Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ο,τι άλλο είδος ταινίας συμφωνώ μαζί σου,αλλά στα comics είναι διαφορετικά,όταν επί 70-80 χρόνια έχουν κατασταλάξει συγκεκριμένοι συνδυασμοί που συναρπάζουν των κόσμο,ε τότε δεν τους αλλάζεις και απλά τους ξανά γυρνάς σε νέο remake.

Γιατί εν τάξη ποιος θέλει να δει τέτοια ταινία π.χ. (και μην πείτε όλοι «εγώ» ρητορική ερώτηση)

1.jpg

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

, θα παίξει τον ρόλο του Alberto Falcone, γιου του μεγάλου αφεντικού της μαφίας της Gotham City, Carmine Falcone, τον οποίο είχε υποδυθεί στο «Batman Begins» ο Tom Wilkinson.

Αυτος δεν ηταν ο ένας από τους 2 δολοφονους στο The Long Hallowee...ουπς μου ξέφυγε :mrgreen:

Ρε σεις, την προηγούμενη Πέμπτη πέθανε ο Cough που έκανε τον Άλφρεντ στις ταινίες του Μπάρτον. Ο μόνος που έπαιζε σωστά τον ρόλο του.

Δημοσ.

ετσι.ο μαικλ κειν παιζει τον μαικλ κειν οχι τον αλφρεντ.

Βασικα για τις ταινιες του Μπαρτον

ο Cane καλά το πάει, νομίζω ότι ο Νολαν ευθύνεται που δεν μας εχει δειξει την πλευρα του πρωην μυστικου πράκτορα

Δημοσ.

ο Cane καλά το πάει, νομίζω ότι ο Νολαν ευθύνεται που δεν μας εχει δειξει την πλευρα του πρωην μυστικου πράκτορα

Έχει δώσει στοιχεία όμως. Αν θυμάσαι την ιστορία που λέει που ήταν στη Βιρμανία κάποτε κτλ.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

reboot με τον ίδιο σκηνοθέτη και cast? δύσκολο μου φαίνεται...

Δημοσ.

Την περιμένω πώς καί πώς.Είμαι σίγουρος πως ο Nolan θα μας εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορα....!!! :rolleyes: :rolleyes:

αρκει να μην ειναι το σεναριο το ιδιο μετριο οπως στο TDK,που προσωπικα δεν πιστευω πως θα ειναι.

Τελικα αυτα που ειχαν ακουστει για re-boot ισχυουν; Γιατι θα 'ναι μεγαλη ξενερα.

θα ειναι reboot/sequel αναλογο με αυτο που ειχε γινει με το Batman Forever.

Ναι μεν ειχε διαφορετικο στυλ και καστ αλλα ακολουθουσε τα γεγονοτα των ταινιων του Burton και το ολο setting που ειχε εδραιωθει.

Κατι παρομοιο θα γινει και μετα την αποχωρηση του Νολαν,θα φτιαξουν μια νεα τριλογια με νεο σκηνοθετη και ισως βασικο καστ,αλλα θα αποτελει φυσικη συνεχεια,και οχι επανεκκίνηση, της τριλογια του Νολαν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Aνακοινώθηκε πως ένας από τους εχθρούς που θα έχει να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος-νυχτερίδα –για Τρίτη φορά στον ρόλο ο οσκαρικός, πλέον, ηθοποιός, Christian Bale- στη νέα ταινία του Nolan, θα είναι ο Joseph Gordon Levitt («Inception», «500 Days Of Summer»).

Ο ηθοποιός, που η αλήθεια είναι πως δεν μας έβγαζε τίποτα το «κακό» μέχρι στιγμής, σε όσες ταινίες τον είχαμε δει, θα παίξει τον ρόλο του Alberto Falcone, γιου του μεγάλου αφεντικού της μαφίας της Gotham City, Carmine Falcone, τον οποίο είχε υποδυθεί στο «Batman Begins» ο Tom Wilkinson.

http://www.newsbomb.gr/politismos/story/joseph-gordon-levitt-kakos-ston-neo-batman

BUSTED:

EW Source Says Variety's 'Insiders' Are Liars: Joseph Gordon Levitt Is Not Playing Alberto In DARK KNIGHT RISES!!

http://www.aintitcool.com/node/48932

προσωπικη γνωμη; θα τον δουμε ως Joker φυλακισμενο στο Arkham Asylum με τον Batman να τον επισκεπτεται για να του αποσπασει πληροφοριες αλα Hannibal Lecter style στην Σιωπη των Αμνων.

http://batman-news.com/2011/04/19/joseph-gordon-levitt-is-john-blake-marion-cotillard-is-miranda-tate-in-the-dark-knight-rises/

σύμφωνα με αυτό (ανακοίνωση της WB) θα είναι ο John Blake...επίσης μπήκε στο cast και η Cotillard

άντε να φέρουν και την Ellen Page για να κλείσει τελείως το cast του Inception στο νέο Batman :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...