nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή θες να μου πεις ότι το που γνώρισε τη Μιράντα και πως τελικά ήταν και κακιά στο τέλος είναι μεγαλύτερο fail από αυτα που έγραψα για τις άλλες ταινίες? Δε νομίζω Τάκη. Αυτά είναι απλά λεπτομέρειες, δε βαζίσεται όλη η ταινία επάνω τους όπως το plothole στο Shawshank Redemption, Star Wars κτλ... Άσε που χεστήκαμε στη τελική που γνώρισε ο Bruce Wayne τη Μιράντα. Για το πότε ο Ρόμπιν καταλαβαίνει ότο ο Bruce είναι ο Batman νομίζω το αφήνει να εννοηθεί καθαρά μέσα στη ταινία (σε μια επίσκεψη στο ορφανοτροφείο αν θυμάμαι καλά) Κάτσε σοβαρά τώρα. Δείχνει σε μια φάση τον Μπάτμαν να πηδάει την Μιράντα σε φάση ξεπέτα είναι. Μετά τον δείχνει όταν επιστρέφει από το Λάζαρους πίτ να της λέει "δεν θα σε ξεχάσω ποτέ" σε φάση είναι μεγάλος έρωτας. Και στην επόμενη σκηνή που την δείχνει είναι ο μεγάλος κακός της ταινίας να σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι η ίδια ή καμία ξεκάρφωτη που έσκασε μύτη τότε. Άμα δεν είναι το πιο βασικό πράγμα στην ταινία αυτό ποιο είναι; Φαντάζεσαι στο προηγούμενο να μην είχε καν εμφανιστεί ο Τζόκερ και 20 λεπτά πριν το τέλος της ταινίας να έσκαγε μύτη ο αστυνόμος και να του έλεγε "Why so serious Bruce? I am the Joker." Δεν λέω καν για το πως κατάφερε σε 2 λεπτά να πάει μια πηρυνική βόμβα με εμβέλεια 10 χιλιομέτρων αρκετά μακρυά ώστε να μην κουνηθεί φύλλο στο Γκόθαμ και πρόλαβε κιόλας να πηδήξει "εκτός εμβέλειας" στο ενδιάμεσο. Αυτά δεν με απασχολούν καν. Μιλάω για το βασικό στόρι. Βασικοί χαρακτήρες, σχέση του καλού με τον κακό, σχέδιο κακού, εξουδετέρωση του κακού. Στην ταινία το εξηγεί περί ρόμπιν και μπάτμαν. Λεει καπου χαρακτηριστικά, οτι στο ορφανοτροφείο οταν ηρθε, ειδε το ιδιο βλέμμα (του ορφανού-φαση) που ήταν ιδιο με το δικό του (ρόμπιν). Και μετά γνωρίσε οτ βλέμμα του, όταν ο μπατμαν (στο Νο2 αν δεν απατώμαι) κρεμασμένος εξω απ'το σπιτι της ανάδοχης οικογένειας του, εδωσε στο μικρό μπα νιντζο-νυχτερίδα για να τον πιστέψουν τα άλλα παιδιά. χαχαχα Σσσσσεεεεε κατάλαβα απ'το βλέμμα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 spoilers biatches...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κάτσε σοβαρά τώρα. Δείχνει σε μια φάση τον Μπάτμαν να πηδάει την Μιράντα σε φάση ξεπέτα είναι. Μετά τον δείχνει όταν επιστρέφει από το Λάζαρους πίτ να της λέει "δεν θα σε ξεχάσω ποτέ" σε φάση είναι μεγάλος έρωτας. Και στην επόμενη σκηνή που την δείχνει είναι ο μεγάλος κακός της ταινίας να σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι η ίδια ή καμία ξεκάρφωτη που έσκασε μύτη τότε. Άμα δεν είναι το πιο βασικό πράγμα στην ταινία αυτό ποιο είναι; Φαντάζεσαι στο προηγούμενο να μην είχε καν εμφανιστεί ο Τζόκερ και 20 λεπτά πριν το τέλος της ταινίας να έσκαγε μύτη ο αστυνόμος και να του έλεγε "Why so serious Bruce? I am the Joker." Δεν λέω καν για το πως κατάφερε σε 2 λεπτά να πάει μια πηρυνική βόμβα με εμβέλεια 10 χιλιομέτρων αρκετά μακρυά ώστε να μην κουνηθεί φύλλο στο Γκόθαμ και πρόλαβε κιόλας να πηδήξει "εκτός εμβέλειας" στο ενδιάμεσο. Αυτά δεν με απασχολούν καν. Μιλάω για το βασικό στόρι. Βασικοί χαρακτήρες, σχέση του καλού με τον κακό, σχέδιο κακού, εξουδετέρωση του κακού. Μάλλον πρέπει να ξαναδείς τη ταινία. Τη Μιράντα την έχει δείξει και άλλες φορές πιο πριν και έχει γίνει σαφές ότι εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να ανοίξει παρτίδες με την εταιρία του Wayne (γιατί άραγε?). Κοινώς προσπαθεί να πλησιάσει τον Wayne, για να βάλει χέρι στο εργαλείο εκείνο. Από ότι θυμάμαι γνώριζε επίσης ότι είναι και ο Βατμαν ,πολύ πιθανό αφού είχε σκοτώσει το πατέρα της. Το ότι μας τη παρουσιάζει στο τέλος ότι είναι κακιά και δεν είναι αυτή που νομίζουμε τόσο εμείς όσο και ο Μπρους είναι ένα τρικ που γίνεται σε πολλές ταινίες αρκετά συχνά (usual suspects anyone?) οπότε κακώς σε ξενίζει. Τώρα αν επιμένεις για το θέμα του Ρόμπιν ενώ είναι τόσο ξεκάθαρο πως τον γνώρισε...ε τι να σου πω ακόμα και έτσι να μην είναι, σιγά τα αυγά, δε θα κάτσουμε να σκάσουμε για το πως ο Ρόμπιν τον κατάλαβε. Επίσης, αν κάθεσαι και ασχολείσαι τόσο με τη βόμβα και τα σχετικά και ψάχνεις ρεαλισμό σε μια ταινία που προέρχεται από κομικ, βρες μου πρώτα μία πιο ρεαλιστική κι εγώ με τα δικά σου επιχειρήματα θα στη ξεφτυλίσω στο λεπτό. 1
nikos21aek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον πρέπει να ξαναδείς τη ταινία. Τη Μιράντα την έχει δείξει και άλλες φορές πιο πριν και έχει γίνει σαφές ότι εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να ανοίξει παρτίδες με την εταιρία του Wayne (γιατί άραγε?). Κοινώς προσπαθεί να πλησιάσει τον Wayne, για να βάλει χέρι στο εργαλείο εκείνο. Από ότι θυμάμαι γνώριζε επίσης ότι είναι και ο Βατμαν ,πολύ πιθανό αφού είχε σκοτώσει το πατέρα της. Το ότι μας τη παρουσιάζει στο τέλος ότι είναι κακιά και δεν είναι αυτή που νομίζουμε τόσο εμείς όσο και ο Μπρους είναι ένα τρικ που γίνεται σε πολλές ταινίες αρκετά συχνά (usual suspects anyone?) οπότε κακώς σε ξενίζει. Τώρα αν επιμένεις για το θέμα του Ρόμπιν ενώ είναι τόσο ξεκάθαρο πως τον γνώρισε...ε τι να σου πω ακόμα και έτσι να μην είναι, σιγά τα αυγά, δε θα κάτσουμε να σκάσουμε για το πως ο Ρόμπιν τον κατάλαβε. Επίσης, αν κάθεσαι και ασχολείσαι τόσο με τη βόμβα και τα σχετικά και ψάχνεις ρεαλισμό σε μια ταινία που προέρχεται από κομικ, βρες μου πρώτα μία πιο ρεαλιστική κι εγώ με τα δικά σου επιχειρήματα θα στη ξεφτυλίσω στο λεπτό. Γενικά δεν κάθομαι σχεδόν ποτέ να ασχοληθώ με λεπτομέρειες σε ότι και αν βλέπω. Σου είπα δεν ασχολούμαι με τέτοιες λεπτομέρειες. Βασικά πράγματα ήθελα να δω και δεν τα είδα. Αν αυτό με την Μιράντα ήταν τέχνασμα ήταν πολύ αποτυχημένο τέχνασμα. Και τις 3 φορές που εμφανίστηκε η Μιράντα στην ταινία είπα μέσα μου "ποιά είναι αυτή τώρα;" Η ταινία είχε αρκετές παπάτζες μέσα. Και σίγουρα αν την ξαναδώ θα μου κακοφανούν ακόμη πιο πολλά. Αρκούμαι στο να πω ότι ήταν μια ταινιούλα να περάσει η ώρα σου και τίποτε παραπάνω. Δεν τη λέω και μάπα αλλά ούτε και τίποτα σπουδαίο. Σίγουρα πολύ πιο πρόχειρη από τις προηγούμενες 2. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει ο Κιλικ ότι πηγαίναν για 5-6 ταινίες και τελικά αναγκαστήκαν να το τελειώσουν στην 3η.. και βασικά δεν το πιστεύω κιόλας γιατί σιγά που έχουν ηθικές τέτοιες στο Χόλιγουντ. Αν ήταν να κάνουν 5-6 ταινίες θα το γύριζαν με τον Τζόκερ να είναι φτιαγμένος με εφέ. Θα βρίσκαν έναν που να μπορεί να μιμηθεί τον προηγούμενο Τζόκερ (και σίγουρα θα υπήρχαν πολλοί), θα έπεφτε το μεικ απ της αρκούδας, θα έπεφτε και το εφέ της αρκούδας, θα δίναν και μια μικρή περιουσία στην οικογένεια του άλλου και θα γινόταν. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν πολύ πρόχειρη σε σχέση με τις προηγούμενες δύο.
konstantinos77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Moυ κανει εντυπωση που πολλοι εμειναν στην δευτερη ταινια ,επειδη ο Λετζερ εδωσε πραγματικα ρεσιταλ ηθοποιιας σαν Τζοκερ και απαξιωσαν καπως την τριτη .Η τριτη ταινια για μενα ειναι ανωτερη της δευτερης σεναριακα γιατι σε κραταει συνεχως σε αγωνια και γιατι κυριως εμφανιζει εναν πολυ δυνατοτερο και ικανοτερο κακο σε σχεση με τον Τζοκερ. Στο Dark Knight το σεναριο δεν ηταν τοσο συμπαγες οσο στην τριτη ταινια ,δηλαδη δεν ειχε καποια κορυφωση αλλα κυμανθηκε σε υψηλα επιπεδα σε ολη την διαρκεια της ταινιας κυριως στην αποδοση του Λετζερ σαν κακου . Η τριτη ταινια μπορει να μην ειχε επιπεδου Λετζερ κακο αλλα σιγουρα και ο Χαρντι ηταν υψηλου επιπεδου στον ρολο αυτο . Για μενα η τριτη ταινια ηταν η κορυφαια γιατι εχει συνεχεια αγωνια ,σου βγαζει μια αισθηση οτι ο Μπατμαν απειλειται πραγματικα ,μαλιστα στην πρωτη μαχη νικιεται κατα κρατος και αυτο σε καθηλωνει πιο πολυ . Βασικα ομως το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει κορυφωση με επικο χαρακτηρα για αυτο ... 9,5/10 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από paredwse 1
konstantinos77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ο Λέτσερ χαχαχα. To εφτιαξα για σενα για να μπορεις να το διαβασεις επειδη σου εφαγα το ζ ...Οκ ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ο Λέτσερ χαχαχα. ήταν λίγο λέτσος... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Η Μιράντα πάντως ήταν πολύ ξεκάρφωτη, τόσο που προσπαθούσα να θυμηθώ αν την "ξέραμε" από τις προηγούμενες ταινίες διότι μου φάνηκε ότι μπήκε στην πλοκή πολύ απότομα χωρίς να μάθουμε λίγο ποια είναι, τι είναι και τι ρόλο βαράει. Επίσης για πότε πήγε σπίτι του Μπρους και πηδηχτήκανε, κανείς δεν κατάλαβε ενώ δεν είχε εντρυφήσει πολύ η ταινία στον χαρακτήρα της και ως αποτέλεσμα δεν υπήρξε συναισθηματικός αντίκτυπος όταν μάθαμε πως είναι η κακή. Την θεωρώ λίγο κατώτερη από τις προηγούμενες, δεν ήταν πολύ σκοτεινή κάτι που εκ του αποτελέσματος το κρίνω ως λάθος ενώ ο ρόλος της Xathaway είναι πολύ μικρός χωρίς ιδιαίτερα συναισθήματα και ερωτικές σκηνές/εικόνες και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ καλή Συνολικά είναι καλή βέβαια, τι να λέμε τώρα, αλλά και εδώ εμφανίστηκαν τα συμπτώματα-μειωνεκτήματα του Νόλαν όπως το ότι κάνει πολύ περισσότερη δράση από όση χρειάζεται, δεν εντρυφεί πολύ σε πρόσωπα που το χρειάζονται ενώ αρνείται πεισματικά να δείξει ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ κάτι που το χρειάζεται πάρα πολύ η ταινία όπως και το TDK. Δεν μπορείς κύριε Νόλαν να μην δείχνειςένα σώμα λίγο αφού πεθάνει με τα αίματα πάνω του, ή με σκασμένο το κεφάλι, δεν μπορείς να μην δείσνεις λίγο πιο αποκαλυπτηκά την catwoman την γκόμενα της ταινίας δηλαδή. Δυστυχώς τον έχει φάει το χρήμα τον Νόλαν και θέλει να φτιάχνει ταινίες που να τις βλέπουν και τα 14χρονα ή τον πιέζουν οι παραγωγοί του, δεν ξέρω. Πάντως μερικά πράγματα όπως αυτά που ανέφερα και πιο πάνω, τα θεωρώ απαράδεκτα
Ahigh_forvalue Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 η ταινια ειναι μετρια,οκ βλεπεται ευχαριστα αλλα την δευτερη δεν την αγγιζει ρε παιδια τι να λεμε τωρα, η ταινια εγινε για να πουλησει οσο περισσοτερο γινεται,πραγμα που φαινεται απο το οτι ολη η ταινια ειναι γεματοι απο κλισε και σενεριακες ευκολιες,επισης το δραματικο μερος της ταινιας ειναι ανυπαρκτο μπροστα στις δευτερης.. συγκρινονται σαν χαρακτηρες ο τζοκερ και ο χαρβευ με οποιονδηποτε απο αυτους στην τριτη?καλα την κατγουμαν ειναι σαν να την εχω δει αλλες 1000 φορες σαν χαρακτηρα.. καλα δεν θα μιλησω για το απολυτο κλισε τις εποχης μας,"ο γερασμενος πολεμιστης,μαχητης,μποξερ,αθλητης,προπονητης γυριζει και τα γαμαει ολα αφου πρωτα εχω χαραμισει ολη την ταινια για να σου δειξω ποσο αδυναμος ειναι πλεον.."ελεος πια!!! .
viper2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 προσπαθω να την δω ολη μερα σημερα... χμμ... λοιπον υπερβολικο :check: περιεργα πλανα :check: περιεργο crop :check: γαμω τα μηχανακια :check: επισης no blood, no gore, bodies of steel, instant health, e.t.c. in other news δεν ημουν/ειμαι φαν των ταινιων του batman αλλα ποτε του κανανε την μουρη κρεας και τα ποδια μακαρονια...?
spyroskonst Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καταρχήν η ταινία κατ'εμε ήταν τελειωμένη μάπα. Άθλια όσο δεν πάει και ευτυχώς που δεν την είδα σινεμά (οικονομικός λόγος). κάτι ακόμη γιατί μου κάνει εντύπωση που δεν τα έχω δει πουθενά να αναφέρονται μέσα στην φυλακή: 1. Πώς στο διάτανο υπάρχει μια τηλεορασάρα LED 60'' εκεί μέσα??? Τι γυρεύει μια τέτοια τηλεόραση σε μια φυλακή ξεχασμένη απο τον Θεό σε μια τριτοκοσμική χώρα? 2. Γιατί παίζει μόνο αμερικάνικες ειδήσεις? Τόσους αμερικάνους αλοδαπούς φιλοξενεί? 3. Νευριάζει ο Bruce και σπάει την tv με πέτρα. Ως γνωστόν στις φυλακές η τηλεόραση είναι ράβδος χρυσού, ειδικά όταν υπάρχει μόνο μία, και κανείς κρατούμενος δεν του όρμηξε να τον λιντσάρει. Μάλιστα... Κανονικά batman ξε-batman δεν θα ζούσε μόλις άνοιγαν τα κελιά των κρατούμενων. Η ταινία είχε τις απίστευτες παπάτζες και ήταν με διαφορά η χειρότερη και γενικότερα πολύ κακή. Δεν συγκρίνω ερμηνίες με τζόκερ κλπ (δεν υπάρχει λόγος), ούτε μπαίνω στην διαδικασία τεχνικής φύσεως & μπάτζετ (respect σε αυτά), αλλά τόσα κλισέ μαζεμένα με τόσα plot holes μεγαλύτερα απο την μαύρη τρύπα, ΕΛΕΟΣ! Και να σκεφτείτε πως δεν είχα δει ούτε τρέιλερ της ταινίας (πόσο μάλλον spoilers) για να την απολαύσω στο έπακρο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Κάπου σου ξέφυγε το τί ακριβώς ήταν εκείνη η "φυλακή", ποιός έκανε κουμάντο, γιατί υπήρχε η συγκεκριμένη τηλεόραση εκεί που έδειχνε συγκεκριμένες ειδήσεις, ποιός έβαλε τον Wayne εκεί και για ποιό λόγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 indeed...
spyroskonst Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Κάπου σου ξέφυγε το τί ακριβώς ήταν εκείνη η "φυλακή", ποιός έκανε κουμάντο, γιατί υπήρχε η συγκεκριμένη τηλεόραση εκεί που έδειχνε συγκεκριμένες ειδήσεις, ποιός έβαλε τον Wayne εκεί και για ποιό λόγο. χμ... όντως αυτό το σημείο της ταινίας θα μου ξέφυγε, γιατί έτσι δικαιολογείται η όλη ύπαρξη & "χρησιμότητα" της φυλακής. Λοιπόν, ένας λόγος λιγότερος να θάβω την ταινία,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα