sheik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ναι οντως εχει κλεισει 22/08 VMAX στο Cosmos και ισχυει και το 1+1
skiabox Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέτρια η ταινία παιδιά.Μην πετάξτε τα λεφτά σας για cinema. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέτρια η ταινία παιδιά.Μην πετάξτε τα λεφτά σας για cinema. hahahahahaaha, δλδ το Battleship πχ άξιζε τα λεφτά του ενώ το Batman όχι ε?
Luxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τα εσπασε η ταινια. Οχι σαν το dark knight, αλλα αρκετα καλη! Ποια μλκσμενα χειροκροτουσαν συνεχεια στη vmax που ειχε προβολη 18:30; Επισης απο πισω ολο γελουσαν, σε καποια στιγμη ημουν ετοιμος να σηκωθω επανω, αλλα καλυτερα που δε το εκανα, γιατι τωρα θα ημουν σε κανενα αστυνομικο τμημα. Αλλη φορα μεταμεσονυκτιες προβολες only!
skiabox Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το battleship Thresh-ό-παιδο είχε πολυ περισσότερο ήχο για να σου τραντάζει το κάθισμα.Το batman άντε να έχει μία με δύο σκηνές με πολύ ήχο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 κι αυτό την κάνει μέτρια ταινία ή ταινία που δεν αξίζει να την δεις στο cinema? damn man...
Basilisc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ρε σας τρολάρουν και τσιμπάτε. Μόλις γύρισα και εγώ και η αίσθηση ήταν γλυκιά. Για όσους αναρωτιούνται σαν του Λέτζερ ερμηνεία δεν έχει αλλά νομίζω σαν ταινία είναι συνολικά καλύτερη από άποψη ιστορίας. Αν και θα σιγουρευτώ σε κάνα χρόνο όταν μαζευτεί καμιά φορά η παρέα για μαραθώνιο. Στα Στερ στο Ίλιον πάντως η αίθουσα ήταν εκκλησία σε όλη τη διάρκεια της ταινίας.
kirileman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Την είδα και γω. Λίγα λόγια για τη μουσική... δεν έχει!!! Με 3 νότες έβγαλαν 3 ταινίες. Nice. Όσο για την ταινία, σαφώς κατώτερη της προηγούμενης, από όπου και να την πιάσεις. Φοβάμαι, πως αυτή τη φορά, ο "βιντεοκλιπισμός" του Νόλαν και η γενικότερη βιασύνη εκεί στο τέλος, μου στέρησαν το συναίσθημα. Μια ωραία ταινία για έναν αγαπημένο χαρακτήρα από κόμικς, αλλά ως εκεί.
Luxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εμενα προσωπικα ηταν η μοναδικη ταινια, απο την τριλογια, που επαιξε με τα συναισθηματα μου τοσο..
kirileman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ναι αλλά φθηνά, πολύ φθηνά. Ίσως δε βοήθησε και η (ανύπαρκτη) μουσική επένδυση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ρε σας τρολάρουν και τσιμπάτε. not really, απλά τα γούστα του skiabox είναι legendary
Cossutius. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μόλις γύρισα. Μπορώ να πω οτι είναι μακράν η καλύτερη φετινή ταινία. Για τα γούστα μου (αν και απ ότι φανηκε όλοι οι 30αρηδες και βάλε Εξαιρετικές ερμηνίες, πολλοί πρωταγωνιστές, η ταινία να μας δείχνει τον ρόλο όλων και όχι μόνο του Μπάτμαν. Αρκετό συναισθημα απ τη ταινία και φυσικά απίστευτες ανατροπές. Αν κάποιος περιμένει να πάει να δει τον γνωστο γαμάουα Μπάτμαν να τα κανονίζει όλα, εχει επιλέξει λάθος ταινία. Δεν έχει καμία σχέση με τις 2 προηγούμενες. Υπάρχει συνέχεια απ τις προηγούμενες και φυσικα αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον. Πολύ συμαντικό το ότι δεν αφήνει ερωτηματικά. Ο Tom Hardy εξαιρετικός στον ρόλο του παρεπιπτόντος. Γενικά η ταινία είναι κορυφή και αξίζει τη βαθμολογία που της δώθηκε κατά την άποψή μου. Από εμένα έχει ένα 10άρι διότι μου έδωσε αυτά που ήθελα και έλειπαν από τις προηγούμενες 2.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το battleship Thresh-ό-παιδο είχε πολυ περισσότερο ήχο για να σου τραντάζει το κάθισμα.Το batman άντε να έχει μία με δύο σκηνές με πολύ ήχο. Μόλις μίλησα με τον αδερφό μου στο τηλέφωνο που το είδε και μου είπε ότι το κάθισμά του έτριξε τουλάχιστον 6 φορές. Πρέπει να καραλέει το ταινιάκι παίδες. 1
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Η ταινία ήταν φανταστική αλλά στο Cosmos μας γάμησαν κανονικά με τον ήχο που έσπαγε κάθε τρείς και λίγο. Και για μένα η καλύτερη φετινή ταινία όπως είπε ο Cossutius
PavelX Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Η ταινία ήταν φανταστική αλλά στο Cosmos μας γάμησαν κανονικά με τον ήχο που έσπαγε κάθε τρείς και λίγο. Αυτό. Πρέπει να ανατινάξουν την αίθουσα και να φτιάξουν καινούρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα