Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ότι με ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως τα του εμπορίου (ψέματα!), αλλά μήπως παίζει ρόλο που η ταινία δεν έχει έρθει ακόμη σε πολλές χώρες; Και το Dark Knight έτσι είχε λειτουργήσει;

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι θα κάνω όμοια κριτική με τον v for vangelis:-P

Κατά τα αλλά βλέπω στο IMDb ξεφούσκωμα στις κριτικές από ότι φαίνεται δεν ξεπεράστηκε το tdk

Δημοσ.

εγω βλεπω οτι συνεχιζει να διατηρεί το ενιαρακι στο IMDb κάτι πολύ σημαντικό επίσης για εισπρακτικές επιτυχίες καλυτερα να συζηταμε αφου σταματήσει να προβάλλεται η ταινια που θα εχουμε ενα σύνολο

Δημοσ.

στα release dates ακομα και το πακισταν μας περασε.

σχετικα με τα ξεφουσκωματα που λετε. δεν την εχω δει ακομα αλλα την περιμενα χειροτηρη απο το tdk πριν βγει στους κινηματογραφους

ειναι δυσκολο να συνδυασεις τοσους πολλους πρωταγωνιστες στην τελευταια ταινια του batman και περιμενα να ψιλοπατωσει

θα δειξει ομως

Δημοσ.

Eιναι ξεφτιλα το οτι μας περασε ακομα και το Πακισταν! Σιγουρα ομως θα ειχε περισσοτερες εισπραξεις αν ειχε βγει ταυτοχρονα σε ολες τις χωρες παγκομσιως.

Δημοσ.
Eιναι ξεφτιλα το οτι μας περασε ακομα και το Πακισταν!

Ποιος ακριβώς ξεφτιλίστηκε και για ποιο λόγο; Το έθνος; Το κράτος; Το κινηματογραφικό κοινό της Ελλάδος;

Σιγουρα ομως θα ειχε περισσοτερες εισπραξεις αν ειχε βγει ταυτοχρονα σε ολες τις χωρες παγκομσιως.

Αν είναι σίγουρο, τότε γιατί δεν το κάνανε; <_<

• Super Moderators
Δημοσ.

στα release dates ακομα και το πακισταν μας περασε.

Εδώ μας πέρασαν τα Σκόπια, στο Πακιστάν κολλάς? :P

Δημοσ.

Ποιος ακριβώς ξεφτιλίστηκε και για ποιο λόγο; Το έθνος; Το κράτος; Το κινηματογραφικό κοινό της Ελλάδος;

και εγω αναρωτιεμαι γιατι δεν το κανανε? Ολοι οσοι θελουν να το δουν αλλα μενουν σε καποια χωρα που δεν εχει ξεκινησει ακομα ξερεις τι κανουν? Οι περισσοτεροι το κατεβαζουν πειρατικο και το βλεπουν στο pc τους αρα ετσι η εταιρια χανει ενα μεγαλο ποσοστο απο τα κερδη που θα ειχε αν ειχε βγει ταυτοχρονα. Μιλαμε εχουν χασει ηδη εκατομυρια και οσο καθυστερει χανουν ολο και περισσοτερα. Δεν ειναι μονο η Ελλαδα αλλα και ενα σωρο αλλες χωρες που ακομα δεν εχει ξεκινησει.

Δημοσ.

και εγω αναρωτιεμαι γιατι δεν το κανανε? Ολοι οσοι θελουν να το δουν αλλα μενουν σε καποια χωρα που δεν εχει ξεκινησει ακομα ξερεις τι κανουν? Οι περισσοτεροι το κατεβαζουν πειρατικο και το βλεπουν στο pc τους αρα ετσι η εταιρια χανει ενα μεγαλο ποσοστο απο τα κερδη που θα ειχε αν ειχε βγει ταυτοχρονα. Μιλαμε εχουν χασει ηδη εκατομυρια και οσο καθυστερει χανουν ολο και περισσοτερα. Δεν ειναι μονο η Ελλαδα αλλα και ενα σωρο αλλες χωρες που ακομα δεν εχει ξεκινησει.

αν περιμένουν να βγάλουν τα εκατομμύρια από τα αραβικα εμιρατα....

Δημοσ.

Αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Η εταιρία βγάζει χρήματα κυρίως από τα DVD που θα πουληθούν όταν η ταινία βγει σε DVD. Η προβολή στις αίθουσες, είναι μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τα DVD. Άρα όλη η ιστορία με το πόσοι θα κατεβάσουν μια ταινία όσο καιρό είναι στις αίθουσες, δεν τους αφορά, καθώς οι ίδιοι δεν πρόκειται να αγοράσουν το DVD (ή θα το αγοράσουν έτσι κι αλλιώς).

Δημοσ.

συνήθως απο 200κ και μετά είναι ανεπηρέαστο το αποτέλεσμα... και με σχεδόν 80/100 metascore είτε είναι οργανωμένοι που την ανεβάζουν ή το hype έξω είναι ΤΟΣΟ μεγάλο ή δεν ξέρω.... αλλά δες τι πλάκα έχουν με το hype... στο 2ο πεθαίνει ο πρωταγωνιστής και εξυμνούν το παίξιμό του. τώρα γίνεται το μακελειό και το hype ξανά υπερπολλαπλασιάζεται... όλα αυτά μαζί δίνουν έναν τόσο μεγάλο βαθμό μάλλον

Στους 238000 ψήφους είμαστε στο 8.9

Οχι άσχημα θα έλεγα!

Δημοσ.

Εγώ πάντως ανήκω στους περισσότερους πιστεύω, που αν και τρώμε τα λυσσακά μας που κυκλοφορεί σε άλλες χώρες, περιμένουμε να τη δούμε στους κινηματογράφους εδώ, γιατί απλά τέτοιες ταινίες αξίζουν την αναμονή! Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου είναι must! Απορώ πώς μερικοί το είδαν σε τόσο χάλια ποιότητα...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά ναι κι εγώ το έχω πάρει απόφαση, άσε που είναι πρώτη φορά που δεν έχω διαβάσει spoilers...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...