Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραγικά τα Village στο cosmos. Δε μπορούσες να ευχαριστηθεις σκηνες δράσης λόγω των ηχειων. Απαραδεκτοι. Στα της ταινίας, προς το παρον 8.5 στα 10. Κατωτερο εννοείται από Dark Knight, κάπου στα ίδια με begins, ίσως και πιο κάτω. Προσωπικα είχα προβλημα με το ρυθμό. Ήταν ανισα μοιρασμένος με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να κουράζει. Πάνω που έπιανε momentum, το έχανε. Σεναριο, ερμηνείες ολα κομπλε, δεν ασχολούμαι με πλοτ holes κλπ. Υπέροχο το φιναλε. Ίσως με 2η θέαση να μου αρέσει περισσότερο αλλά προς το παρον λέω ότι ναι μεν γούσταρα και ήταν ταιριαστό κλείσιμο, αλλα έχω την αίσθηση ότι μπορούσε καλύτερα. Ηθελα να βγω από την αίθουσα με το συναίσθημα που είχα μετα το dark knight και το inception...

Το θετικό στην αίθουσα ήταν ότι παρά το ότι ήταν νωρίς (προβολή των 7) υπήρχε ησυχία και ένα όμορφο κλίμα, σε στιγμές ένιωθες την σιωπή της αιθουσας να προδίδει αγωνία και ενα γενικότερο wtf αίσθημα. Πολλοί χειροκροτησαν κιόλας στο τέλος.

Αποστολή από το U8800Pro με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ster Cinemas στο Πάνθεον Πλάζα Λάρισας

Εγω εκει εχω δει πολλες ταινιες φετος και μολις πριν 2 μερες τους Αναλωσιμους και μπορω να πω οτι και ο ηχος και η εικονα ειναι σε αριστη ποιοτητα!

Καλά έχω δει και εγώ αρκετές ταινίες , αλλά στη συγκεκριμμένη είχε μέχρι και θολούς υπότιτλους.Μου θύμισε έντονα δεκαετία του 80 η όλη φάση.Μιλάμε για ποιότητα βιντεοκασέτας, ούτε καν dvd.

Δημοσ.
Κρίμα που ο Μπάτμαν του Νόλαν μας τέλειωσε. Θα μας λείψει και δε νομίζω να δούμε, τουλάχιστον η γενιά μας, καλύτερο Μπάτμαν από τον δικό του.

Άσχετο αλλά μου φαίνεται τραγικό ότι αποδεχόμαστε πια τελείως ότι θα βλέπουμε συνεχώς ριμεικ των ίδιων και των ίδιων ταινιών. Τόσο πολύ πια στέγνωσε το Χόλυγουντ;

• Like 2
Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι οι ελληνικοί κινηματογράφοι θα είναι καμιά 20ετία πίσω σε τεχνολογία.

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα. να φτιάχνει ο δημιουργός της ταινίας την ταινία για τόσο χαμηλό ποιοτικό αποτέλεσμα.Θα έχει αλλάξει το format διανομής εδώ και χρόνια , και λογικά οι δικοί μας θα κάνουν κάποιο manual downgrade της εικόνας και του ήχου.

Δημοσ.

Άσχετο αλλά μου φαίνεται τραγικό ότι αποδεχόμαστε πια τελείως ότι θα βλέπουμε συνεχώς ριμεικ των ίδιων και των ίδιων ταινιών. Τόσο πολύ πια στέγνωσε το Χόλυγουντ;

Γιατί να είναι ριμέικ των ταινιών του Νόλαν τα επόμενα Μπάτμαν;

Δημοσ.

Πήγα και το είδα στη πρεμιέρα. Στα θετικά δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή. Παρ' όλα αυτά με το που βγήκα δεν ένιωσα αυτό το μεγαλείο και την πόρωση που ένιωθα σε άλλες ταινίες. Σαν έργο δεν ήταν άσχημο και για μένα αξίζει να το δεις αλλά πιστεύω πως ήταν η χειρότερη απο τις 3. Είχε κάποια καμμένα σημεία όπως αυτό που

έριξε κάτω τον πυρσό ο άλλος και βγήκε επάνω το σήμα του μπατμαν (ελεος... πήγε ο μπάτμαν και έβαψε τον τοίχο με βενζίνη ενώ είχε μόνο 6 ώρες..) ή αυτό που βγαίνουν απο τη γη η άλλοι μετά απο μήνες και και είναι ξυρισμένοι και καθαροί

γενικά πιστεύω η ταινία έπρεπε να είναι πιο σκοτεινή. Τέλος παντων .

Δημοσ.

Γενικά θα έλεγα ότι αποπνέει μια αίσθηση μειωμένου budget, αλλά γελοιoποιεί και τον ήρωα (στο πρώτο μπουνίδι με τον bane) και νομίζεις ότι βλέπεις κανένα super hero parody τύπου Kick-Ass.

Δημοσ.

Εδω ρε συ καναν remake 7 χρονια μετα το Spiderman του Ραιμι

Οσα και reboot, relaunch franchise, restart και να πουν, η αληθεια ειναι μια, αμα βρουν μια αγελαδα με καλο γαλα, την αρμεγουν τεντα, την σκοτωνουν, την βιαζουν, την τρωνε, την γδερνουν και μετα προσπαθουν να την ξαναρμεξουν

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά θα έλεγα ότι αποπνέει μια αίσθηση μειωμένου budget, αλλά γελοιoποιεί και τον ήρωα (στο πρώτο μπουνίδι με τον bane) και νομίζεις ότι βλέπεις κανένα super hero parody τύπου Kick-Ass.

Ίσα ίσα που η απομυθοποίηση του ήρωα στη σκηνή αυτή ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ατού της συγκεκριμένης ταινίας.

Γιαυτο είπα απ την αρχή οτι ο σκηνοθέτης τόλμησε.

Μας έδειξε οτι ο Μπάτμαν ήταν άνθρωπος και όχι σουπερ ηρωας και μπορει να χάσει, αν δεν είναι έτοιμος, από έναν εκπαιδευμένο τύπο.

Τέλος μη κοιτάτε τόσο τις λεπτομέριες. Κανείς δε δίνει σημασία για το

αν οι αστυνομικοι βγήκαν ξυρισμένοι...στο φινάλε έδειχνε οτι τους εστελναν κάθε μέρα εφόδια...μπορει μέσα σε αυτά να έχει και ξυραφάκια..who cares? Η απάντηση υπάρχει πάντα.

Η μαγία μιας ταινια τέτοιου είδους ειναι να σου κρατησει το ενδιαφέρον για 2,5 ώρες και να μείνει στην ιστορία.

Το κατάφερε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τέλος μη κοιτάτε τόσο τις λεπτομέριες. Κανείς δε δίνει σημασία για το

αν οι αστυνομικοι βγήκαν ξυρισμένοι...στο φινάλε έδειχνε οτι τους εστελναν κάθε μέρα εφόδια...μπορει μέσα σε αυτά να έχει και ξυραφάκια..who cares? Η απάντηση υπάρχει πάντα.

προβλεπέ, αλλιώς ο Gordon θα έριχνε φ...

• Like 3
Δημοσ.

Μειωμενου μπατζετ? :shock:

Θα αστειευεσαι. ΧΑΛΑΡΑ πρεπει να εχει το μεγαλυτερο μπατζετ και απο τις 3, ισως οσο οι αλλες 2 μαζι. Ισως αυτο ηταν το μειονεκτημα του, action over characters

Για το 2ο...τι εννοεις γελοιοποιει? Αυτο ειχε συμβει και στα comics (Knightfall).

Στα comics ειχε φανει περισσοτερο ποσο πνευματικα ισαξιος αντιπαλος ειναι ο Bane καθως ειχε προκαλεσει χαος στο Gotham επι βδομαδες για να εξαντλησει τον Μπατμαν οποτε τον βρηκε κομματια και του εσπασε τη μεση. Στην ταινια, απλα θα απαιτουσε 240' ταινιας για να το κανουν και προτιμησαν να ξεκινησουν με εναν Μπατμαν 8 χρονια ανενεργο και εκτος φορμας οποτε ο Bane τον εσπασε

ή αυτό που βγαίνουν απο τη γη η άλλοι μετά απο μήνες και και είναι ξυρισμένοι και καθαροί

γενικά πιστεύω η ταινία έπρεπε να είναι πιο σκοτεινή. Τέλος παντων .

Yποτιθεται οτι ο Bane

ειχε πει πως θα τους κρατησει ζωντανους και τους πηγαιναν φαγητο και νερο και προμηθειες. Τραβηγμενο αλλα οχι απιθανο να τους δωσανε και κανα ξυραφακι

Συμφωνω βεβαια πως προς χαριν του big picture κατι τετοια ο Νολαν ζηταει απο τον θεατη να τα "αγνοησει". Τον ενδιεφερε το μεγαλυτερο concept και οχι τετοιες λεπτομεριες.

Στο 2ο συμφωνω και εγω αλλα ειναι θεμα γουστου. Προσωπικα θεωρω το The Dark Knight κοντυτερα σε αυτο που θελω αλλα καποιος που θελει πιο straight σεναριο και περιπετεια full μαλλον θα προτιμησει αυτο (δεν ηταν τοσο περιπλοκο και ηταν 165' action)

Δημοσ.

Moλις γυρισα απο το TDKR. Eνα εχω να πω μονο.

Ευτυχως που εφυγε απο το franchsie, ο πιο overrated director στον κοσμο. ευτυχως.

Δημοσ.

Moλις γυρισα απο το TDKR. Eνα εχω να πω μονο.

Ευτυχως που εφυγε απο το franchsie, ο πιο overrated director στον κοσμο. ευτυχως.

Γιατι ωρε ? :P

Δημοσ.

DKNI : Αίσθηση μειωμένου budget λέω.

Σε αυτο διαφωνω αδελφε.

Αν κατι με χαλασε ειναι η αισθηση αυξημενου μπατζετ, ενιωθα οτι ο Νολαν ειχε υποχρεωση να "δειξει" στους παραγωγους οτι πιανουν τοπο τα λεφτα και το εκανε πιο action αποτι ηθελα

Γιατι ωρε ? :P

Γιατι ειναι μαγκια να διαφωνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...