KilliK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 το εχω ακουση και απο αλλους ότι η Hathaway είναι πολυ καλή ενώ δεν το περίμεναν..... told ya.
gavros10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Γιατι υπηρχε αντιρηση για τον ερωτα μου; ε; ποιος θα τολμησει να μιλησει; θα βγαλει κανενας προδοτης την μασκα; Anne Hathaway, if you ever see this, i want you to know that i am in LOVE with you
sheik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Γιατι υπηρχε αντιρηση για τον ερωτα μου; ε; ποιος θα τολμησει να μιλησει; θα βγαλει κανενας προδοτης την μασκα; Anne Hathaway, if you ever see this, i want you to know that i am in LOVE with you Μολις με πηρε τηλεφωνο και λεει δεν αντεχει αλλο, σου εχει πει 100 φορες να μην την ενοχλεις,κοφτο. 2
gavros10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μολις με πηρε τηλεφωνο και λεει δεν αντεχει αλλο, σου εχει πει 100 φορες να μην την ενοχλεις,κοφτο. δωσε μου το κινητο της τωρα! ξερω που μενεις, εχω την ip σου. χαχχαχαχα
skiabox Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Βλέπω καλά ή με γελούν τα μάτια μου; 9.1 βαθμολογία στο imdb από 155000 χρήστες; Είναι τόσο απίστευτα καλή;
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Βλέπω καλά ή με γελούν τα μάτια μου; 9.1 βαθμολογία στο imdb από 155000 χρήστες; Είναι τόσο απίστευτα καλή; και εγω αρχιζω να αναρωτιεμαι... 1
manost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Βλέπω καλά ή με γελούν τα μάτια μου; 9.1 βαθμολογία στο imdb από 155000 χρήστες; Είναι τόσο απίστευτα καλή; Εντάξει, είναι νωρίς ακόμη και γι 'αυτό είναι τόσο ψηλά. Αν θυμάμαι καλά, το TDK την ίδια εποχή είχε περάσει ακόμη και το Godfather, βρισκόταν στη 2η θέση και μετά από κάποιο διάστημα άρχισε να πέφτει. Πάντως με τα όσα γράφουν οι συμφoρουμίτες εδώ που το έχουν δει, αλλά και από τις κριτικές και τα σχόλια σε άλλα sites/forums, είναι πάρα πολύ καλή. Η 21η Αυγ. είναι μακρυά..
paularas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 συνήθως απο 200κ και μετά είναι ανεπηρέαστο το αποτέλεσμα... και με σχεδόν 80/100 metascore είτε είναι οργανωμένοι που την ανεβάζουν ή το hype έξω είναι ΤΟΣΟ μεγάλο ή δεν ξέρω.... αλλά δες τι πλάκα έχουν με το hype... στο 2ο πεθαίνει ο πρωταγωνιστής και εξυμνούν το παίξιμό του. τώρα γίνεται το μακελειό και το hype ξανά υπερπολλαπλασιάζεται... όλα αυτά μαζί δίνουν έναν τόσο μεγάλο βαθμό μάλλον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 πρωταγωνιστής είναι ο Batman, όχι ο Joker
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 σιριους μπλακ...
slipknot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δηλαδή η ερμηνεία του Ledger στο TDK δεν ήταν -το λιγότερο- αρκετά καλή;
overpower Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μολις την ειδα...απιστευτη στα επομενα 2-3 χρονια θα εμφανιστει και ο robin στον κινηματογραφο, οπως θα καταλαβετε απο το τελος.
6xXx6 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) συνήθως απο 200κ και μετά είναι ανεπηρέαστο το αποτέλεσμα... και με σχεδόν 80/100 metascore είτε είναι οργανωμένοι που την ανεβάζουν ή το hype έξω είναι ΤΟΣΟ μεγάλο ή δεν ξέρω.... αλλά δες τι πλάκα έχουν με το hype... στο 2ο πεθαίνει ο πρωταγωνιστής και εξυμνούν το παίξιμό του. τώρα γίνεται το μακελειό και το hype ξανά υπερπολλαπλασιάζεται... όλα αυτά μαζί δίνουν έναν τόσο μεγάλο βαθμό μάλλον Στο πρωτο συμφωνώ ότι το DK επωφελήθηκε σαν hype απο το θανατο του ηθοποιού παροτι ειναι μακάβριο.. αλλά οτι το DKR επωφελήθηκε από την τραγωδία που έγινε δεν στέκει, ισα ισα που στοίχισε κιολας πολύ ακριβά κατι αλλο για όσους το εχουν δει (εγω αντιστεκομαι σθεναρα στο camrip ) δειχνει καθολου στην ταινια τον bane χωρίς μάσκα?? την ιστορια του πως εγινε ετσι την αναλύει ? με φειδωλοτητα παρακαλώ οχι spoiler Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από 6xXx6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα