Kasrith Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 λοιπόν,την είδα κ εγώ! Επειδή βαριέμαι να γράφω πολλά.. πρώτα να δηλώσω οτι ειμαι εντελώς άσχετος με τα κόμικ,οχι ομως με τις προηγούμενες ταινίες. λοιπόν η ταινία ηταν καταπληκτική. Σε καμιά περίπτωση δεν περίμενα να ειναι το ιδιο σκοτεινή και παρανοϊκή με την προηγούμενη κι ευτυχώς δεν ήταν. τι διάολο,καπως έπρεπε να κλείσει.. Μου άρεσε ο μπειλ,ο κειν ηταν γαματος γεράκος,στα διαλα pragmatika to agapoyse ayto to tsoglanι,η σελινα καιλ ηταν εξαιρετική και η σκηνή στην αρχή, που απο μωρή παρθένα ξαφνικά άλλαξε εντελώς το ύφος της,με εντυπωσίασε. Η εισαγωγή του ήρωα ρομπιν στο σύμπαν του νολαν ηταν πολύ καλή. Ο μπειν ηταν πολυ καλός,αυτο το ψιλό γερασμένο/βαριεστημένο,που καμιά φορά ήταν σα να μίλαγε,μόλις και μετα βίας μου άρεσε πολύ.Βέβαια απ'οσο ξερω απο το αρχαμ ασαιλουμ,τη μασκα την ειχε γιατί έπαιρνε δύναμη απο το αέριο που το παρείχε..Δεν μου άρεσε ο τρόπος που ψόφησε. Η χαζοχαρούμενη που δε θυμάμαι πως τη λένε και χάλαγε παντα τη σούπα στο ινσεψιον,δεν μου άρεσε,ποσο μαλλον οταν τη γαμησε ο νυχτερίδας κιόλας,αντί να σκίσει τη γάτα... Δεν ήταν αυτά ομως που με εντυπωσίασαν στη ταινια,οσο το πολιτικο της περιεχομενο. Τα "λαϊκά" δικαστήρια,η "λαϊκή" εξέγερση και "χειραφέτηση" κλπ τα οποία αποδόθηκαν πάρα πολύ ωραία! Η ανατροπή προς το τελος ηταν πολύ καλή και την κατάλαβα 2 λεπτα πριν αποκαλυφτεί,οπότε και με ξάφνιασε ευχάριστα. Αυτό που με χάλασε λιγο ηταν το τέλος το οποίο ήταν,εμείς καλά κι αυτοι στα τάρταρα. Αλλα εντάξει,ειπε μάλλον να δώσει λιγο,ετσι,ενα τόνο αισιοδοξίας. Βεβαία να πω τη μαύρη αλήθεια,η τελευταία σκηνη με θύμισε λίγο ινσεψιον. Μουσική,ενταξει,δε λεω τπτ,έχω ηδη το σαουντρακ οπως βγήκε. εν τω μεταξύ πειράζει που ξενέρωσα λιγο με κάποιες τακτικές μλκιες του πανέξυπνου και εξαιρετικά ικανού μπειν; αλλά νταξ,ταινία ειναι. Εν κατακλείδι,ηταν το αριστο τελος,μιας εξαιρετικής τριλογίας,η οποια απογείωσε εντελώς το είδος τον κομικοταινιων. Να πω την αλήθεια,ποτε δε συμπάθησα αυτο το χαζοχαρούμενο γκοθικοβλαμμενο ύφος του μπαρτον. Δε ξέρω,ισως είμαι πολύ πεζός.. Για όλα αυτά λοιπόν ενα 8,5 στον νυχτερίδα! Που και να μην βαριώσουν να γράψεις πολλά!!
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εγω θα γραψω κατι που ισχυει για αυτο το τοπικ αλλα και σχεδον για ολα τα τοπικ του insomnia. Καποιοι εδω μεσα στο insomnia την εχουν καραψωνισει λογω παλαιοτητας στο φορουμ και λογω πολλων μηνυματων που εχουν γραψει και νομιζουν οτι μπορουν να γραφουν οτι θελουν, προσπαθωντας να επιβαλλουν την γνωμη τους βασει των δικων τους reviews σε ταινιες, παιχνιδια κλπ. Πολλες φορες φτανουν σε ειρωνιες και κοροιδευουν καποιους που εχουν αντιθετη αποψη...Οχι λοιπον κυριοι, δεν ειναι τσιφλικι σας το ινσομνια ουτε ειστε αρχηγοι στις αποψεις σας που οι αλλοι πρεπει σωνει και καλα να αποδεχονται. Η γνωμη σας ειναι απλα μια σταγονα στον ωκεανο του insomnia. Μην την παρουσιαζετε σαν μια πραγματικοτητα που πρεπει οι αλλοι να την αποδεχτουν! Ουτε να κανετε ψευτοκουλτουριακα σχολια και αναλυτικα και καλα ψαγμενα reviews για να φανειτε στον λαό... Χαλαρωστε λοιπον και αφηστε τους υπολοιπους να εκφραστουν οπως θελουν. Ξεκαβαληστε το καλαμι μερικοι εδω περα. Μην κρυβεστε πισω απο το πληκτρολογιο του ινσομνια για να το παιξετε κατι που δεν ειστε...Ονοματα δεν θα πω, οποιος καταλαβε καταλαβε αλλωστε... Υ.Γ. Εμενα μου αρεσε απιστευτα η ταινια, περασα τελεια αυτο το δυομισαωρο και αυτο μετραει στην τελικη... Καληνυχτα σας και συγγνωμη αν κουρασα... 2
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εγω θα γραψω κατι που ισχυει για αυτο το τοπικ αλλα και σχεδον για ολα τα τοπικ του insomnia. Καποιοι εδω μεσα στο insomnia την εχουν καραψωνισει λογω παλαιοτητας στο φορουμ και λογω πολλων μηνυματων που εχουν γραψει και νομιζουν οτι μπορουν να γραφουν οτι θελουν, προσπαθωντας να επιβαλλουν την γνωμη τους βασει των δικων τους reviews σε ταινιες, παιχνιδια κλπ. Πολλες φορες φτανουν σε ειρωνιες και κοροιδευουν καποιους που εχουν αντιθετη αποψη...Οχι λοιπον κυριοι, δεν ειναι τσιφλικι σας το ινσομνια ουτε ειστε αρχηγοι στις αποψεις σας που οι αλλοι πρεπει σωνει και καλα να αποδεχονται. Η γνωμη σας ειναι απλα μια σταγονα στον ωκεανο του insomnia. Μην την παρουσιαζετε σαν μια πραγματικοτητα που πρεπει οι αλλοι να την αποδεχτουν! Ουτε να κανετε ψευτοκουλτουριακα σχολια και αναλυτικα και καλα ψαγμενα reviews για να φανειτε στον λαό... Χαλαρωστε λοιπον και αφηστε τους υπολοιπους να εκφραστουν οπως θελουν. Ξεκαβαληστε το καλαμι μερικοι εδω περα. Μην κρυβεστε πισω απο το πληκτρολογιο του ινσομνια για να το παιξετε κατι που δεν ειστε...Ονοματα δεν θα πω, οποιος καταλαβε καταλαβε αλλωστε... Και μετα ελεγες για τους αλλους. Η ειρωνεία!
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Και μετα ελεγες για τους αλλους. Η ειρωνεία! Ποιους αλλουσ και ποια ειρωνια; Καμια ειρωνια φιλε. Σχολιο ενος φαινομενου στο insomnia και καποιες παραινεσεις...Προσωπικη γνωμη μου. Οποιος θελει την αποδεχεται και οποιος θελει οχι. Γιαυτο ειναι τα φορα...
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ποιους αλλουσ και ποια ειρωνια; Καμια ειρωνια φιλε. Σχολιο ενος φαινομενου στο insomnia και καποιες παραινεσεις... Ολοι εδω μεσα ειπαμε τις αποψεις μας και προσπαθησαμε να τις δικαιολογήσουμε. Εσυ ησουν που αρχισες να μιλας περι επιβολής απόψεως κτλ ενω παράλληλα προσπάθησες να μας επιβάλεις την δικη σου. Δεν θελω να συνεχισω αλλο. Ο νοών νοητω.
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν επεβαλα αποψη. Ειπα ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ πως εχει διαμορφωθει μια πραγματικοτητα...
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν επεβαλα αποψη. Ειπα ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ πως εχει διαμορφωθει μια πραγματικοτητα... Δεκτο, αλλα ολα τα αλλα που ελεγες πιο πανω δεν στεκουν. Την αποψη μας λεγαμε και προσπαθούσαμε να την δικαιολογήσουμε.
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεκτο, αλλα ολα τα αλλα που ελεγες πιο πανω δεν στεκουν. Την αποψη μας λεγαμε και προσπαθούσαμε να την δικαιολογήσουμε. Πιστεψε με στεκουν και παραστεκουν. Εχει καταντησει ενοχλητικο και κουραστικο σε ολο το insomnia το φαινομενο αυτο. Συγκεκριμενοι με αποψη επι παντος επιστητου...Το εχω συζητησει και με αλλα πολλα μελη και συμφωνουν...
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Πιστεψε με στεκουν και παραστεκουν. Εχει καταντησει ενοχλητικο και κουραστικο σε ολο το insomnia το φαινομενο αυτο. Συγκεκριμενοι με αποψη επι παντος επιστητου...Το εχω συζητησει και με αλλα πολλα μελη και συμφωνουν... Δεν λεω οτι δεν υπαρχει, απλα οχι σε αυτο εδω το θεμα μιας και ειναι καθαρα υποκειμενικό.
skiabox Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 polakis21 : Υπάρχει και η λειτουργία ignore στο forum. 1
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 polakis21 : Υπάρχει και η λειτουργία ignore στο forum. Α δεν το ηξερα αυτο. Πως το κανεις το ignore; Edit: ακυρο το βρηκα. Thanks
tritonas00 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Πιστεψε με στεκουν και παραστεκουν. Εχει καταντησει ενοχλητικο και κουραστικο σε ολο το insomnia το φαινομενο αυτο. Συγκεκριμενοι με αποψη επι παντος επιστητου...Το εχω συζητησει και με αλλα πολλα μελη και συμφωνουν... Aντε μαζεψε τους και κανε εξεγερση, σαν τον bane... βαλε ομως και συ μασκα για να σε ξεχωριζουμε 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αν ξεκινήσει η εξέργεση τελικά να υπολογίζετε και μένα. Γενικά είμαι μέσα σε ότι έχει να κάνει με μανούρα. 5
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αν ξεκινήσει η εξέργεση τελικά να υπολογίζετε και μένα. Γενικά είμαι μέσα σε ότι έχει να κάνει με μανούρα. 29Φ, ψάξου.
weber122 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 είδα και εγώ το 3ο κομμάτι της νυχτερίδας. μπορώ να πω πως μου άρεσε, αλλά πιστεύω πως δεν είχε το κάτι που είχαν οι 2 προηγούμενες ταινιες. οι 2 προηγούμενες σου προκαλούσαν πολλά συναισθήματα και ήσουν συνέχεια στη τσίτα ενώ το τελευταίο μέρος δεν μου πρόσφερε τόσα πολλά. φυσικά, για να μην παρεξηγηθώ, αντικειμενικά ήταν πολύ ωραία και δουλεμένη σκηνοθεσία, απλώς με το joker ο nolan ανέβασε πολύ τις προσδοκίες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα