Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια τα λογια(το νοημα τελοσπαντων) του Νολαν ανεφερα σε συνεντευξη που εδωσε. Πριν 2-3 μηνες το διαβασα, δεν θυμαμαι που.

Ειχε πει ξεκαθαρα πως επηρεαστηκε ελαχιστα απο τα κομικ και πολυ περισσοτερο απο τις προηγουμενες ταινιες του Μπαρτον, Σουμαχερ κλπ και οτι το πως εχουν τα κομικ τον χαρακτηρα του μπατμαν και καθως και τους αλλους χαρακτηρες και τι γινεται στα κομικ γενικοτερα, του ηταν τελειως ΑΔΙΑΦΟΡΟ και το τονιζε. Ελεγε θυμαμαι πως ηθελε να δωσει μια δικη του ιστορια του Μπατμαν σε πλαισια πιο λογικα και αληθοφανη.

εξακολουθω να πιστευω πως δεν εχει πει τετοιο πραμα.

αν το εχει πει, τοτε θα ειναι ενα στυγνο ψεμα αφου οι ταινιες του εχουν παρε παρα πολλα στοιχεια απο τα κομικ.

Δημοσ.

brickman, επειδη το λες και το ξαναλες, ουτε εγω την βρηκα διαμαντι ή το επος των επων που γραψαν μερικοι, αλλα με το να επιμενεις τοσο οτι ''κατεστρεψε το θρυλο'' κτλ, εχω πεισθει οτι δεν παιζει να εχεις διαβασει τιποτα περα απο συνοψεις στο Wiki+αντε κανα hush ή κανα long halloween και τα λοιπα χιτς...

τα λεμε αργοτερα...

• Like 1
Δημοσ.

brickman, επειδη το λες και το ξαναλες, ουτε εγω την βρηκα διαμαντι ή το επος των επων που γραψαν μερικοι, αλλα με το να επιμενεις τοσο οτι ''κατεστρεψε το θρυλο'' κτλ, εχω πεισθει οτι δεν παιζει να εχεις διαβασει τιποτα περα απο συνοψεις στο Wiki+αντε κανα hush ή κανα long halloween και τα λοιπα χιτς...

τα λεμε αργοτερα...

Εχω διαβασει την σειρα the bat-man οπου αποτελειται απο 713 τευχη αλλα και διαφορα επικαιρα στυλ arkham asylum, knightfall κτλ

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι ο Batman του Νολαν ειναι Batman In Name Only.

Αυτο που εγινε στο τελος της ταινιας,απλουστατα δεν γινεται,ειναι εναντια στο essence του χαρακτηρα.

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να ηταν πιο κοντα στα κομικς οπως λες αλλα εμενα ο batman του νολαν νομιζω οτι ειναι ο σωστος. ειναι σκοτεινος, συγχρονος, με γαματο εξοπλισμο και ολα τα υπολοιπα

Δημοσ.

Η ταινία ήταν πολύ καλή, καλύτερη απ το πρώτο και χειρότερη απ το 2ο.

Μεταξύ μας δεν πιστεύω να πήγαινε να δει κανείς καλύτερο μπατμαν απ το δεύτερο.

Σε όσους δεν άρεσε η πολύ δράση και οι γρήγοροι ρυθμοί καλό θα ήταν να πήγαιναν να δουν άλλη ταινία και όχι batman,

επίσης και όσοι ήθελαν μελόδραμα και κλάμα.

Κατά τα άλλα δεν έχω διαβάσει ποτέ τα κόμιξ και ούτε πρόκειται γιατί γενικά δεν μου αρέσουν τα κόμιξ.

Κρίνω την ταινία όπως είναι και είναι ανώτερη των προσδοκιών μου.

Και ναι περιμένω πως και πως καινούρια δουλειά του Nolan να πάω ξανά τρέχοντας στον κινηματογράφο να τη δω.

My 2 cents

Δημοσ.

καλα καμια κινηματογραφικη ενσαρκωση δεν ηταν τελεια.

και οι δυο ηταν δολοφονοι ενω το detective aspect τους ειχε σχεδον αγνοηθει.

ο καλυτερος Batman παραμενει αυτος απο το 90s cartoon.

Fighter,detective,παντα ενα βημα πιο μπροστα απο τους κακους,δεν ηταν κλαψιαρης οπως ο Bale η ψυχοπαθης οπως ο Keaton,χρησιμοποιουσε την utility belt του.

• Like 2
Δημοσ.

Τέλειο κλείσιμο της τριλογίας για μένα. Από ότι διάβασα οι φαν του κόμικ έχουν αντιρρήσεις, εγώ που δεν ανοίκω σε αυτούς πάντως ικανοποιήθηκα πλήρως. Δε ξεπερνάει το 2ο μέρος (ελέω Τζόκερ) αλλά γενικώς και οι τρεις ταινίες στέκονται σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο και δημιουργούν μια από τις καλύτερες τριλογίες που έχω δει.

• Like 3
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι ο Batman του Νολαν ειναι Batman In Name Only.

Αυτο που εγινε στο τελος της ταινιας,απλουστατα δεν γινεται,ειναι εναντια στο essence του χαρακτηρα.

Εμενα προσωπικα και πιστευω τους 9 στους 10 δε μας ενδιαφερει τι γινεται στα κομικ και εαν η ταινια ειναι πανομοιοτυπη με τα κομικ.. Και ουτε το θελουμε κιολας.

Χιλιες φορες που βαζει ενα δικο του στιγμα.

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα και πιστευω τους 9 στους 10 δε μας ενδιαφερει τι γινεται στα κομικ και εαν η ταινια ειναι πανομοιοτυπη με τα κομικ.. Και ουτε το θελουμε κιολας.

Χιλιες φορες που βαζει ενα δικο του στιγμα.

Καλα, δικιο εχεις, αλλα οταν ξερεις οτι ο Darth Vader (π.χ.) εχει κοκκινο lightsaber και η ταινια στον δειχνει με κίτρινο, τοτε μονο-και-μονο επειδη ξερεις οτι υπαρχει τρανταχτο λαθος, σε κανει να χασεις την πιστη σου σε αυτη την ταινια.

Δημοσ.

Εγώ που δεν διαβάζω επίσης κόμικς, πέρα από τη σειρά κόμιξ με τους ήρωες της Disney, θεωρώ ότι ήταν ταινιάρα και το καλύτερο batman ever που έχω δει (ναι, καλύτερο και από το 2).

Επίσης θεωρώ ότι είναι movie of the year πολύ χαλαρά και είναι ο Batman με την ανθρώπινη υπόσταση που τρώει και τις σφαλιάρες του, αλλά με έναν επικό τρόπο επανέρχεται.

My 2 cents για την ταινιάρα και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...