Kasrith Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Άντε να ξεπετάξουμε στα γρήγορα το Dark Knight Rises για να γυρίσουμε το Inception 2. Και μετά το Dark Knight Xanarises. Και πάει λέγοντας...σε δουλειά να βρισκόμαστε Αν συνεχίσουν τα Dark Knight του Nolan με τέτοιο ρυθμό και ατμόσφαιρα ας βγούν και 100 Rises
DKNI Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν υπαρχει επομενο. Τελευταιο του Νολαν (εχει πει μαλιστα οτι ποτε δεν θα ξανακανει ο ιδιος "Μπατμαν" ταινια)
Cue Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ντάξει ο Nolan έφτιαξε τον Batman όπως του άρμοζε. Αν καταφέρει 2η φορά με το Rises να φτάσει στα επίπεδα Dark Knight ανατριχίλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το θέμα είναι ότι ο μόνος τρόπος να ικανοποιηθούν οι πολλοί, είναι να ξεπεράσει το Dark Knight, όπως αυτό ξεπέρασε το Batman Begins. Αλλιώς εξαιτίας των πολύ μεγάλων προσδοκιών, κάποιοι θα απογοητευτούν και το πιθανότερο είναι να το χαρακτηρίσουν ως κατώτερο.
DKNI Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το θέμα είναι ότι ο μόνος τρόπος να ικανοποιηθούν οι πολλοί, είναι να ξεπεράσει το Dark Knight, όπως αυτό ξεπέρασε το Batman Begins. Αλλιώς εξαιτίας των πολύ μεγάλων προσδοκιών, κάποιοι θα απογοητευτούν και το πιθανότερο είναι να το χαρακτηρίσουν ως κατώτερο. Οτι επαθα εγω με το TDK την πρωτη φορα που το ειδα Βεβαια την 2η φορα, που ηξερα τι θα δω το εκτιμησα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Εγώ το είδα χωρίς να έχω ακούσει ούτε ένα σχόλιο (ήμουν και φαντάρος τότε, οπότε ούτε ίντερνετ δεν είχα), απλά με τη λογική "ωραίο ήταν το πρώτο, πάμε να δούμε και το δεύτερο και μακάρι να είναι το ίδιο καλό", ούτε τον Ledger ήξερα, και βγήκα σε μια φάση "τι ταινιάρα ήταν αυτή;! Καλύτερη και από την πρώτη ακόμα! Τι θεός αυτός ο τύπος που έκανε τον Τζόκερ; Το είδε κόσμος; Τους άρεσε; Ή χάθηκε μέσα στο σωρό;" Μετά μπήκα imdb, την είδα μέσα στην πρώτη 5άδα (εκεί ήταν τότε, τώρα είναι 10ο) και συνειδητοποίησα ότι "ΟΚ, χαμός έχει γίνει και εγώ είμαι σε άλλο κόσμο". Και πράγματι ήμουν.
lalanis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το TDK είχε τεράστιο Hype, που εκτινάχθηκε μετά το θάνατο του Ledger... Το TDKR έχει μεγαλύτερο, λόγω TDK και Inception...
Aplostra Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το TDK είχε τεράστιο Hype, που εκτινάχθηκε μετά το θάνατο του Ledger... Το TDKR έχει μεγαλύτερο, λόγω TDK και Inception... δλδ ηταν η αναμονή και ο θάνατος, που ευθύνονται για την επιτυχία του; Δεν ηταν καλη ταινία(η καλύτερη καρτουνιστικη και σίγουρα άριστη γενικότερα);
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 δλδ ηταν η αναμονή και ο θάνατος, που ευθύνονται για την επιτυχία του; Δεν ηταν καλη ταινία(η καλύτερη καρτουνιστικη και σίγουρα άριστη γενικότερα); στην πλειοψηφια ναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Όχι ότι ο Ledger είχε δώσει ρέστα δηλαδή; Το ότι πέθανε είναι το πρόβλημα. [πιπέρι mode on] Κρίμα που δεν πέθανε και ο Johnny Depp δηλαδή, μετά τους Πειρατές, να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. [πιπέρι mode off] Γιατί άμα δεν πεθαίνει ο πρωταγωνιστής, οι θεατές είναι ανίκανοι να εντοπίσουν πρωτότυπες, δουλεμένες ερμηνείες.
Aplostra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 στην πλειοψηφια ναι. Ενω το αβαταρ ε; Αριστούργημα και χωρις διαφήμιση!!Ουτε το βινταλ σασουν πλυς και τσακις να ήταν.. Όχι ότι ο Ledger είχε δώσει ρέστα δηλαδή; Το ότι πέθανε είναι το πρόβλημα. [πιπέρι mode on] Κρίμα που δεν πέθανε και ο Johnny Depp δηλαδή, μετά τους Πειρατές, να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. [πιπέρι mode off] Γιατί άμα δεν πεθαίνει ο πρωταγωνιστής, οι θεατές είναι ανίκανοι να εντοπίσουν πρωτότυπες, δουλεμένες ερμηνείες. Πιστεύω στο Ρωμαϊκό προτυπο,ο ηθοποιός αν ειναι κακός,πρεπει να εκτελείται,αν ειναι καλός και πεθαίνει στο ρολο,πρεπει να πεθαίνει και στη πράξη,ξερεις..Να γίνεται αθάνατος...
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Αριστούργημα και χωρις διαφήμιση τι το αναφερεις,αφου ξερεις δεν σε παιρνει. Όχι ότι ο Ledger είχε δώσει ρέστα δηλαδή; Το ότι πέθανε είναι το πρόβλημα. ο Ledger μαζι με την ερμηνεια και τον θανατο του ειναι που κυριως βοηθησανε μια απλως καλη ταινια να κατακτησει την συγκεκριμενη εισπρακτικη και κριτικη επιτυχια. happy?
DKNI Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δεν ηταν απλως καλη ταινια Ηταν επος ΥΓ. Και στο λεει αυτο και Batman fan και καποιος που ψιλοαπογοητευτηκε την 1η φορα που το ειδε και που ακομα και τωρα λεει πως προτιμαει το Batman Begins
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και εγω πηγα και ειδα το TDK 2 φορες,εχω παρει το συλλεκτικο bluray καθως και συλλεκτικες μινιατουρες του joker,batman και bat-pod. αρα φανταζομαι η δικια μου γνωμη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο την δικια σου,ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ο Ledger μαζι με την ερμηνεια και τον θανατο του ειναι που κυριως βοηθησανε μια απλως καλη ταινια να κατακτησει την συγκεκριμενη εισπρακτικη και κριτικη επιτυχια.happy? Όχι βέβαια. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ ότι μια ταινία που "βρωμάει" Nolan είναι απλώς καλή. Κατ' αρχάς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, οπότε κατευθείαν βγαίνει εκτός σύγκρισης. Η μεγαλύτερη διαφορά έγκειται στο γεγονός πως οι ταινίες του Nolan έχουν συνεχόμενη δράση που ξεκινάει από το πρώτο λεπτό και δε σταματάει καθόλου, ούτε καν για να γίνει αλλαγή πλάνου. Οι πιο πολλές ταινίες (ειδικά δράσης) έχουν μια συγκεκριμένη συνταγή που ακολουθούν. Ο Nolan έχει μια δική του. Τώρα το αν αρέσει αυτό σε κάποιον ή όχι, είναι διαφορετικό ζήτημα. Πάντως δεν μπαίνει στην κατηγορία "απλώς καλή", γιατί δεν είναι όπως οι άλλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα