Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 μην τα ανοίγεις?
konpat Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μόλις το είδα σε TS (δεν άντεξα).ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!Αυτό το έργο πρέπει να το δεις σε κινηματογραφική αίθουσα.Η μουσική του απίστευτη ειδικά στο ΄τελος και δένει απόλυτα με αυτό που διαδραματίζεται στην οθόνη.Σε ts που το είδα η ποιότητα του ήχου ήταν κάτω του μετρίου και χάλαγε την όλη ατμόσφαιρα..Μόλις βγει κανονικά στις αίθουσες θα πάω να το ξαναδώ!
Toufas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 δεν υπαρχει κανεις λογος να δει καποιος κατι χειροτερο απο 720p μεχρι και κωμωδιες του κωλου εκει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ούτε λόγος, μέχρι κι εγώ αντέχω...
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Φακιν Φακ. Μεχρι κι εγω περιμενο να το δω στο σινεμα και ανοιξα ενα spoiler και μου το κατέστρεψε ολο! DAMN YOU!!!!!!!
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Φακιν Φακ. Μεχρι κι εγω περιμενο να το δω στο σινεμα και ανοιξα ενα spoiler και μου το κατέστρεψε ολο! DAMN YOU!!!!!!! Το λεει η λεξη, "spoiler". Ποτε δεν τα ανοιγουμε. Κακο ! Μη !
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Το λεει η λεξη, "spoiler". Ποτε δεν τα ανοιγουμε. Κακο ! Μη ! ηθελα να δω ποσο ειχε γραψει μεσα αλλα επεσε το ματι μου σε μια λεξη. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ! αντι να ειναι κανα αρθρο...
Plug Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ηθελα να δω ποσο ειχε γραψει μεσα αλλα επεσε το ματι μου σε μια λεξη. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ! αντι να ειναι κανα αρθρο... Η απαγορευμένη γνώση πάντα είχε συνέπειες, burn in hell τωρα :-P 2
FarCry Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Το λεει η λεξη, "spoiler". Ποτε δεν τα ανοιγουμε. Κακο ! Μη ! :-D :-D εγω παλι δεν εχω τετοιο θεμα γιατι δεν εχω δει κανενα απο την τριλογια οποτε δε καταλαβαινω και που τα διαβαζω. αχα καλο ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 :-D :-D εγω παλι δεν εχω τετοιο θεμα γιατι δεν εχω δει κανενα απο την τριλογια οποτε δε καταλαβαινω και που τα διαβαζω. αχα καλο ε? i sense much faggotry in this one... 1
FarCry Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 i sense much faggotry in this one... πως σου ηρθε αυτο παλι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 πως σου ηρθε αυτο παλι? από το ότι δεν έχεις δει καμία ταινία από την τριλογία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα