Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 το να μην υπαρχει ο Tζοκερ στην τριτη ταινια, ειναι σαν να μην εχεις τον Vader στο ROTJ. Ο Vader είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα, που εμφανίζεται από την πρώτη ταινία και όλα κινούνται γύρω από αυτόν μέχρι την τελευταία. Τι σχέση βλέπεις με έναν χαρακτήρα που εμφανίζεται στη δεύτερη ταινία και ολοκληρώνει πλήρως όσα έχει να προσφέρει στη συγκεκριμένη τριλογία; Ολο το TDK ηταν για τον Joker.Επομενως πως μπορεις να μιλας για τριλογια, οταν το 2ο μερος ειναι σχεδον ανεξαρτητο απο τα δρωμενα της πρωτης και τριτης ταινιας;Καποιος στο AICN ειπε κατι σωστο: Παιξε back to back το ΒΒ με το TDKR με λιγο μονταρισμα και εχεις μια ενιαια ταινια. Μεγάλη βλακεία είπε ο τύπος. Όλο το τρίτο μέρος πηγάζει από τα γεγονότα που έχουν συμβεί στο δεύτερο μέρος. Δε θα έβγαζε κανένα νόημα αν μετά την πρώτη ταινία ακολουθούσε η τρίτη. Εκτός αν δούμε την ταινία εντελώς ρηχά, όπου δε συζητάμε ούτε για ανάπτυξη χαρακτήρων, ούτε για κεντρικά μοτίβα, ούτε για τίποτα.
porco_rosso21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 το TDK είχε σκοπό να δείξει τα ασαφή όρια μεταξύ του ήρωα και αυτού που κυνηγάει-όχι του ατόμου συγκεκριμένα αλλά του γενικότερου αντικειμένου, την πάταξη του εγκλήματος-, όταν ο ήρωας λειτουργεί πάνω από το νόμο... η ουσιαστική και ξεκάθαρη -νομίζω- αποτύπωση του παραπάνω, ήρθε με τον Harvey Dent μέσω του οποίου και των πράξεών του ο Batman περπάτησε σε τεντωμένο σχοινί, σχετικά και με τις πράξεις του.... ο Τζόκερ ήταν η βασική αφορμή για να πιεστούν τα όρια και ο Dent να αποτελέσει το παράδειγμα για την πραγμάτωση της παραπάνω πρότασης... οπώτε, όλη η ουσία του TDK είναι γύρω από την μεταστροφή του Dent και τις επιλογές του Batman οι οποίες καθορίστηκαν μέσω αυτού.... οπώτε λοιπόν, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΟΛΟ έπρεπε να έχει ο Τζοκερ στην νέα ταινία, ο απλός υποκινητής κάτι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ουσιαστικού από αυτόν -την μεταστροφή του Dent η οποία καθόρισε και όλη την ταινία και τις ζωές ολονών στη Gotham- και γιατί δεν δένει με την επόμενη ταινία?? Το πολύ, εάν ζούσε να ήταν ο δικαστής έναντι του Scarecrow, εάν υποθέσουμε ότι θα γυριζόταν πάνω κάτω η ίδια ταινία.... επειδή ο Τζόκερ σαν ρόλος-εκτόπισμα κτλ ήταν οδοστρωτήρας? Ναι, ήταν... αλλά όλη η ''ουσία'' του TDK περιφέρεται, πηγάζει και τελικά καθορίζεται από τις πράξεις του Dent, με τις οποίες είναι πιο-σχετική-πεθαίνεις- η νέα ταινία... απορώ γιατί μερικοί κολλάτε-εκτός Killik, το παιδί είναι περίπτωση-απορώ που ανοίγεται και διάλογο ξερωγώ !
DeadOrganPlayer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 το να μην υπαρχει ο Tζοκερ στην τριτη ταινια, ειναι σαν να μην εχεις τον Vader στο ROTJ. Ολο το TDK ηταν για τον Joker.Επομενως πως μπορεις να μιλας για τριλογια, οταν το 2ο μερος ειναι σχεδον ανεξαρτητο απο τα δρωμενα της πρωτης και τριτης ταινιας; Ο Τζόκερ μπήκε φυλακή 7 χρόνια πριν το Rises. Άκουσα οτι πέθανε μόνος σε κάποιο κελί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ο Τζόκερ μπήκε φυλακή 7 χρόνια πριν το Rises. Άκουσα οτι πέθανε μόνος σε κάποιο κελί. way too serious prison... 1
Plug Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μόνο και μόνο που έβαλες τον αγαπημένο μου χαρακτήρα από την αγαπημένη μου ταινία στο τοπικ για τον αγαπημένο μου ήρωα έχεις ένα "Μου αρέσει" ! και τότες ο ομπι γουον τρομπόνι που κολλάει;
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 και τότες ο ομπι γουον τρομπόνι που κολλάει; Για τον Αλεκ Γκινες μιλας! Ηταν ο αγαπημενος μου ο Ομπι Ουαν αλλα αφου πεθανε απο την πρωτη κιολας ταινια επρεπε να βρω εναν αλλον αγαπημενο..... Τον Χαν Σολο. Αλλα και τον Βειντερ μαζι!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 απορώ γιατί μερικοί κολλάτε απορώ που ανοίγεται και διάλογο ξερωγώ ! Για μένα μπορώ να σου πω: έχω πρόβλημα. Δεν ξέρεις πόσο συχνά σκέφτομαι να κόψω το insomnia γι' αυτό το λόγο. Ειδικά τα τελευταία 1-2 χρόνια.
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρεις πόσο συχνά σκέφτομαι να κόψω το insomnia γι' αυτό το λόγο. Αντε, κανε μας την χαρη!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Αντε, κανε μας την χαρη! Κλικ στο προφίλ σου -> Διαχείριση Λ. Αγνόησης -> Manuel -> Τικ σε όλα -> Αποθήκευση
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κλικ στο προφίλ σου -> Διαχείριση Λ. Αγνόησης -> Manuel -> Τικ σε όλα -> Αποθήκευση Μπα, έτσι δεν θα 'χει πλάκα....
DeadOrganPlayer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κάτω τα χέρια από τον Manuel. Αλλιώς θα έχετε να κάνετε μαζί μου (και δε σας παίρνει).
Luxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 @Luxx Αντι να διαβασεις ολα αυτα τα τευχη,καλυτερα επικεντρωσου στα σημαντικα Graphic Novels/Τrade Paperbacks που εχουν (επανα)προσδιορισει τον ηρωα,χτισει την μυθολογια του και κατακλαπει απο τον Νολαν: - The Dark Knight Returns και το σηκουελ The Dark Knight Strikes Again - Knightfall - Arkham Asylum - The Killing Joke - Batman: Year One -The Long Halloween και το σηκουελ Dark Victory - Hush - Tα TPB με τον Ras Al Ghul: Son of Demon, Bride of Demon, Birth of demon Απο τα παραπανω διαβασε οπωσδηποτε τα The Dark Knight Returns και Batman: Year One. οπωσδηποτε. Οντως, αυτα θελω κυριως! Που τα εχει διαβασει και ο περισσοτερος κοσμος! Που θα τα βρω; ** Τζαμπα τα 14gb!! **
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 google them Luxx, είτε σε torrent sites είτε σε file hoster sites...
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 google them Luxx, είτε σε torrent sites είτε σε file hoster sites... You mean, Use the Google Luxx (sic)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ε ναι μια φορά δεν το έγραψα κι εγώ, αμέσως εσύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα