..MementoMori.. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 δειχνει καθολου στην ταινια τον bane χωρίς μάσκα?? την ιστορια του πως εγινε ετσι ? με φειδωλοτητα παρακαλώ οχι spoiler Ναι.
overpower Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Βασικα δεν δειχνει γιατι φοραει αυτη την μασκα, απλα την ιστορια του Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από overpower
Plug Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 εχω κατεβάσει 2 κάμερες....πραγματικά νιώθω σα ναρκομανής.... Θέλω τοσο πολύ να κάνω διπλό κλικ και να πάρω τη δόση μου!!! Κάθε σας σποιλερ(που προς το παρόν δεν ανοίγω)κάνει την αίσθηση αυτή,ακόμα πιο έντονη!!!
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Και εγω κατεβασα μια εκδοση και απλα την ανοιξα για να δω ποιοτητα. Τελειως αθλια δε βλεπεται! Αλλα δε ξερω εαν θα αντεξω μεχρι να παω κινηματογραφο!
Kasrith Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 εχω κατεβάσει 2 κάμερες....πραγματικά νιώθω σα ναρκομανής.... Θέλω τοσο πολύ να κάνω διπλό κλικ και να πάρω τη δόση μου!!! Κάθε σας σποιλερ(που προς το παρόν δεν ανοίγω)κάνει την αίσθηση αυτή,ακόμα πιο έντονη!!! Είναι σαν το σεξ ένα πράμα. Όσο αντιστέκεις τόσο ποιο πολύ το ευχαριστιέσαι
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δευτερα ή Τριτη που θα εχω ρεπουδακι θα παω να τη δω. Μοναχουλης μου καθως δεν εχω και κανεναν εδω που να μπορει να ερθει μαζι μου. Το καλο ειναι οτι και κοσμο να εχει αφου θα ειμαι μονος μου θα βρω ανετα θεση οπου γουσταρω.
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Είσαι εξωτερικό? Γιατί Ελλάδα θα αργήσει αν δεν κάνω λάθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Είσαι εξωτερικό? Γιατί Ελλάδα θα αργήσει αν δεν κάνω λάθος. Κύπρο, god damn it...
overpower Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Το εχεις δει? αν ναι θα ξερεις ποιο ειναι ο αστυνομικος BTW μην γραφεις μεσα στο quote. Εψαχνα να βρω για τι πραγμα μιλουσες
Toufas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Το εχεις δει? αν ναι θα ξερεις ποιο ειναι ο αστυνομικος BTW μην γραφεις μεσα στο quote. Εψαχνα να βρω για τι πραγμα μιλουσες Ναι το εχω δει. Θελει να πει πως ο orphan-cop θα ειναι ο batman πλεον. Για αυτο και και σηκωθηκε η πλατφορμα στο τελος και ειδαμε τιτλους, για αυτο και εφτιαξε ο wayne το bat-signal
overpower Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ναι το εχω δει. Θελει να πει πως ο orphan-cop θα ειναι ο batman πλεον. Για αυτο και και σηκωθηκε η πλατφορμα στο τελος και ειδαμε τιτλους, για αυτο και εφτιαξε ο wayne το bat-signal επειδη στο τελος τον ειπε εκεινη robin, εγω καταλαβα οτι θα εχουμε συνεχεια με robin. ισως απλα εκει βρει τα οπλα, στολες μπλα μπλα μπλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα