Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

9/10. Θα έβαζα 10 αλλά περίμενα πιο εμπνευσμένες γωνίες στα πλάνα με την Cat-woman if you know what I mean...

Προσοχή σε όσους θα την δουν στη VMAX του Cosmos γιατί το πρόβλημα με τον ήχο καλά κρατεί. Πρέπει να αρχίσουμε τα παράπονα μου φαίνεται.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

9/10. Θα έβαζα 10 αλλά περίμενα πιο εμπνευσμένες γωνίες στα πλάνα με την Cat-woman if you know what I mean...

Προσοχή σε όσους θα την δουν στη VMAX του Cosmos γιατί το πρόβλημα με τον ήχο καλά κρατεί. Πρέπει να αρχίσουμε τα παράπονα μου φαίνεται.

για τα καμμένα ηχεία λες?

Δημοσ.

Ster Cinemas στο Πάνθεον Πλάζα Λάρισας

Εγω εκει εχω δει πολλες ταινιες φετος και μολις πριν 2 μερες τους Αναλωσιμους και μπορω να πω οτι και ο ηχος και η εικονα ειναι σε αριστη ποιοτητα!

Δημοσ.

για τα καμμένα ηχεία λες?

Δεν ξέρω τι έχουν αλλά στις σκηνές με δυνατά ηχητικά εφέ σε ξεκουφαίνουν στα ποπ-κλικ. Και στο avengers το ίδιο και στο prometheus.

Ξέρεις γιατί τόσο καιρό δεν τα έχουν διορθώσει;

Δημοσ.

Τι plot holes ρε παιδια ; Ας ειχε plot και το συζητουσαμε.

Πολυς ντορος για το τιποτα.Μια ταινια που δεν θα θυμαμαι σε ενα μηνα.Τζαμπα τα λεφτα του εισιτηριου.

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια βλέπω ταινίες και τις βαθμολογώ μόνο με ένα κριτήριο : αν και κατα ποσο βαρέθηκα όταν τις έβλεπα. Με αυτό το κριτήριο,εξηγούμαι, η ταινία αξίζει 9/10. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές συζητήσεις. Η ταινία σε κρατάει 2.45 λεπτά και αξίζει τα λεφτά της.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Την ειδα και εγω σημερα, αρκετα καλη μπορω να πω αλλα κατα την γνωμη μου η 2η παραμενει η καλυτερη ταινια της τριλογιας. Ο nolan παντως αξιζει πολα μπραβο που σε μια ταινια καταφερε και εδεσε τοσες πολλες ιστοριες μαζι

(lazarus pit, no mans land)

χωρις να φαινονται ασυνδετες και χωρις να κουραζει αλλα αντιθετα ηταν ρεαλιστικες και ταιριαξαν ολες μαζι.

Εντομεταξυ βολευουν παρα πολυ οι προσφορες τελευταια, με το 2 for 1 της cosmote πηγα στα village vmax και συνολικα μου βγηκε μονο 4 ευρω το εισιτηριο. Ετσι θα μαζεψουν κοσμο οχι οπως παλια που ειχα πληρωσει 10 ευρω για ενα εισιτηριο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυς ντορος για το τιποτα.Μια ταινια που δεν θα θυμαμαι σε ενα μηνα.Τζαμπα τα λεφτα του εισιτηριου.

Αν δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις το plot, τις εντονες αντιθεσεις και να εμβαθυνεις στις ιδεες και στο ολο concept, δεν φταιει η ταινια...

Απο μενα 9.5/10.

Ειχε ακριβως οτι ζητουσα και παραπανω.

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.

Εξαρταται τι ηλικια εχεις και με τι προσδοκιες πηγες. Εαν ησουν ενα απο τα 12χρονα που καθοταν πισω μου και γελουσε σε καθε σκηνη, μεχρι που το ειπα να βγαλει το σκασμο, αλλιως.. λογικο ειναι να μη σου αρεσε η ταινια.

Αλλα φορα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα σε τετοιες ταινιες να πηγαινω σε gold class αιθουσα ή σε προβολες μετα τις 12 το βραδυ!

Η catwoman υποτιθεται οτι ειναι η κορη του γκορντον; Εαν ναι, πολυ δε μεγαλωσε σε σχεση με τη προηγουμενη ταινια;

Επισης,

Η φυλακη-τρυπα που ηταν κλεισμενος ο wayne, γιατι υπηρχε ακομα; Σε ποιον ανηκε και ποιοι ηταν ολοι αυτοι εκει κατω; Τελος, γιατι ο γερος βοηθησε τον wayne να ξεφυγει, απο τη στιγμη που ειχε αλλες εντολες απο τον bane; ( ή την talia ).

Δημοσ.

Μην τον ταϊσετε pls δηλαδη. Με αυστηροτητα 8.5/10 απο μενα,και εγω επισης δεν βαρεθηκα σε κανενα σημειο τις ταινιας,φοβερη σκηνοθεσια και ερμηνειες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η catwoman υποτιθεται οτι ειναι η κορη του γκορντον; Εαν ναι, πολυ δε μεγαλωσε σε σχεση με τη προηγουμενη ταινια;

όχι, η κόρη του Gordon είναι η Batgirl/Oracle...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γάμησε. Πολύ. Ολα τα λεφτα Κατγουμαν και Μπεην, οπως και οι σκηνες στη φυλακη.

Επειδή βιαστικά μπήκε, βιαστικά βγήκε, και γενικότερα η ταινία χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη στην εξέλιξή της παρόλο το μέγεθός της, δεν μπορώ να πω ότι ήταν "όλα τα λεφτά" αυτές οι σκηνές. "1, 2, την τρίτη θα αφήσει το σχοινί και θα αποδράσει", σκεφτόμουν.

Πείτε την αλήθεια, έπρεπε να ήταν 2 ταινίες, με την πρώτη να τελειώνει στην αρχική αναμέτρηση Μπέιν και Μπάτμαν με τη γνωστή εξέλιξη. Μέσα σε όλη αυτή τη βιασύνη, χάθηκε η δραματικότητα των δυο σημαντικότερων σκηνών, όπως είπε και ο DKNI. Αν ήταν διπλή, θεωρώ ότι θα μιλούσαμε για έπος!!! Κρίμα που ο Μπάτμαν του Νόλαν μας τέλειωσε. Θα μας λείψει και δε νομίζω να δούμε, τουλάχιστον η γενιά μας, καλύτερο Μπάτμαν από τον δικό του.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...