Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά ναι κι εγώ το έχω πάρει απόφαση, άσε που είναι πρώτη φορά που δεν έχω διαβάσει spoilers...

φοβαμαι να μπω στο ιντερνετ αλλα και σε αυτο το τοπικ σε οτι λεει batman. ειλικρινα σου μιλαω

ο δικτατορας εκανε πρεμιερα στης 22 μαιου. στην Ελλαδα ηρθε 2.5 μηνες μετα. καλα ειμαστε

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απίστευτη απογοήτευση. Πολύ πολύ κατώτερο από το dark knight, και μόνο η σύγκριση είναι ντροπή.

Το σενάριο είναι τόσο τρύπιο που είναι να κλαις!

Βαρετές μάχες, flat χαρακτήρες, δεν δένεσαι με κανέναν, δεν ανησυχείς, δεν τρομάζεις, δεν σε νοιάζει τίποτα απλά περιμένεις.. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοθάψω!

Όλη η ταινία δεν έχει ούτε μια ωραία ιδέα!

100% προβλέψιμη, 100% κλισέ.... Θα σας πάρουν τα γέλια μόλις δείτε ποια είναι η απειλή.

Πάτε με χαμηλές προσδοκίες και θα σας φανεί σχετικά OK.

Δημοσ.

Και γω προτείνω να πάτε με χαμηλές προσδοκιες και θα σας φανει οκ.

Στην περισσότερη ταινια βέβαια θα ασχολείστε με τα ψυχολογικά του batman, αλλα τεσπα...

Δημοσ.

τι εμαθα τωρα, μαλλον θα φυγουμε για 4ημερο και θα χασω την πρεμιερα! θα παω στης 22 να την δω μονος μου! ααααααααααααα

Δημοσ.

Αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Η εταιρία βγάζει χρήματα κυρίως από τα DVD που θα πουληθούν όταν η ταινία βγει σε DVD. Η προβολή στις αίθουσες, είναι μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τα DVD. Άρα όλη η ιστορία με το πόσοι θα κατεβάσουν μια ταινία όσο καιρό είναι στις αίθουσες, δεν τους αφορά, καθώς οι ίδιοι δεν πρόκειται να αγοράσουν το DVD (ή θα το αγοράσουν έτσι κι αλλιώς).

εεεε;

Τα studio του hollywood παίρνουν μέχρι και 80% της τιμής του εισητηρίου στην εβδομάδα πρεμιέρας και δεν πέφτει το ποσοστό τους κάτω από 40% σε συνδυασμό με τις χαμηλές πωλήσεις των dvd blu ray κλπ, τα κύρια έσοδα τους είναι από το cinema.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πω, ο Kevin Smith το έλεγε στο evening harder στο Λονδίνο. Σκηνοθέτης είναι, σε στούντιο δουλεύει, όλη μέρα με αυτά τα θέματα ασχολείται. Τώρα άμα δεν ισχύει και δεν ηξερε τι ελεγε, θα μου φανεί εξαιρετικά παράξενο.

Εσύ απο που το γνωρίζεις αυτο που γράφεις;

Και εδω παρόμοια πράγματα διαβάζω:

http://www.scribd.com/mobile/doc/5885934

Δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή αυτη τη στιγμή και είναι δύσκολο να διαβάσω απο το τηλέφωνο μου ολόκληρα κείμενα, οπότε αν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά, πες μου.

Και εδω τα ίδια:

http://www.edwardjayepstein.com/Demyst3.htm

Δημοσ.

Aυτο με το 80% ισχυει για τις δυο πρωτες εβδομαδες της ταινιας.Μετα το ποσοστο αντιστρεφεται,αλλα δεν εχει σημασια για τα στουντιο αφου συνηθως μετα την πρωτη εβδομαδα,το ποσοστο θεασης πεφτει 70%.

Γιαυτο και ειναι πολυ σημαντικο το πρωτο τριημερο για τα στουντιο,αφου εκει κρινεται ποσο μεγαλο κερδος θα βγαλουν απο την ταινια.

Οι σινεμαδες βγαζουν κερδος κυριως απο τα αναψυκτικα,ποπκορν,κτλ.

Απο κει και υστερα αν η ταινια εχει ποδια (legs) για τις επομενες εβδομαδες,δηλαδη συνεχιζεται η προσελκυση του κοσμου,τοτε βγαζουν μεγαλο κερδος και τα σινεμα.Γιαυτο πχ αν μια καινουργια ταινια κανει επιτυχια,το σηκουελ της βγαινει σε πολυ περισσοτερους σινεμαδες.

Τo πραγματικο ομως κερδος για τα στουντιο προερχεται απο το merchandise,oυτε καν απο τις πωλησεις dvd/bluray.Παιχνιδια,videogames,launch meals,μπλουζακια,ποτηρια και οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις.Ο Λουκας μεχρι και Star Wars pizza ειχε βγαλει.

Δημοσ.

Ε, ναι, ΟΚ, αλλα οι περισσότερες ταινίες δεν βγάζουν launch meals και βίντεο-παιχνίδια. Το dark knight σαφώς, αλλά η συζήτηση που κάνουμε είναι γενικότερη.

Νομίζω ότι εδω συνοψίζονται όλα:

Video, DVDs, Pay-TV and Broadcast, which have much lower marketing costs, now yielded almost all the profits for the corporate owners of the studios.

• Super Moderators
Δημοσ.

τουλάχιστον ακόμα και πρεμιέρα θα έχουμε επιλογή για 1+1 ticket...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...