προηγούμενες δύο ταινίες). 12.49, Personal note: Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί τη συγκεκριμένη ταινία την υπεραναλύει κανείς τόσο πολύ και ανακαλύπτει έλλειψη ρεαλισμού όταν δε κάνει το ίδιο σε παρόμοιες ταινίες βασισμένες σε κόμικ (πχ Iron Man, Avengers, Spiderman κτλ) Κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν αξιολογείς θετικά μια ταινία επειδή την έχεις πληρώσει. Ούτε το σινεμά την "ανεβάζει" τόσο πολύ ώστε να δικαιολογήσεις ένα κακό σενάριο. Όλοι πλέον έχουμε 32+ τηλεοράσεις (εγώ προσωπικά 42'') και απολαμβάνω στο έπακρο μια ταινία. Όταν πχ είδα το Dark Knight, Avatar, Avengers ήμουν προσκολημένος στην tv χωρίς "διάλειμα". Μάλιστα το μετάνοιωσα που δεν τις είδα σινεμά γιατί άξιζαν με το παραπάνω τα λεφτά τους. Το Rises είχε φοβερό μπάτζετ, πολύ καλογυρισμένο, οι ηθοποιοί mieh αλλά έκαναν την δουλειά τους, το σενάριο όμως ήταν κακό, τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου και οι λόγοι έχουν ειπωθεί τόσο εδώ όσο και σε άλλα sites.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα