Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την είδα χθες και την ευχαριστήθηκα. Αρκετά καλύτερη από την 1η και άξια συνέχεια της 2ης από την οποία απλά δεν γίνεται να βγει καλύτερη ταινία.

3D εδώ στο ελλάντα δεν βγήκε πουθενά?

Δημοσ.

Την είδα χθες και την ευχαριστήθηκα. Αρκετά καλύτερη από την 1η και άξια συνέχεια της 2ης από την οποία απλά δεν γίνεται να βγει καλύτερη ταινία.

3D εδώ στο ελλάντα δεν βγήκε πουθενά?

Πουθενα δεν ειχε 3D.

Δημοσ.

Πουθενα δεν ειχε 3D.

Κρίμα, διάβασα την ανακοίνωση του Nolan αλλά αν κάποιες ταινίες αξίζουν το 3d, τα batman είναι από αυτές. Βγήκα χθες έξω από τον cinema και είδα διαφημίσεις από Resident Evil 3d και κάτι άλλες @@'s.

Δημοσ.

την ειδα και εγω χθες φοβερη οπως αναμενόταν και με κορυφαιο φινάλε

αυτο που κρατησα ομως ηταν η εκπληκτικη ερμηνεια της Anne Hathaway (οσκαρική) και φυσικα του αξεπέραστου Michael Caine

Δημοσ.

Καθε χρόνο οσκαρ πρέπει να της δινουν, σε αυτη και την Πορτμαν, ασχετως ταινιων και ερμηνειών. Και το Νομπελ μη σου πω.

• Like 4
Δημοσ.

λοιπόν,την είδα κ εγώ!

Επειδή βαριέμαι να γράφω πολλά.. πρώτα να δηλώσω οτι ειμαι εντελώς άσχετος με τα κόμικ,οχι ομως με τις προηγούμενες ταινίες.

λοιπόν η ταινία ηταν καταπληκτική.

Σε καμιά περίπτωση δεν περίμενα να ειναι το ιδιο σκοτεινή και παρανοϊκή με την προηγούμενη κι ευτυχώς δεν ήταν.

τι διάολο,καπως έπρεπε να κλείσει..

Μου άρεσε ο μπειλ,ο κειν ηταν γαματος γεράκος,στα διαλα pragmatika to agapoyse ayto to tsoglanι,η σελινα καιλ ηταν εξαιρετική και η σκηνή στην αρχή, που απο μωρή παρθένα ξαφνικά άλλαξε εντελώς το ύφος της,με εντυπωσίασε.

Η εισαγωγή του ήρωα ρομπιν στο σύμπαν του νολαν ηταν πολύ καλή.

Ο μπειν ηταν πολυ καλός,αυτο το ψιλό γερασμένο/βαριεστημένο,που καμιά φορά ήταν σα να μίλαγε,μόλις και μετα βίας μου άρεσε πολύ.Βέβαια απ'οσο ξερω απο το αρχαμ ασαιλουμ,τη μασκα την ειχε γιατί έπαιρνε δύναμη απο το αέριο που το παρείχε..Δεν μου άρεσε ο τρόπος που ψόφησε.

Η χαζοχαρούμενη που δε θυμάμαι πως τη λένε και χάλαγε παντα τη σούπα στο ινσεψιον,δεν μου άρεσε,ποσο μαλλον οταν τη γαμησε ο νυχτερίδας κιόλας,αντί να σκίσει τη γάτα...

Δεν ήταν αυτά ομως που με εντυπωσίασαν στη ταινια,οσο το πολιτικο της περιεχομενο.

Τα "λαϊκά" δικαστήρια,η "λαϊκή" εξέγερση και "χειραφέτηση" κλπ τα οποία αποδόθηκαν πάρα πολύ ωραία!

Η ανατροπή προς το τελος ηταν πολύ καλή και την κατάλαβα 2 λεπτα πριν αποκαλυφτεί,οπότε και με ξάφνιασε ευχάριστα.

Αυτό που με χάλασε λιγο ηταν το τέλος το οποίο ήταν,εμείς καλά κι αυτοι στα τάρταρα.

Αλλα εντάξει,ειπε μάλλον να δώσει λιγο,ετσι,ενα τόνο αισιοδοξίας.

Βεβαία να πω τη μαύρη αλήθεια,η τελευταία σκηνη με θύμισε λίγο ινσεψιον.

Μουσική,ενταξει,δε λεω τπτ,έχω ηδη το σαουντρακ οπως βγήκε.

εν τω μεταξύ πειράζει που ξενέρωσα λιγο με κάποιες τακτικές μλκιες του πανέξυπνου και εξαιρετικά ικανού μπειν; αλλά νταξ,ταινία ειναι.

Εν κατακλείδι,ηταν το αριστο τελος,μιας εξαιρετικής τριλογίας,η οποια απογείωσε εντελώς το είδος τον κομικοταινιων.

Να πω την αλήθεια,ποτε δε συμπάθησα αυτο το χαζοχαρούμενο γκοθικοβλαμμενο ύφος του μπαρτον. Δε ξέρω,ισως είμαι πολύ πεζός..

Για όλα αυτά λοιπόν ενα 8,5 στον νυχτερίδα!

Δημοσ.

δεν αξιζει κανενα βραβειο η hathaway ουτε κανενας σε αυτη την ταινια επειδη οι ρολοι τους ηταν πολυ μικροι

και για 532532 φορα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CATWOMAN ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...