Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο οτι ΑΚΟΥΣΑ απο το trailer ο hans zimmer εγραψε την μουσικη. δεν υπαρχει αμφιβολια τοτε οτι θα ειναι γαματη

στα συν το οτι η anne hathaway οδηγαει την μηχανη-transformer batmobile.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Christopher Nolan, στο περιοδικό Empire.

by heroes-foraday.com

δεν εχει spoiler αλλα το εβαλα καλου κακου

"Αρχικά ήμουν απρόθυμος για την Catwoman και ήμουν αρκετά νευρικός για το πως θα μπορούσε να ενταχθεί στον κόσμο μας.

Αλλά ο Jonathan (σ.σ.:αδερφός του Nolan και συν-σεναριογράφος της ταινίας) ήταν πεπεισμένος πως υπήρχε ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνουμε και τελικά μου άλλαξε γνώμη.

Κάποια στιγμή μου ήρθε η ιδέα να δω τον χαρακτήρα μέσα απ΄το πρίσμα των ταινιών μας και αναρωτήθηκα ποιος θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα.

κεί έβγαλα τα συμπεράσματα μου καθώς είναι ένας συνδυασμός συμβατικής γυναίκας αλλά και σκληροπυρηνικού εγκληματία."

Ο Jonathan Nolan πρόσθεσε με τη σειρά του:

"Τον Chris καμιά φορά τον καταλαμβάνουν ενοχές και σκέφτεται "γιατί θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό;" κι εγώ του έλεγα πως αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι μια ολοκληρωμένη εκδοχή στον μύθο του Μπάτμαν.

Και θα ήταν ιεροσυλία να το ολοκληρώσουμε, χωρίς αυτόν τον χαρακτήρα καθώς οι υπέροχα γκρίζες αποχρώσεις της βοηθούν πολύ στο να καθοριστεί, ποιος είναι ο Μπάτμαν.

Βρίσκεται μονίμως σε αυτή τη λεπτή διαχωριστική γραμμή όπου αναρωτιέσαι αν είναι καλή ή κακή.

Τελικά δεν είναι τίποτα απ΄τα δύο και ετούτοις ο χαρακτήρας και η σχέση της με τον Μπάτμαν, ενισχύει τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρο το σύμπαν του.

Και πιστέψτε με...η Anne Hathaway απειλεί σοβαρά, να κλέψει την παράσταση."

Με τον Joker τι πρόκειται να γίνει;

Η στοιχειωτική και εμβληματική ερμηνεία του αποθανόντος Heath Ledger, άγγιξε και ταρακούνησε, ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

Όμως ο χαρακτήρας του Joker δεν πέθανε.

Τι απαντάει οριστικά γι'αυτό το θέμα ο Nolan;

"Δεν αναφερόμαστε καθόλου στον Joker.

Ένιωσα εξαρχής και πολύ δυνατά μέσα μου, πως ήθελα να το κάνω έτσι.

Είχε να κάνει με την σχέση μου με τον Heath και την εμπειρία που πέρασα μαζί του, στο Dark Knight.

Δεν ήθελα με κανένα τρόπο να δώσω λογαριασμό και να αναφερθώ σε μια αληθινή τραγωδία και για μένα φάνηκε τελείως ακατάλληλο.

Έχουμε ένα νέο σύνολο χαρακτήρων και τη συνέχιση της ιστορίας του Bruce Wayne.

Μια ιστορία που δεν περιλαμβάνει τον Joker."

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το τρεϊλερ.

Και εχει και ενα πολυ σημαντικο στοιχειο για το ποσο ανταξιος αντιπαλος ειναι ο Bane

Δημοσ.

Και εχει και ενα πολυ σημαντικο στοιχειο για το ποσο ανταξιος αντιπαλος ειναι ο Bane

Ε, πες το χρυσόστομε... 14 ώρες περιμένουμε, θα σκάσουμε.

Δημοσ.

Ε, πες το χρυσόστομε... 14 ώρες περιμένουμε, θα σκάσουμε.

Δεν ειναι mega spoiler, αλλα

οπως στα κομικς, απο το trailer oπου τον αποκαλει "Mr.Wayne" φαινεται οτι ο Bane κατορθωνει να ανακαλυψει ποιος ειναι ο Μπατμαν. Δεδομενου οτι στο Knightfall που λογικα ειναι βασισμενο το TDKR, επισης ειναι αρκετα εξυπνος για να το ανακαλυψει και πως το σχεδιο του ειναι να αμολησει οτι κυκλοφορει σε κακοποιο ωστε επι μερες ολοκληρες χωρις υπνο να προσπαθει ο Μπατμαν να τους μαζεψει που καταστρεφουν το Gotham City και ετσι οταν τον αντιμετωπισει, ο Μπατμαν να ειναι εξαντλημενος και να του σπασει τη μεση, φαινεται οτι ο Νολαν καταλαβε πως ο Bane οχι μονο υπερτερει ισως σωματικα αλλα ειναι και αρκετα καλος πνευματικα ως αντιπαλος - καμια σχεση με τη γελοιοτητα του Σουμαχερ εννοειται

• Super Moderators
Δημοσ.

διαβάζω τέτοια posts, μετά θυμάμαι ότι μας έρχεται με 1 μήνα καθυστέρηση και θέλω να ανοίξω κεφάλια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οποιος ριξει σποιλερ οποιουδηποτε βαθμου, μα την Σελινα Καιλ, θα τον βρω και θα καταληξει σαν την Μπαρμπαρα Γκορντον στο τελος του The Killing Joke

Δημοσ.

γινεται χαμος με τα tweets απο τα screenings της ταινιας σημερα.

ολοι παραμιλανε με το τελος της ταινιας.

oι κριτικοι ειχαν σταθει ορθιοι και καταχειροκροταγανε την ταινια οταν τελειωσε.

:confused:

ενας στο aicn,μολις γυρισε απο μια screening και ανεβασε spoiler-free review.

εκτος του οτι βγαζει την ταινια ως μακρα την καλυτερη της τριλογιας και σιγουρα παει γαι οσκαρ,εχει τρελαθει με την Hathaway και την Catwoman ενω ποτε δεν του αρεσε. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...