leftys Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Πως επεζησε μετα την εκρηξη μα την εξήγησε με το patch στο αεροπλάνο του μπάτμαν, που είχε το όνομα του γουέιν!
skiabox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Γνωρίζει κανείς γιατί η εικόνα που βλέπουμε στα ελληνικούς κινηματογράφους είναι τόσο άθλια; (btw καλύτερη φετινή ταινία εξακολουθώ να θεωρώ το prometheus) συγκεκριμένα για το Batman ή γενικά όλες οι ταινίες, για όλα τα cinema ή συγκεκριμένες αίθουσες? Ειδικά στο batman μου φάνηκε άθλια η εικόνα.
kanesaxo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 To ίδιο ήθελα να αναφέρω κι εγώ. Δε ξέρω αν ειναι η ιδέα μου ή επειδή βλέπω διαρκώς 1080p απο κοντινή απόσταση. Ακόμη και φίλοι που ημασταν μα΄ζι χτες (και δε σκαμπαζουν τι ειανι το 720,1080,ts κτλ) μου ειπαν πως η ποιότητα τους φάνηκε κακή.
kirileman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εννοείται ότι θα τη δω και 2η φορά γιατί η 1η στο Νανά στη Δάφνη με τη μόνιμη ηχώ, τον ανύπαρκτο ήχο από τα κεντρικά και πίσω ηχεία και την εικόνα στην αρχή και στο τέλος της ταινίας να έχει ξεφύγει λίγο προς τα πάνω, δεν πολυμετράει. Και συγγνώμη από τα μικρά σινεμά, αλλά αυτή τη φορά θα πάω σε Village... όπως και τις επόμενες φορές.
takiss!! Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 παίδες οσοι ειδατε το μπατμαν και το amazing spiderman ποιο σας ήταν πιο ωραίο γιατι λεω να παω σινεμα σημερα???
Basilisc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 παίδες οσοι ειδατε το μπατμαν και το amazing spiderman ποιο σας ήταν πιο ωραίο γιατι λεω να παω σινεμα σημερα??? Καλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αλλά τι να σου πούμε, εδώ άλλοι το έβγαλαν μούφα.
takiss!! Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Καλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αλλά τι να σου πούμε, εδώ άλλοι το έβγαλαν μούφα. ο νυχτερίδας καλύτερος για σενα?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Έλα πες μας... νυχτερίδας ή αραχνούλης?
Merdock Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εμένα στα Ster στο Ίλιον αίθουσα 2 μου φάνηκε πολύ καλή η εικόνα.Ειδικά τα γράμματα ήταν πολύ καθαρά.Λες και έβλεπα ταινία στο PC μου.
MJBulls23 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 παίδες οσοι ειδατε το μπατμαν και το amazing spiderman ποιο σας ήταν πιο ωραίο γιατι λεω να παω σινεμα σημερα??? 700 ή μαλλον 800 φορες καλυτερο το Μπατμαν. μα την εξήγησε με το patch στο αεροπλάνο του μπάτμαν, που είχε το όνομα του γουέιν! Yep. Ακριβως αυτο αν και πολλοι στον κινητατογραφο μετα εμειναν με την ιδια απορια και ελεγαν και κατι χαζα οτι μπατμαν ειναι ε δεν γινεται να πεθαινε καπως θα επιζουσε. Ισως επρεπε να το βγαλει σε πλακατ ξερω γω για να το καταλαβει κανείς.... Αν και πριν δωσει τον λογο ειχα συγκινηθει και ημουν φορτισμενος συναισθηματικα λογω της αυτοθυσιας που επεδειξε ο Μπατμαν ωστε να σωσει την πολη του καθως και επειδη πεθανε, οποτε οταν εδειξε οτι δεν ηταν πραξη αυτοθυσιας απογοητευτικα λιγο, παρολο που με χαροποιησε σε απειρως μεγαλυτερο βαθμο το οτι δεν πεθανε τελικα, αλλά και το οτι ηξερε οτι πλεον εχει αυτοματο πιλοτο δεν σημαινει οτι δεν θα επραττε το ιδιο εαν δεν ειχε αυτοματο πιλοτο οποτε τελικως δεν μπορεις να πεις οτι δεν θα επραττε την πραξη αυτοθυσιας.
DKNI Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ποιο Σπαιντερμαν τωρα...Δεν μπορεις να συγκρινεις κατι νεο που παει καπου, με ενα remake χωρις νοημα (που ηταν το προβλημα μου με το Spiderman, οτι δεν ειχε να προσφερει κατι νεο σε σχεση με του Ραιμι) @MJ Κατα μια εννοια ο Μπατμαν θυσιαστηκε. Ο Μπρους Γουειν επεζησε
kebinB Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 μετριότητα. plot holes. σχέση ρόμπιν - μπατμαν ανύπαρκτη. η κατγουμαν με εξέπληξε ευχάριστα. σίγουρα θα το ξαναδώ αλλά μου άφησε μέτρια αισθήματα.
Cossutius. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Nαι πράγματι η τελευταία σκηνή εξηγήθηκε απλά σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Παρόλλο που την επόμενη μέρα μιας ταινίας η ενός θεάματος, μπορώ να κρίνω καλύτερα, θα χρησιμοποιήσω την ιδια έκφραση με άλλο χρήστη σε οτι αφορά τα συναισθήματα που μου άφησε. Απλά συγκλονισμένος. Και για ταινία σπάνια θα πω εγω κάτι τέτοιο. Νομίζω οτι θα βλέπω τη συγκεκριμένη ταινία μελλοντικά με παρέα και θα λέμε "τι έφτιαξε ο άτιμος ο Νόλαν". Γενικά όσοι δεν έχετε δει ακόμα τη ταινία, απλά μην ανοιγεται τα σπόιλερ. Θα χάσετε όλη τη μαγία. Και η συγκεκριμένη ταινία, έχει @@. Τολμάει, δε φοβάται να απομυθοποιήσει ήρωες, δε φοβάται να δώσει μικρούς ρόλους σε εξαιρετικούς ηθοποιούς.. Ο τύπος που κάνει τον δικαστη στο λαικό δικαστήριο, ζει ακομα??χαχαχαχαχαχα
DKNI Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ο τύπος που κάνει τον δικαστη στο λαικό δικαστήριο, ζει ακομα??χαχαχαχαχαχα Eννοειται! He's the Scarecrow Πραγματικα ειναι κριμα που δεν συνεχιζει ο Νολαν την ιστορια, πολυ θα γουσταρα να εβλεπα μια ιστορια αλα Τζεισον Τοντ με τον Ρομπιν Μπλεικ ή ενα The Killing Joke με την κορη του Γκορντον (υποθετω είναι η Μπαρμπαρα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ειδικά στο batman μου φάνηκε άθλια η εικόνα. σε ποιο cinema είχες πάει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα