Armored Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ο Μπάτμαν έκανε το "rise" αλλά η ταινία δεν απογειώθηκε, σε σχέση με τις προηγούμενες. Από τις καλύτερες τριλογίες ever πάντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Από τις καλύτερες τριλογίες ever πάντως. QFT!
gavros10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Φυσικα θα ειμαι εγω μεσα στην εξεργεση ετσι
Luxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εαν δεν υπηρχαν τα κομικ, θα γινοταν ολη αυτη η συζητηση τωρα; Επειδη με εφαγε η περιεργεια να τα διαβασω, απο που μπορω να τα κατεβασω και ποια πρεπει να διαβασω; Οχι μλκς, την ιστορια του batman θελω. Λογικα το πολυ 10 τευχη να ειναι. Απο animation ποια μου προτεινετε να δω; Υπαρχουν παρα πολλα, γινεται ενας χαμος!
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εαν δεν υπηρχαν τα κομικ, θα γινοταν ολη αυτη η συζητηση τωρα; Επειδη με εφαγε η περιεργεια να τα διαβασω, απο που μπορω να τα κατεβασω και ποια πρεπει να διαβασω; Οχι μλκς, την ιστορια του batman θελω. Λογικα το πολυ 10 τευχη να ειναι. Απο animation ποια μου προτεινετε να δω; Υπαρχουν παρα πολλα, γινεται ενας χαμος! Εχω ολα τα τευχη του κλασσικου παλιου μπατμαν (713) αλλα και το animation του 90 στα ελληνικα, αγγλικα αλλα εχω και ελληνικους υποτιτλους. Διαλεξε και παρε!
Luxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Που τα εχεις; Πολλα δεν ειναι 713 τευχη του batman; Θελω μονο την original ιστορια του, που εχει και lazarus pit, arktham assylum/city κτλ.. Δε πρεπει να ειναι πανω απο 10 αυτα τα τευχη. Ισως ειναι καινουρια. Εξαλλου δε θα ωφελησει σε τιποτα να διαβασω 713 τευχη, απλα θα χασω πολυτιμο χρονο. Απο animation, ποια προτεινεις; Υπαρχει ενα καλο που εξηγει καποια πραγματα μεταξυ του 2 και 3. Καποιο αλλο;
Kasrith Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Που τα εχεις; Πολλα δεν ειναι 713 τευχη του batman; Θελω μονο την original ιστορια του, που εχει και lazarus pit, arktham assylum/city κτλ.. Δε πρεπει να ειναι πανω απο 10 αυτα τα τευχη. Ισως ειναι καινουρια. Εξαλλου δε θα ωφελησει σε τιποτα να διαβασω 713 τευχη, απλα θα χασω πολυτιμο χρονο. Εαν θεωρείς το διάβασμα κόμικ χάσιμο πολύτιμου χρόνου μην την πολυ ψάχνεις την δουλειά... Δεν πρόκειται να βρεις 1 σουπερ κόμικ με το στόρυ που θες
Luxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ξερω οτι εχει βγει η ιστορια του batman σε μικρο αριθμο κομικ, προσφατα. Χωρις τα fillers. Ασε που εαν κατσω να διαβασω 713 κομικ στον υπολογιστη, μαλλον θα χρειαστει να παω σε κανενα γιατρο μετα για τα ματια μου!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 υπερβάλεις όσο δεν πάει, έχω διαβάσει 100πλάσια ποσότητα και είμαι μια χαρά
fr33DE Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Θα πάω να την δω τις επόμενες μέρες (στο mall). Σε ποια αίθουσα μου προτείνετε να την δω, η VMAX έχει καμία διαφορά στην ποιότητα απο τις άλλες, η απλά είναι ¨τεντωμένη¨ ;
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ δεν έχω σχέση με τα comics για να έχω μια πιο σφαιρική άποψη και στο παραδίπλα topic με τα spoilers διάβασα κάτι παράπονα, αλλά την ταινία την βρήκα πολύ καλή. Είχε κάτι περίεργα σημεία που αν το σκεφτείς, βγάζουν γέλιο, αλλά συνολικά δεν με ενόχλησε κάτι. Όλοι πάθαμε πλάκα γενικώς. Και η Hathaway πολύ καλή.
Luxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 υπερβάλεις όσο δεν πάει, έχω διαβάσει 100πλάσια ποσότητα και είμαι μια χαρά Ωραια, καποιο link για τα comics;
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ωραια, καποιο link για τα comics; εχεις π.μ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ωραια, καποιο link για τα comics; διαβάζω manga (ιαπωνικά,κορεάτικα, κινέζικα), περίμενε απάντηση από DKNI/Brickman/Killik
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τέλειο και το τρίτο μέρος! Η τριλογία πήγε πάρα πολύ καλά και ολοκληρώθηκε όπως τις άξιζε. Για μένα, από τη στιγμή που την είδα, δεν έχει κανένα νόημα να τις συγκρίνω μεταξύ τους. Είναι ο ορισμός της τριλογίας και οι ταινίες δένουν απίστευτα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι ενώ το τρίτο μέρος δανείζεται αρκετά κλισέ από τον τρόπο που γίνονται τριλογίες, παραδείγματα σε spoiler, 1) η επιστροφή σε στοιχεία από το πρώτο μέρος μέσω του Ραζ Αλ Γκουλ, της συγγένειας και του δεύτερου death star 2) η catwoman α λα han solo στο φινάλε "όχι φεύγω, αλλά μπα μάλλον θα γυρίσω", 3) ο τσακωμός με τον alfred κτλ τίποτε από αυτά δε με πείραξε. Αντίθετα, ένιωθα ότι τα "ζητούσε" η τριλογία. Ε, αυτά. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Απορώ πάντως, πως κάποιοι βαρέθηκαν στο σινεμά. I mean, come on. Πόσο συχνά βλέπεις τέτοιου τύπου καλά έργα; Εκτός αν δεν είχες δει κανένα από τα δύο πρώτα και ταυτόχρονα δεν είχες την παραμικρή ιδέα τι έργο πας να δεις. Αλλιώς δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα