Finn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Την είδα κι εγώ χθες και εκτός από μια μικρή κοιλιά που έκανε μπορώ να πω ότι την ευχαριστήθηκα στο σύνολό της. Καλά ο Νόλαν όλους τους έβαλε να παίξουν σ αυτή την ταινία; Και όπως σχολίασε ένας φίλος νωρίτερα,μικροί ρόλοι σε εξαιρετικούς ηθοποιούς. Σε καμία στιγμή δεν ένιωθες ότι ένας ασήμαντος χαρακτήρας ήταν ότι να ναι.Όλοι είχαν το κάτι τους.
kirileman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Και δεν μιλαω σε σχεση με τις γελοιοτητες του Μπαρτον (τον αλλο δεν θελω καν να τον αναφερω) 3
john1987 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Η ταινια ειναι αρτια σε ολα τα τεχνικα επιπεδα και σε επιπεδο ερμηνειας. Το μειονεκτημα κατ'εμε ειναι οτι δεν ταυτιζεσαι απολυτα με καποιον χαρακτηρα και το ολο στορυ με τον Μπατμαν που επιστρεφει πανηγυρικα το εχουμε δει σε πολλες ταινιες και ειναι αρκετα προβλεψιμο.Φανηκε οτι ο Νολαν οντως ηθελε να δικαιολογησει τα 250 εκ μπατζετ και να σπασει τα ταμεια η ταινια.Ομως επρεπε να μη βαλει τοσο πολυ δραση και επιτηδευση αλλα να κοιταξει να επηρεαζει συναισθηματικα τον θεατη η ταινια. Για μενα η ταινια αποπνεει την αισθηση οτι ο Νολαν προσπαθει υπερβολικα να ενωσει ολες τις ταινιες σαν στορυ αλλα και να ξεπερασει σε ολα τα επιπεδα τις προηγουμενες ταινιες. Αλλο αρνητικο που βρισκω ειναι η μονοδιαστατη οψη του Bane και καποιοι αστειοι ιδεολογικοι συνειρμοι που μου ηρθαν στο μυαλο βλεποντας την "επανασταση".Για μενα παρουσιαστηκε το ολο θεμα αυτο πολυ επιφανειακα. Ο Νολαν ειναι απιστευτος σκηνοθετης κατ'εμε απλα ισως υποτασσεται στην αναγκη των studio για πολλη δραση και ισως αυτουπονομευεται απο την δικη του φιλοδοξια να χωσει υπερβολικα πολλα πραγματα στις ταινιες του. 8/10
skiabox Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εγώ βλέποντας την επανάσταση πάντως , είχα την εντύπωση ότι βλέπω σκηνές από Ελλάδα προσεχώς....
kirileman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Άλλη μια ταινία που προσπαθεί να δαιμονοποιήσει τη λαϊκή οργή για την ανισομερή και άδικη κατανομή του πλούτου. ....:-P 1
gavros10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) The Dark Knight Rises Πηγα στο νανα Αιθυσα 6, πεμπτη 20:45 στην δαφνη να την δω γιατι κανει και διαλλειματα σε σχεση με τα village και επειδη ηταν το μισο εισιτηριο. Ειμασταν τερμα πισω, ο ηχος ηταν καλος δεν εχω παραπονο, το καθισμα δεν κουνηθηκε με την καμια παντως. Βαζω τα υπολοιπα σε spoiler για να γραφω ελευθερα Πηγαινα να την δω με τις καλυτερες προθεσεις αλλα ειχα την εντυπωση πως κατι δεν θα παει καλα. Ηλπιζα σε ενα θαυμα του νολαν γιατι το να ενωσεις ολους αυτους τους ηθοποιους και την πλοκη σε 2 ωρες και 45 λεπτα ηταν δυσκολο. Μαλλον επρεπε να ειναι 2 ταινιες που να τα αναλυει καλυτερα γιατι αποδειχτηκε οτι παρολο την μεγαλη διαρκεια, τα πηγαινε πολυ γρηγορα και δεν μας μετεδωσε τα συναισθηματα που ηθελε. Εφυγα απο την αιθουσα απογοητευμενος. Κανονικα στο τελος επρεπε να κλαψεις λιγο που πεθανε ο batman. Δεν το εκανα. Να ναι καλα ο bruce που εκλαιγε στο νεκροταφειο. Εκει κατι εγινε. Μας τα αποκαλυψε ολα πολυ γρηγορα. Ειχε παρα πολλες υπερβολες σε πολλα σημεια οπως το φλεγομενο συμβολο του batman πανω στην γεφυρα. Seriourly, ποτε προλαβε; Δεν μου αρεσε που ειχε τοσα πολλα αστεια μεσα. Γελαγες σε πολλες σκηνες. Δεν επρεπε. Ειναι batman του nolan, ΕΠΡΕΠΕ να ειναι σκοτεινο. Τελος. O Scarecrow που κολλαει στην θεση του δικαστη; αλλον ηθοποιο δεν ειχε; Μας κοροιδευει; Η ολη ιστορια, ειχε ενα Μεγαλο κολπο. Ηταν τεραστιο. Bane, ταλια, η επειχηρηση, στρατιωτικος νομος;;;;;;;; χαος σε ολο το gotham πυρηνικη εκρηξη;;; δηλαδη ρε φιλε ελεος. μονο τα transformers δεν ηρθαν. Σε παρακαλω τωρα. Ενιωθα οτι με κοροιδευε μεσα στην μουρη μου. ΕΙΝΑΙ BATMAN ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. Σε καποια φαση ειχε περασει κανα 20λεπτο που δεν ειχαμε δει τον bruce, και σε 5-10 λεπτα ειχε ξανασπασει την μεση του, ειχε αναρωσει και ειχε σκαρφαλωσει το πηγαδι με την 3η προσπαθεια! Δεν περιμενα τοσο καλη την anne hathaway. Ηλπιζα να ειναι καλη αλλα οχι τοσο. Απιστευτη. Μου αρεσε που τα φτιαξανε στο τελος. Ετσι επρεπε. Εκανε και κατι σωστα στο ολο θεμα. Με την ταλια για παραδειγμα ηταν λαθος αλλα το μ$#νι τα κερδιζει ολα, ακομα και τον batman. Τα πλανα, με την hathaway πανω στην μηχανη και τα απο πισω πλανα ηταν οτι καλυτερο. μπραβο νολαν που μας χαρισες αυτο το θεαμα. Δεν μπορω να πω και το ιδιο για τον tom hardy. Φοραγε την μασκα ολη την ωρα, ειχε τα 17 παραπανω κιλα που πηρε για την ταινια και μεχρι εκει. δεν μπορεις να τον κρινεις υποκριτικα. δεν εκανε τιποτα ο tom hardy. ολα τα εκανε ο bane. Σε καποιες σκηνες απορουσα αν μεσα στην στολη του batman ηταν ο cristian bale. Απλα δεν μου ταιριαζε το στομα του. Με εξεπληξε ο Joseph Gordon-Levitt, τον εκτιμω και μου αρεσει παρα πολυ σαν ηθοποιος αλλα δεν περιμενα να εχει τετοιο σοβαρο ρολο. Λογικα καποιος θα βγαλει ταινια με αυτον που θα ειναι ο ρομπιν κλπ κλπ. Το ονομα catwoman δεν αναφερθηκε πουθενα. Δεν υπηρχε catwoman, μονο selina. Eχω την εντυπωση οτι ο σκοπος της ταινιας ηταν να βγαλει λεφτα. Τοση φασαρια δεν δικαιολογηται αλλιως. Το γαματο μερος της ταινιας ηταν τα κομματια με την φυλακη. Αν και εκει εχω καποιες ενστασεις. Οταν βγει σε 1080p θα την φερω και θα ξαναδω την τριλογια για να αποφασισω αμα ταιριαζε το 3ο μερος ή οχι. Κατι θα εχω ξεχασει να γραψω αλλα δεν την εχω μπροστα μου. και για μενα η 2η ταινια παραμενει η καλυτερη της τριλογιας η σκηνη στο σταδιο με το παιδι να τραγουδαει και την απολυτη σιωπη απο πισω με εκανε να ανατριχιασω. ηταν σκηνη νολαν οπως και στο tdk με τον Joker. ακομα κατι σημαντικο που ξεχασα. σε ολη την ταινια εχει μια μανια να υποβαθμιζει τον batman σαν ηρωα και να τον κανει σκουπιδι. εχασε απο ολους αλλα στο τελος, ασχετα με τον τροπο που το εκανε, επεστρεψε Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2012 από gavros10
kirileman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ΝΑΝΑ, Αίθουσα 5, Τρίτη 8:40. Ο ήχος σαν από πηγάδι και η εικόνα λίγο στην αρχή και λίγο στο τέλος είχε ξεφύγει λίγο προς τα πάνω, με αποτέλεσμα όλη η πάνω πλευρά να εμφανίζεται από κάτω.
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 H μινι κριτικη μου: Το TDKR ειναι μια παραφουσκωμενη σαλατα απο κλισε,plotholes,subplotes και χαρακτηρες που δεν οδηγουν πουθενα,βολικες συμπτωσεις και αντιφασεις,ατακες αμπελοφιλοσοφιας αντι για πραγματικο διαλογο,μηδαμινο αισθηματικο και ερωτικο περιεχομενο, μελοδραματισμοι,ενας βαρετος ηρωας και ενας αδιαφορος κακος , αθλιες σκηνες δρασης και το πιο κακογουστο Batwing που εχει σχεδιαστει ποτε. Εκει που αποτυγχανει παταγωδως ο Νολαν ειναι στην πιστη κινηματογραφικη ενσαρκωση του Βatman και στον κοινωνικο σχολιασμο που επιχειρει μεσω της ταινιας του.. Ο Βruce Wayne δεν παραιτειται ποτε απο το να ειναι ο Βatman.ποτε.Δεν γινετια αυτο διοτι ο Βruce Wayne ειναι η μασκα του Βατμαν,oχι το αντιθετο. Κατι που ο Νολαν ειτε δεν καταλαβε οταν διαβασε τα κομικς,ειτε το αγνοησε επιτηδες για να φτιαξει το δικο ψυχογραφημα του Wayne. Υποτιθεται το κεντρικο αλληγορικο θεμα της ταινιας ηταν η οικονομικη κριση και το Οccupy Wall Street . Και ενω θα περιμενε κανεις την αυστηρη κριτικη κατα του 1% , αντιθετως εχουμε την δαιμονοποιηση της λαικης οργης. Τι πραματα ειναι αυτα,κυριε Νολαν; Για να τελειωνουμε. Η ταινια ειναι αθλια. Και οσα λεφτα να βγαλει και βραβεια να παρει,αυτο το γεγονος δεν προκειται. Το ΤDKR ειναι το Godfather 3 αυτης της κομικ τριλογιας. Και οι φανς καλο ειναι να αρχισουν να συνηθιζουν αυτη την αληθεια. οποιος θελει να σχολιασει την κριτικη μου, ας το κανει στο τοπικ με τα σποιλερς,την εχω γραψει και εκει.
MJBulls23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Για να τελειωνουμε. Η ταινια ειναι αθλια. Και οσα λεφτα να βγαλει και βραβεια να παρει,αυτο το γεγονος δεν προκειται. Το ΤDKR ειναι το Godfather 3 αυτης της κομικ τριλογιας. Και οι φανς καλο ειναι να αρχισουν να συνηθιζουν αυτη την αληθεια. Βασικα για να τελειωνουμε: Η ταινια ειναι παρα παρα πολυ καλη! Και οσα λεφτα και να βγαλει και βραβεια να παρει αυτο το γεγονος δεν αλλαζει. Οι φανς πρεπει να ειναι χαρουμενοι που τους ελαχε να δουνε ενα τοσο καλο 3ο μερος ταινιας του Μπατμαν.
Luxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 H μινι κριτικη μου: Το TDKR ειναι μια παραφουσκωμενη σαλατα απο κλισε,plotholes,subplotes και χαρακτηρες που δεν οδηγουν πουθενα,βολικες συμπτωσεις και αντιφασεις,ατακες αμπελοφιλοσοφιας αντι για πραγματικο διαλογο,μηδαμινο αισθηματικο και ερωτικο περιεχομενο, μελοδραματισμοι,ενας βαρετος ηρωας και ενας αδιαφορος κακος , αθλιες σκηνες δρασης και το πιο κακογουστο Batwing που εχει σχεδιαστει ποτε. Εκει που αποτυγχανει παταγωδως ο Νολαν ειναι στην πιστη κινηματογραφικη ενσαρκωση του Βatman και στον κοινωνικο σχολιασμο που επιχειρει μεσω της ταινιας του.. Ο Βruce Wayne δεν παραιτειται ποτε απο το να ειναι ο Βatman.ποτε.Δεν γινετια αυτο διοτι ο Βruce Wayne ειναι η μασκα του Βατμαν,oχι το αντιθετο. Κατι που ο Νολαν ειτε δεν καταλαβε οταν διαβασε τα κομικς,ειτε το αγνοησε επιτηδες για να φτιαξει το δικο ψυχογραφημα του Wayne. Υποτιθεται το κεντρικο αλληγορικο θεμα της ταινιας ηταν η οικονομικη κριση και το Οccupy Wall Street . Και ενω θα περιμενε κανεις την αυστηρη κριτικη κατα του 1% , αντιθετως εχουμε την δαιμονοποιηση της λαικης οργης. Τι πραματα ειναι αυτα,κυριε Νολαν; Για να τελειωνουμε. Η ταινια ειναι αθλια. Και οσα λεφτα να βγαλει και βραβεια να παρει,αυτο το γεγονος δεν προκειται. Το ΤDKR ειναι το Godfather 3 αυτης της κομικ τριλογιας. Και οι φανς καλο ειναι να αρχισουν να συνηθιζουν αυτη την αληθεια. οποιος θελει να σχολιασει την κριτικη μου, ας το κανει στο τοπικ με τα σποιλερς,την εχω γραψει και εκει. Αθλια την λες εσυ και ενας στους 100 που θα ρωτησουμε. Οποτε στο συνολο η ταινια ειναι το λιγοτερο φανταστικη.. Το λενε και οι βαθμολογιες/κριτικες εξαλλου.. Αναρωτιεμαι εαν δεν πεθαινε ο ledger, τι ιστορια θα βλεπαμε.
tritonas00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Kατα τα αλλα ηταν που: αρχιζουν να βγαινουν τα πρωτα ΤDKR reviews. ολα το εκθειαζουν ως την καλυτερη ταινια της τριλογιας και μια απο τις καλυτερες της δεκαετιας. TOLD YA. AMAN τι σουπερ απιστευτο Νολαν Τwist ειναι αυτο στο τελος της ταινιας; !!!!! :confused: be prepared people,θα παθετε την πλακα σας. :lol: Αναρωτιεμαι εαν δεν πεθαινε ο ledger, τι ιστορια θα βλεπαμε. Οντως... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 sssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhh....
kirileman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δε μπορεί να είναι κάπου ανάμεσα στο "άθλια" και το "φανταστική"; 1
brickman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Η ταινια για καποιον που δεν ξερει και πολλα απο Μπατμαν ηταν καταπληκτικη, αλλα για καποιον που μεγαλωσε διαβαζοντας τα κομικ του Μπατμαν ηταν αισχρη. Κατεστρεψε χαρακτήρες, ειχε τρομερα λαθη στο σεναριο, μη μιλησω για το batwing..... Γενικα ηταν η καταστροφη ενος θρυλου. Αλλα επαναλαμβανω οτι για καποιον που δεν εχει ιδεα απο Μπατμαν ηταν καταπληκτικη.
ex3Lmei Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Η ταινια για καποιον που δεν ξερει και πολλα απο Μπατμαν ηταν καταπληκτικη, αλλα για καποιον που μεγαλωσε διαβαζοντας τα κομικ του Μπατμαν ηταν αισχρη. Κατεστρεψε χαρακτήρες, ειχε τρομερα λαθη στο σεναριο, μη μιλησω για το batwing..... Ώρες ώρες κάνετε λες και μας παραποίησαν την ιστορία της Ελλάδας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα