MJBulls23 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τι δυνατος ηχος και ανοησιες? Για αυτο βλεπετε μια ταινια για να νιωσετε το καθισμα να τριζει ή για να δειτε 75 αυτοκινητα να ανατιναζονται ή να καταστρεφονται? Η ταινια ηταν εξαιρετικη, με παρα πολλες υπερβολες φυσικα και αχρειαστα εφε, αλλά γενικα ειχε παρα πολυ ωραια συναισθηματικα φορτισμενη δομη και ατμοσφαιρα. Η Χαθαγουει δεν μου αρεσε γιατι ηταν πολυ υπερβολικη και ψευτικη !!καθως και ατρωτη και μονιμως τέλεια χωρις ανθρωπινες αδυναμιες ή ψεγαδια!! στην παρουσια της και με ενα υφος εντελως εξω απο την περιρρεουσα ατμοσφαιρα. Ο Μπέιλ τέλειος ως Μπατμαν και ως Γουειν. Ο Φριμαν τιποτα ιδιαιτερο καθως δεν ειχε καποιον αξιολογο ρόλο ενω ο Κέιν πολυ καλος. Εγω, ως ενας ανθρωπος που ξεγελα το συνειδητο του και την λογικη του και "μπαινει" τελειως σε μια ταινια και κυριως εαν αυτη λεγεται Ραμπο, Ροκυ ή Μπατμαν, στο -τελος οπου .......κατι εγινε.... συγκινηθηκα τελειως παροτι το τελος τελος το ανετρεψε αυτο. Οσο για την μουσικη(ή σωστοτερα το soundtrack) εγω το βρηκα μαγικο για αλλη μια φορα σε μια ταινια Μπατμαν. Μετα το Μπατμαν 1 το 1989 καθως και το 2 μετεπειτα με τον Πιγκουινο οπου ειχε μια βαθια ατμοσφαιρικη και καταθλιπτικη μουσικη που μου αρεσε σε τεραστιο βαθμο, ηρθε το ανεπαναληπτο soundtrack του Batman begins το 2005 που τα ξεπερασε ολα. Δεν ξερω γιατι διαμαρτυρεστε για το soundtrack, μπορει να μην ειχε την ποικιλια του Χορευοντας με τους Λυκους πχ, αλλά ηταν εξαιρετικα και δενανε ΑΨΟΓΑ με την ατμοσφαιρα και το καθε πλανο της ταινιας. Βαζω ενα 9.1 στην ταινια. Για συγκριση βαζω 9.5 στο αρχικο Μπατμαν του 1989, ενα 9.1 στο Μπατμαν 2 με τον Πιγκουινο, ενα 9.8 στο Batman begins και ενα 9.4 στο The dark knight. Ομως ειμαι προκατειλλημενος στις ταινιες Μπατμαν. Αν επαιρνα υποψη μου τις υπερβολες, τα αχρειαστα και ανουσια εφε δρασης με καταστροφες κλπ, τα κενα λογικης και τις παρουσιες απο πλευρας υποκριτικης των ηθοποιων, ο βαθμος θα ηταν αρκετα πιο κατω, πχ ενα 7.6 πχ. Αλλά απορροφουμαι τοσο πολυ απο τον Μπατμαν που αυτα τα παραβλεπω. 1
kanesaxo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μόλις επέστρεψα απ'τις κινηματογραφικές αίθουσες. Ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν λέω, η ταινία τα είχε όλα μα όλα. Δε μου άρεσαν κάποιες υπερβολές, του συμπρωταγωνιστή κυρίως που προσπάθησε σεναριακά να φθάσουν το ρόλο του αξεπεραστου τζόκερ στο 2ο. Κατ'εμέ, το 2ο θα παραμείνο το καλύτερο της τριλογίας.
Luxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ποιος ηταν ο συμπρωταγωνιστης δλδ; Δεν ειδα καποια υπερβολη. Απλα ενα εξυπνο μυαλο.
manost Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ποιος ηταν ο συμπρωταγωνιστης δλδ; Δεν ειδα καποια υπερβολη. Απλα ενα εξυπνο μυαλο. Αν μιλάμε για τον Bane, είναι λογικό μιας και είναι από τους ΠΟΙΟ έξυπνους, αν όχι ο εξυπνότερος villain του Batman Universe. Την ταινία δεν την έχω δει, περιμένω πώς και πώς να βραδιάσει να τη δω στο Cosmos.
kanesaxo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Nαι για το Bane μιλώ. Ισως να μην ήμουν τόσο κατατοπιστικός. Εννοούσα το εξής: μετα απο έναν απίστευτο χαρακτήρα στο Νο2, τον τζόκερ, που ανέβασε τον πήχη της ταινίας απίστευτα και με την ερμηνεία πέραν των άλλων, είδαν πως πρέπει να συνεχίσουν την συνταγή. Γι'αυτό προσπάθησαν να κάνουν ακριβώς το ίδιο και με τον Bane. Δηλαδή προσπάθησαν να μας περάσουν άλλον έναν "τζόκερ" επειδή "επρεπε". Δεν ήταν τόσο πετυχημένο. Σα χαρακτήρας δηλαδή, δεν είχε εύρος ερμηνείας όσο του τζόκερ για να κάνει τη διαφορά. Επαναλαμβάνω, όχι πως με χάλασε ιδιαιτέρως. Αναμένω να βγεί σε 1080p, να την ξαναδώ.
DKNI Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Mην συγκρινετε Τζοκερ-Bane Ο Bane ειναι υπεργαματος χαρακτηρας αλλα ο Τζοκερ σαν source material ειναι ο Τζοκερ, ολοκληρος ο μυθος του Μπατμαν εχει στηθει ακριβως απεναντι απο τον Τζοκερ, αυτη η σχεση γιν-γιαν δεν υπαρχει και να ειμαστε ευτυχεις που καποιος ανθρωπος (Λετζερ) μας χαρισε αυτη την ερμηνεια Το TDKR εσπειρε. Ασχημα. Μπορει να μην ηταν τοσο heavy on character οσο θα ηθελα (οπως το TDK) αλλα σαν action/adventure ηταν ανωτερο των αλλων δυο και παροτι εφυγα με το ιδιο αισθημα με το TDK (οτι μου αρεσε λιγοτερο απο το προηγουμενο) ξερω οτι οταν το δω 2η και 3η φορα θα εχουμε την ιδια καταληξη (να νιωσω την γαμιστεροτητα του και να το καταλαβω σαν συνολο) Αν υπαρχει καποιο αρνητικο ειναι οτι 2 σημεια της πλοκης που ηταν ας πουμε turning points δλδ το σπασιμο της μεσης και την υπαρξη της Talia Al Ghoul τα βλεπαμε οσοι εχουμε διαβασει τα κομικς. Αλλα γενικα προσκυνω τον ανθρωπο που καταφερε να δειξει KnightFall, No Man's Land KAI να βαλει Lazarus' Pit και να το κανει ρεαλιστικα! Δηλαδη ΟΚ, Νολαν Θεος. Κριμα που σταματα, υπαρχουν απιστευτες ιστοριες να μας δειξει ρεαλιστικα οπως μονο αυτος μπορει 4
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Πήγα χθες βράδυ στην VMax στο Μαρούσι και βγήκα πραγματικά συγκλονισμένος. Ήθελα να πω δύο λόγια αλλά ο DKNI με κάλυψε απόλυτα, ό,τι παραπάνω γράψω θα'ναι περιττή φλυαρία. 1
DKNI Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Την είδα και γω. Λίγα λόγια για τη μουσική... δεν έχει!!! Με 3 νότες έβγαλαν 3 ταινίες. Nice. Όσο για την ταινία, σαφώς κατώτερη της προηγούμενης, από όπου και να την πιάσεις. Φοβάμαι, πως αυτή τη φορά, ο "βιντεοκλιπισμός" του Νόλαν και η γενικότερη βιασύνη εκεί στο τέλος, μου στέρησαν το συναίσθημα. Μια ωραία ταινία για έναν αγαπημένο χαρακτήρα από κόμικς, αλλά ως εκεί. Επιτηδες το εχει επιλεξει ο Νολαν Εχει δηλωσει - απο το 1ο Μπατμαν - οτι δεν θελει συγκεκριμενο theme και συναισθηματικη μουσικη γιατι αυτα αγιοποιουν τον ηρωα και ηθελε να δειξει την πολυπλοκη "ψυχη" του Μπατμαν με το να μην εχει συγκεκριμενο ηρωικο theme ή μουσικη επενδυση που να κατευθυνει το συναισθημα Γενικε Εισαγγελεα, τι ωρα πηγες? Εγω ημουν στην Gold Class στις 11 Να προσθεσω στα απροσμενα συν, η Χαθαγουει, που ηταν καταπληκτικη σαν Κατγουμαν ενω την περιμεναμε φολα. Στα απροσμενα μειον, τα plot holes και καποιες στιγμες "ρε μαλακα, κατι εχασα, τι δεν εδειξε" που συνηθως ο Νολαν δεν κανει τοσο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 [...] Γενικε Εισαγγελεα, τι ωρα πηγες? Εγω ημουν στην Gold Class στις 11 [...] Ήμουν στη VMax στις 10 με τον Hal9000. Ε, δεν θα βλεπόμασταν. Τώρα που κατέβηκε ο κοινός μας φίλος Ελλάδα, θα'χουμε ευκαιρίες...
skiabox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Γνωρίζει κανείς γιατί η εικόνα που βλέπουμε στα ελληνικούς κινηματογράφους είναι τόσο άθλια; (btw καλύτερη φετινή ταινία εξακολουθώ να θεωρώ το prometheus)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Γνωρίζει κανείς γιατί η εικόνα που βλέπουμε στα ελληνικούς κινηματογράφους είναι τόσο άθλια; συγκεκριμένα για το Batman ή γενικά όλες οι ταινίες, για όλα τα cinema ή συγκεκριμένες αίθουσες?
Thaninho Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Οτι και να λεμε η ταινια μαμισε, πανω απο δυομισι ωρες το βλεμα μου δεν εφυγε απο την οθονη. ανετα 10 / 10 ενα αρνητικο δεν εδειξε καθολου αιμα και δεν εξηγησε την τελευτεα σκηνη μακαρι να κρατουσε την σκηνη με τον Μπλαικ λιγο παραπανω στο τελος να εβρισκε την στολη να πατουσε ενα χαμογελο και τελος
Thaninho Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ποια σκηνη λες οτι δεν εξηγησε? Πως επεζησε μετα την εκρηξη
DKNI Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ε, ενταξει μωρε, Μπατμαν ειναι. Αν δεν δειξει πτωμα, δεν εχει πεθανει κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα