Luxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Να ξεφυγω λιγο και να ρωτησω για τα κομικ. Πηρα ολη την τριλογια που ειναι αρκετα GB. Παρατηρω ομως οτι εκτος απο το γεγονος οτι τα αρχικα κομικ ειναι τελειως ασχετα, εχουν μικρες ιστοριες με τον τζοκερ, και ουτε εξηγουν την προελευση του batman, μετα απο καποια τευχη αλλαζει τελειως η δομη. Οπου φτανουμε στα τελευταια τα οποια ειναι τελειως διαφορετικα. Ειναι διαφορετικοι εκδοτες λογικα, ετσι; Αυτοτελη τα κομικ να φανταστω. Τα annual τι ειναι; Απο ποιο αριθμο κομικ να ξεκινησω;
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Είναι ο ορισμός της τριλογίας και οι ταινίες δένουν απίστευτα. ναι ε; ο Τζοκερ που ειναι στο τρια;
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Να ξεφυγω λιγο και να ρωτησω για τα κομικ. Πηρα ολη την τριλογια που ειναι αρκετα GB. Παρατηρω ομως οτι εκτος απο το γεγονος οτι τα αρχικα κομικ ειναι τελειως ασχετα, εχουν μικρες ιστοριες με τον τζοκερ, και ουτε εξηγουν την προελευση του batman, μετα απο καποια τευχη αλλαζει τελειως η δομη. Οπου φτανουμε στα τελευταια τα οποια ειναι τελειως διαφορετικα. Ειναι διαφορετικοι εκδοτες λογικα, ετσι; Αυτοτελη τα κομικ να φανταστω. Τα annual τι ειναι; Απο ποιο αριθμο κομικ να ξεκινησω; Αρχισε απο τα 001-713 σιγα-σιγα θα στα εξηγεί..... Τα annual ειναι τα τευχη που έβγαιναν ανα χρονο, τα επετειακα που λεμε.....
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) @Luxx Αντι να διαβασεις ολα αυτα τα τευχη,καλυτερα επικεντρωσου στα σημαντικα Graphic Novels/Τrade Paperbacks που εχουν (επανα)προσδιορισει τον ηρωα,χτισει την μυθολογια του και κατακλαπει απο τον Νολαν: - The Dark Knight Returns και το σηκουελ The Dark Knight Strikes Again - Knightfall - Arkham Asylum - The Killing Joke - Batman: Year One -The Long Halloween και το σηκουελ Dark Victory - Hush - Tα TPB με τον Ras Al Ghul: Son of Demon, Bride of Demon, Birth of demon Απο τα παραπανω διαβασε οπωσδηποτε τα The Dark Knight Returns και Batman: Year One. οπωσδηποτε. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2012 από KilliK
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ναι ε; ο Τζοκερ που ειναι στο τρια; Με βούλωσες για ακόμη μια φορά. Μπράβο σου.
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 εντωμεταξυ: http://uk.ign.com/vi...rk-knight-rises δωστου δυο-τρια χρονια και θα δουμε τελικα ποσο τελεια ειναι η ταινια και η τριλογια. 1
Plug Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 α ναι,γιατι το 89 μπορούσες να κατεβάσεις τη ταινία ή σε σκότωναν στη προβολή μαζί με τον μπειν.... Οσον αφορά τον τζοκερ,τι σου κανει εντύπωση; Ισως δεν θέλησε γιατι ο άνθρωπος ΠΕΘΑΝΕ; 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Οσον αφορά τον τζοκερ,τι σου κανει εντύπωση; Ισως δεν θέλησε γιατι ο άνθρωπος ΠΕΘΑΝΕ; Πολύ αδύναμο επιχείρημα... τι θα πει πέθανε? 4
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 α ναι,γιατι το 89 μπορούσες να κατεβάσεις τη ταινία ή σε σκότωναν στη προβολή μαζί με τον μπειν.... Οσον αφορά τον τζοκερ,τι σου κανει εντύπωση; Ισως δεν θέλησε γιατι ο άνθρωπος ΠΕΘΑΝΕ; Εσύ μόνο αυτό βρήκες προβληματικό με την παραπάνω δήλωση; Το ότι ας πούμε δεν έχει καμία απολύτως σχέση το γεγονός του αν εμφανίζεται ο Τζόκερ στην 3η ταινία, με το αν είναι δεμένες οι τρεις ταινίες, δε σου κάνει κάποια εντύπωση;
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Plug 12m λιγοτερα εισιτηρια δεν ειναι μικρο νουμερο. Bασικα πιο πολυ ενδιαφερον ειναι να δουμε ποσα εισιτηρια εκοψε σε σχεση με TDK και Avengers. αμα βρεις κανεις κανα σχετικο λινκ ας το ποσταρει. 1
Plug Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εσύ μόνο αυτό βρήκες προβληματικό με την παραπάνω δήλωση; Το ότι ας πούμε δεν έχει καμία απολύτως σχέση το γεγονός του αν εμφανίζεται ο Τζόκερ στην 3η ταινία, με το αν είναι δεμένες οι τρεις ταινίες, δε σου κάνει κάποια εντύπωση; ΜΑ ο τζοκερ δεν εχει να προσφέρει κατι στην υπόθεση,ενας κακος ειναι. Ο ντεντ κι ρας αλ γκουλ ομως,εχουν απόλυτη σχέση. Plug 12m λιγοτερα εισιτηρια δεν ειναι μικρο νουμερο. Bασικα πιο πολυ ενδιαφερον ειναι να δουμε ποσα εισιτηρια εκοψε σε σχεση με TDK και Avengers. αμα βρεις κανεις κανα σχετικο λινκ ας το ποσταρει. δε δινω ιδιαίτερη σημασία στα νούμερα,εχω την αισθηση,οτι παλια,το να βγει μια υπερπαραγωγή ή μια καλη ταινία,ηταν κατι σαν κοινωνικό δρώμενο,τωρα ο κοσμος απλα παει κινηματογράφο,πράγμα το οποιο αντικατοπτρίζεται και στη φθίνουσα πορεία του κινηματογράφου. Γενικότερα πάντως,αν και συμφωνώ μες την σύγκριση που λες, πως θα έπρεπε να γινει,δε νομίζω οτι θα ηταν δίκαια,αφου μετρήσαμε κατι νεκρούς,ακριβώς στη πρώτη μέρα προβολής..
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ΜΑ ο τζοκερ δεν εχει να προσφέρει κατι στην υπόθεση,ενας κακος ειναι. Ο ντεντ κι ρας αλ γκουλ ομως,εχουν απόλυτη σχέση. Καλά, και ο Ραζ Αλ Γκουλ να έλειπε, αυτό δε θα σήμαινε απαραίτητα ότι η τριλογία δεν έχει συνοχή. Τώρα τι δουλειά θα είχε ο Τζόκερ στην 3η ταινία και γιατί η απουσία του καταργεί με τον οποιονδήποτε τρόπο τη συνοχή που έχει η τριλογία, εδώ πρέπει να ρωτήσουμε τους ειδικούς.
Plug Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Καλά, και ο Ραζ Αλ Γκουλ να έλειπε, αυτό δε θα σήμαινε απαραίτητα ότι η τριλογία δεν έχει συνοχή. Τώρα τι δουλειά θα είχε ο Τζόκερ στην 3η ταινία και γιατί η απουσία του καταργεί με τον οποιονδήποτε τρόπο τη συνοχή που έχει η τριλογία, εδώ πρέπει να ρωτήσουμε τους ειδικούς. εγω μόνο ως τιμη μετά θάνατον,θα μπορούσα θεωρήσω τη παρουσία του. Αν και νομίζω οτι επελέγη το καλύτερο.
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Καλά, και ο Ραζ Αλ Γκουλ να έλειπε, αυτό δε θα σήμαινε απαραίτητα ότι η τριλογία δεν έχει συνοχή. Τώρα τι δουλειά θα είχε ο Τζόκερ στην 3η ταινία και γιατί η απουσία του καταργεί με τον οποιονδήποτε τρόπο τη συνοχή που έχει η τριλογία, εδώ πρέπει να ρωτήσουμε τους ειδικούς. το να μην υπαρχει ο Tζοκερ στην τριτη ταινια, ειναι σαν να μην εχεις τον Vader στο ROTJ. Ολο το TDK ηταν για τον Joker.Επομενως πως μπορεις να μιλας για τριλογια, οταν το 2ο μερος ειναι σχεδον ανεξαρτητο απο τα δρωμενα της πρωτης και τριτης ταινιας; Καποιος στο AICN ειπε κατι σωστο: Παιξε back to back το ΒΒ με το TDKR με λιγο μονταρισμα και εχεις μια ενιαια ταινια. Δεν κατηγορω βεβαια τον Νολαν που δεν πετυχε την τελεια τριλογια, ο θανατος του Λετζερ σιγουρα τους χαλασε τα οποια σχεδια ειχαν για το τριτο μερος. δε δινω ιδιαίτερη σημασία στα νούμερα,εχω την αισθηση,οτι παλια,το να βγει μια υπερπαραγωγή ή μια καλη ταινία,ηταν κατι σαν κοινωνικό δρώμενο,τωρα ο κοσμος απλα παει κινηματογράφο,πράγμα το οποιο αντικατοπτρίζεται και στη φθίνουσα πορεία του κινηματογράφου. Γενικότερα πάντως,αν και συμφωνώ μες την σύγκριση που λες, πως θα έπρεπε να γινει,δε νομίζω οτι θα ηταν δίκαια,αφου μετρήσαμε κατι νεκρούς,ακριβώς στη πρώτη μέρα προβολής.. συμφωνω. 1
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ειναι σαν να μην εχεις τον Vader στο ROTJ. Μόνο και μόνο που έβαλες τον αγαπημένο μου χαρακτήρα από την αγαπημένη μου ταινία στο τοπικ για τον αγαπημένο μου ήρωα έχεις ένα "Μου αρέσει" !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα