Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο αγαπητος kevin smith αρχησε ενα podcast για τον batman: http://smodcast.com/channels/fatman-on-batman/

paul dini, mark hamill, arleen sorkin κλπ μεχρι τωρα.

ΜΗΝ ακουσετε το #8 μιας και ειναι γεματο spoilers για το εργο. Ειμαι στο 3ο επεισοδιο και ειναι απολαυστικοτατο μεχρι τωρα.

Δημοσ.

με εκνευριζει το γεγονος οτι η μονη ταινια που θελω να δω φετος το καλοκαιρι στον κινηματογραφο που εχει γινει παγκοσμια επιτυχια θα ερθει στην Ελλαδα σε σχεδον 1 μηνα. και να πεις οτι ειμαστε μπαγκλαντεζ; οχι ακομα αλλα εκει παμε. ολος ο κοσμος παει και δινει τα λεφτα του για να την δει και εμενα δεν με αφηνουν. SHUT UP AND TAKE MY MONEY

Δημοσ.

με εκνευριζει το γεγονος οτι η μονη ταινια που θελω να δω φετος το καλοκαιρι στον κινηματογραφο που εχει γινει παγκοσμια επιτυχια θα ερθει στην Ελλαδα σε σχεδον 1 μηνα. και να πεις οτι ειμαστε μπαγκλαντεζ; οχι ακομα αλλα εκει παμε. ολος ο κοσμος παει και δινει τα λεφτα του για να την δει και εμενα δεν με αφηνουν. SHUT UP AND TAKE MY MONEY

Πρωτον, ηρεμησε...

Δευτερον, οι εταιριες διανομης στην Ελλαδα ευθυνονται για την αργοπορημενη προβολη της.

Τριτον, μην παραπονιεστε ολοι γιατι η Ελλαδα ειναι απο τις ευνοημενες χωρες στις ημερομηνιες προβολης. Τα τελευταια χρονια τα blockbuster, με λιγες εξαιρεσεις, τα βλεπουμε ταυτοχρονα με Αμερικη και σε διαφορες περιπτωσεις που θυμαμαι και 1-2 βδομαδες η μερες πριν απο Αμερικη η αλλες μεγαλες χωρες (UK))

Δημοσ.

Γενικότερα αποφευγω τα μεγάλα λόγια, ειδικά για ταινίες, διότι συνήθως από αυτά ξεκινάνε ατελείωτες συζητήσεις με κάποιους που διαφωνούν. Γι αυτό απλά και σεμνά θα πω ότι η ταινία γάμησε και έδειρε και τα έσπασε όλα laugh.giflaugh.gif

Μεγάλο φινάλε στην τριλογία. Την καταευχαριστήθηκα πραγματικά.

Θα τα πούμε αναλυτικά όταν με το καλό βγει και εδώ....Κρίμα, πραγματικά που βγαίνει 21/8 μιας και θα είναι δυσκολο να αποφύγει ένας τακτικός του internet τα 2-3 σημαντικά spoilers.

Εγώ μετράω ήδη τις μέρες για να το ξαναδώ.

Αγαπάμε Bane lipssealed.png

Δημοσ.

Πρωτον, ηρεμησε...

Δευτερον, οι εταιριες διανομης στην Ελλαδα ευθυνονται για την αργοπορημενη προβολη της.

Τριτον, μην παραπονιεστε ολοι γιατι η Ελλαδα ειναι απο τις ευνοημενες χωρες στις ημερομηνιες προβολης. Τα τελευταια χρονια τα blockbuster, με λιγες εξαιρεσεις, τα βλεπουμε ταυτοχρονα με Αμερικη και σε διαφορες περιπτωσεις που θυμαμαι και 1-2 βδομαδες η μερες πριν απο Αμερικη η αλλες μεγαλες χωρες (UK))

μια χαρα ηρεμος ειμαι αλλα ελεος πια. εγω πηγαινω λιγες φορες σινεμα. θελω να ξερω τι πληρωνω και να μην βλεπω βλακειες. το batman ειναι η μονη ταινια φετος που θελω να παω να την δω. ολο το ιντερνετ την σχολιαζει, το imdb την εχει βγαλει ως 3η καλυτερη ταινια ολων των εποχων και εγω, οπως και εσεις, πρεπει να την δουμε σε ενα μηνα+. θα εχει ξεθυμανει τοτε ο χαμος που γινεται. συν οτι οσο αργουμε να την δουμε τοσο κινδυνευουμε να μας πεταχτει στην μουρη κανα spoiler που θα τα χαλασει ολα

Δημοσ.

Για αυτό το λόγο είχα ένα θέμα να την παρακολουθήσω. Έχασα επεισόδια και η φωνή του Bane επίσης με δυσκόλεψε σε σημεία.

Θέλω να την ξαναδώ τώρα που έχω την γενική εικόνα βγάλω την ετυμηγορία.

Και γω το ίδιο έλεγα, σε μερικές φάσεις έκλεινα τα μάτια και προσπαθούσα να καταλάβω τι έλεγε, η αυτός η ο Gordon σε μια φάση. Κανονίζω ήδη δεύτερη προβολή, λογικά μέστην εβδομάδα

μια χαρα ηρεμος ειμαι αλλα ελεος πια. εγω πηγαινω λιγες φορες σινεμα. θελω να ξερω τι πληρωνω και να μην βλεπω βλακειες. το batman ειναι η μονη ταινια φετος που θελω να παω να την δω. ολο το ιντερνετ την σχολιαζει, το imdb την εχει βγαλει ως 3η καλυτερη ταινια ολων των εποχων και εγω, οπως και εσεις, πρεπει να την δουμε σε ενα μηνα+. θα εχει ξεθυμανει τοτε ο χαμος που γινεται. συν οτι οσο αργουμε να την δουμε τοσο κινδυνευουμε να μας πεταχτει στην μουρη κανα spoiler που θα τα χαλασει ολα

Η βαθμολογία θα παίζει πολύ τώρα μιας και είναι πρώτες μέρες, περίμενε κανα 3μηνο (μην πω 6) για να ισορροπίση η φάση πριν λες για top 3 όλων των εποχών...

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το camrip. Περιμενω με αγωνια να το δω και σινεμα για να ευχαριστηθω τα εφε.

Με απολυτη ειλικρινεια τα παρακατω emoticon ηταν η φατσα μου απο τα μισα της ταινιας μεχρι τους τιτλους τελους.

:fear: :shock: :whistle: :confused:

Πραγματικα δεν παιζει να εχω ανατριχιασει τοσες πολλες φορες ουτε σε ολη την τριλογια του Αρχοντα.

Δημοσ.

Tο ειδα και εγω χτες. Τρομερο εργο, θα το δω ακομα 1-2 φορες πριν βγει σε bluray.

O Bane για μενα φτανει επιπεδο joker/heath ledger.

Η Hathaway γαματη στον ρολο της.

• Like 1
Δημοσ.

batman vs bane στο tdkr= rocky 3 παντως, το πως προπονειται, το οτι δεν μπορει να τον νικησει ακομα κλπ κλπ.

ειχε μερικα σεναριακα κενα και πραγματα που δεν ηταν λογικα αλλα και παλι το εργο ηταν πολυ καλο.

Α και δειτε τα 2 πρωτα πριν πατε. Ειδα το 1ο, και εχει πραγματα που βλεπουμε στο 3ο και ειναι plot devices.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...