Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γιατι ειναι μαγκια να διαφωνεις

Μαγκια ειναι να λες την αληθεια ακομη και οταν δεν αρεσει στη μαζα.

καλά είναι γνωστό ότι του Killik δεν του άρεσε ποτέ ο Nolan...

κανεις λαθος. ειμια φαν του Νολαν. δεν ειμαι ομως φαν των τελευταιων ταινιων του.

• Super Moderators
Δημοσ.

κανεις λαθος. ειμια φαν του Νολαν. δεν ειμαι ομως φαν των τελευταιων ταινιων του.

10 ταινίες (ως σκηνοθέτης), αν δεν κάνω λάθος, δεν σου άρεσαν τουλάχιστον οι 4...

Δημοσ.

10 ταινίες (ως σκηνοθέτης), αν δεν κάνω λάθος, δεν σου άρεσαν τουλάχιστον οι 4...

το inception πρεπει να του αρεσε

Δημοσ.

το inception πρεπει να του αρεσε

οχι. το Ιnception και το ΤDKR δεν μου αρεσε. το TDK μου αρεσε παρολα τα προβληματα του.

Δημοσ.

Ναι, ομως killik μη μας το πετας ετσι χυμα, πες μας αν θες τι δεν σου αρεσε στην ταινια.

Exactamundo αυτο

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις που εχω:

Στην ταινια, υπηρχε ενας θρυλος ο οποιος μιλαγε για ενα παιδι που γεννηθηκε και μεγαλωσε στο Lazarus Pit και καταφερε τελικα να αποδρασει απο κει μονο του.

το παιδι ηταν η Talia, οχι ο Βανε σωστα; Ο Bane γεννηθηκε και μεγαλωσε και αυτος στο Lazarus Pit?

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις που εχω:

Στην ταινια, υπηρχε ενας θρυλος ο οποιος μιλαγε για ενα παιδι που γεννηθηκε και μεγαλωσε στο Lazarus Pit και καταφερε τελικα να αποδρασει απο κει μονο του.

το παιδι ηταν η Talia, οχι ο Βανε σωστα; Ο Bane γεννηθηκε και μεγαλωσε και αυτος στο Lazarus Pit?

Δεν ξερουμε. Αν ρωτας για τα κομικς - οπου τα Lazarus Pits ειναι κατι εντελως διαφορετικο - ναι, ο Bane γεννηθηκε σε φυλακη και εμεινε να εκτισει την ποινη του πατερα του οταν αυτος δραπετευσε. Αν ρωτας για την ταινια, δεν ξερουμε αν ο Bane γεννηθηκε και μεγαλωσε στο Lazarus Pit, η Talia ηταν αυτη που μεγαλωσε εκει και δραπετευσε

Δημοσ.

DKNI, μιας και σε βρισκω προχειρο :P

Η τελευταια σκηνη οπου alfred βλεπει τον wayne και την catwoman να πινουν καφεδακι, ειναι φαντασιωση (οπως ειχε πει στην αρχη οτι ειχε μια φαντασιωση που...μπλα μπλα) ή πραγματικοτητα? Νομιζω το δευτερο απλα δεν ειμαι 100% sure.Κοινως batman = dead , wayne = ζει μια ηρεμη και ανθρωπινη ζωη και robin αναλαμβανει δραση πλεον ?

Δημοσ.

Nαι Τριτονα, το εχει πει και ο Νολαν

εξαλλου δινει και στοιχεια στην ταινια στα τελευταια λεπτα, δεν βρισκουν το κολλιε το οποιο φοραει στο τελος η Σελινα, λενε στο Φοξ οτι ο αυτοματος πιλοτος δουλευε τελικα, το ειχε φτιαξει ο ιδιος ο Μπρους Γουειν κτλ

Δημοσ.

Παρόλ' αυτά, υπάρχουν κάποιοι που το αμφισβητούν και επιλέγουν την πρώτη εκδοχή, κακώς, κατά τη γνώμη μου γιατί είναι σαφές το τί έχει συμβεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...