Sellers Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Που ζω ρε πούστη? Σήμερα πήρα χαμπάρι το μακελειό που έγινε. Κρις, θα το κανονίσουμε να πάμε να το δούμε όταν βγει?
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Στο imax και γενικα σε ολους τους κινηματογραφους, να φανταστω οτι η ταινια παιζει σε φουλ ποιοτητα εικονας και ηχου; Δλδ 1080p και DTS ή κατι ακομα καλυτερο;
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Που ζω ρε πούστη? Σήμερα πήρα χαμπάρι το μακελειό που έγινε. Κρις, θα το κανονίσουμε να πάμε να το δούμε όταν βγει? Αμε, αν ειμαι Θεσσ, μενει να βρουμε ποιος θα ντυθει Μπατμαν και ποιος Ρομπιν.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Στο imax και γενικα σε ολους τους κινηματογραφους, να φανταστω οτι η ταινια παιζει σε φουλ ποιοτητα εικονας και ηχου; Δλδ 1080p και DTS ή κατι ακομα καλυτερο; ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλύτερο. https://en.wikipedia.org/wiki/Imax#Technical_aspects
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Αμε, αν ειμαι Θεσσ, μενει να βρουμε ποιος θα ντυθει Μπατμαν και ποιος Ρομπιν. Αν με πάρετε μαζί σας, θα ντυθώ Alfred. Σε ποια αίθουσα είναι καλά να το δει κανείς εδώ στο Σαλόνικα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Στο mall Athens η αιθουσα IMAX ειναι καλη; δεν είναι IMAX...
malvinan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 H Vmax στο Cosmos εχει καμια σχεση με IMAX? Η μονη Imax στη θεσσαλονικη ειναι στο πλανηταριο και ρωτησα αν θα προβαλλουν ταινιες και μου ειπαν οτι δεν ειναι σινεμα. Τη χρησιμοποιουν μονο για ντοκιμαντέρ. Εγω παλι νομιζω οτι θα ηταν καλο εσοδο για το αδειο πλανηταριο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 H Vmax στο Cosmos εχει καμια σχεση με IMAX? δεν είναι IMAX...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Αν με πάρετε μαζί σας, θα ντυθώ Alfred. Σε ποια αίθουσα είναι καλά να το δει κανείς εδώ στο Σαλόνικα; Ο Αλφρεντ ειναι 2ος ρολος, μενει να βρουμε την Κατγουμαν και τον Penguin.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ο Αλφρεντ ειναι 2ος ρολος, μενει να βρουμε την Κατγουμαν και τον Penguin. Ωραία. Θα βάλω την κοπέλα μου να ντυθεί catwoman, που έτσι κι αλλιώς θα ερχότανε, και θα ντυθώ εγώ πιγκουινος. Για το τελευταίο θα σας ήμουν πιο χρήσιμος 6 μήνες και 30 κιλά νωρίτερα.
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλύτερο. https://en.wikipedia.org/wiki/Imax#Technical_aspects Την εικονα εσυ την εκανες edid ή οντως υπαρχει καπου σε imax;
Apoll Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ποια σου αρεσε περισσότερο; BB, DK ή DKR? Δωσε και μια βαθμολογια. 1 μηνας εμεινε, που θα παει, θα περάσει! Με άριστα το 5... Batman του Tim Burton -1, ΒΒ 3, DK 4, DKR 5. Και γιατι 5; Γιατί εκτός της τρομερής σκηνοθεσίας, και τρομερής δουλειάς από τους ηθοποιούς, ..... όχι spoilers..... Σχετικά με την απάντηση του IMAX στο πλανητάριο Θεσσαλονίκης (που αναφέθηκε παραπάνω), γι αυτό η Ελλάδα πάει χάλια στην οικονομία. Το ΙΜΑΧ του Bradford είναι στο Μουσείο Φωτογραφίας. Και συνήθως είναι άδειο, δείχνωντας documentaries. Παρόλα αυτά, βάζουν ταινίες που είτε έχουν γυριστεί σε IMAX κάμερες (DK, DKR) ή blockbusters που θα φέρουν λεφτά, και έτσι συνεχίζει να υπάρχει. Όσον αφορά την διαφορά μεταξύ 35mm και 70mm IMAX http://www.slashfilm.com/qa-imax-theatre-real-imax-liemax/ http://www.screened.com/profile/rockinkemosabe/all-images/132-1640442/imax_vs_35mm_comparison_img/131-538267/
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Στο mall λες να ειναι ψευτο-imax η οθονη; Και γιατι δε προβαλλεται εκει το batman; *Ακυρο, εγω μπερδεψα το v-max με το imax!* Τωρα ειδα οτι δεν υπαρχει στην ελλαδα imax αιθουσα. Ποσο πισω ειμαστε.. Εδω εχει η βουλγαρια και η τουρκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα